Προς το περιεχόμενο

Apple macbook air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατη ειναι τοσο ακριβο το macbook air με 13" κανει περιπου 1300€ βρισκεις λαπτοπ με windows με πολλυ καλλητερα χαρακτιρηστικα εχει κατη το ιδιετερο? το ροταω γιατη παντα το ειχα απορια αυτο και δεν ειχα ποτε λαπτοπ της apple για να ξερω πως ειναι.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

1) έχει mac os x
2) καλύτερη ποιότητα λόγω αλουμίνιου unibody
3) SSD 
4) MOBILITY. δεν θες να το πιάσεις στα χέρια σου για να διαπιστώσεις πόσο ελαφρύ ειναι.

είμαι σίγουρος το συγκρίνεις με laptops ενώ είναι σε άλλη κατηγορία από μόνο του :)

Δημοσ.

Η ποιότητα κατασκευής των macbook air είναι υπεράριστη.

Επίσης είναι πολύ ελαφρύ, στιβαρό και έχει το καλύτερο touchpad που υπάρχει σε laptop. Είναι το μόνο laptop που

χειρίζομαι συνέχεια χωρίς ποντίκι. Επίσης το λειτουργικό του έχει shortcut για κάποιες λειτουργίες.

Θέλεις να κάνεις scroll σελίδα το κάνεις με τα δυο δάκτυλα στο touchpad κτλπ.

Η ευκολία χρήσης του λόγω tοuchpad είναι απίστευτη.

Το μόνο αρνητικό είναι η υψηλή τιμή και η διάρκεια της μπαταρίας, που μπορεί στα καινούργια μοντέλα να

έχει βελτιωθεί.(έχω το macbook air 11.6 του late 2010 με την 320m).

Ένα επίσης θετικό είναι ο magsafe φορτιστής. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρασύρεις το καλώδιο και να ρίξεις το λαπτοπ, η επαφή είναι με μαγνήτη και ξεκολλάει μόλις τραβηχτεί

το καλώδιο του φορτιστή.

Δημοσ.

Γενικα στα λαπτοπ της apple πρεπει να πληροσεις για να κατεβασεις τραγουδια οπος και στα ipad k iphone?

Οχι. Δεν έχουν διαφορά (σε αυτά τα πράγματα) από τα κανονικά λάπτοπ. Οτι θες κατεβάζεις και απ'όπου θες. 

Κοίτα γενικά και γω ως χρήστης Windows εδώ και 16 χρόνια, πάντα άκουγα για τα μακ (είχα χρησιμοποιήσει το 1999 αστο μην το ψάχνεις και δε μου άρεσε τότε γιατί δεν το βολεύτηκα στο computer lab του πανεπιστημίου στην Αμερική), και τώρα που έγινα κάτοχος macbook για πρώτη φορά, κατάλαβα το τί εννοούν τόσα χρόνια. 

Πραγματικά όμως. Οπως είπε και ο φίλος από πάνω, κατ'αρχάς ακόμα (και τόχω 3 μήνες) χαζεύω την κατασκευή του και δε χορταίνω να το βλέπω, και το toshiba satellite που έχω και είναι πολύ πιο καινούριο και καλύτερο σε specs μου φαίνεται πλαστικούρα μεγάλη. 

Και το πιο βασικό, ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση το Mac OS X με τα Windows. Πολύ πιο χρηστικό, δεν έχει κολλήματα, ο συγχρονισμός με το iphone/ipad απλά κορυφαίος, και είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο από windows. 

Συμβουλή μου: αν θες να δοκιμάσεις, βρες ένα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση για λιγότερα λεφτά από τα καινούρια και πάρε να δεις τί γίνεται. 

Το δικό μου το πήρα απο φίλο σε κατάσταση καινούριου και είναι του 2009 με SSD και 8 γίγα ραμ, πιο άψογο και από καινούριο και εξωτερικά και εσωτερικά, και πάει σφαίρα, είναι απροβλημάτιστο και ήταν τα καλύτερα λεφτά που έχω ξοδέψει. Πραγματικά όμως. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εχω ενα ipad 3 και πραγματικα εχω εντιποσιαστη απο την ποιοτητα κατασκευης του ειναι το μονο πραμα που εχω της apple, εσει εχεις macbook pro η air? απο κοντα που εχω δει macbook air με εντιποσιασε το ποσο λεπτο ηταν και μου αραισε ο φορτιστης που ειναι με μαγνιτη σκεφτομαι να αγορασω ενα αμα βρω σε καλη τιμη

Δημοσ.

Εγω εχω ενα ipad 3 και πραγματικα εχω εντιποσιαστη απο την ποιοτητα κατασκευης του ειναι το μονο πραμα που εχω της apple, εσει εχεις macbook pro η air? απο κοντα που εχω δει macbook air με εντιποσιασε το ποσο λεπτο ηταν και μου αραισε ο φορτιστης που ειναι με μαγνιτη σκεφτομαι να αγορασω ενα αμα βρω σε καλη τιμη <br><br>

To pro εχω το 13αρι.

Δες στις αγγελίες του ινσόμνια εχει πολύ καλές τιμές. Και αν βρεις κάποιο και θες βοήθεια στο τσεκάρισμα κλπ μπορείς να μου στείλεις πμ.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι πολυ απλα εαν δεις κατι αναλογο στα windows κοστιζει το ιδιο και πιο ακριβα .. τοσο απλα ...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατη ειναι τοσο ακριβο το macbook air με 13" κανει περιπου 1300€ βρισκεις λαπτοπ με windows με πολλυ καλλητερα χαρακτιρηστικα εχει κατη το ιδιετερο? το ροταω γιατη παντα το ειχα απορια αυτο και δεν ειχα ποτε λαπτοπ της apple για να ξερω πως ειναι.

μην παρεις apple μηχανημα ....χαλια ειναι....

απο εμφανιση άστα ....απο ποιοτητα κατασkευης αστα και βράστα μαζι ....

απο θέμα λειτουργικου ...γεμισε τα και αφησε τα ....

άστο σου λεω ...μάπα ειναι...

εγω΄ απο το 1995 που εχω υπολογιστη (δεν πιανεται το commodore 64) έχω windows ....

μικρη λεπρομερεια:

απο το 2009 που πηρα τον πρωτο imac 20΄΄αν γινοτανε να παρω και μηχανη του καφέ   apple  θα την έπαιρνα ....

οτι και να παρεις ..pro , air  πάρτο με κλειστά ματια ....

η apple ειναι απο άλλη διασταση ....

///////////////////////

δεν ειμαι αρρωστος γιατρε , αλλά τα γυαλιά σας μήπως ειναι apple?

Δημοσ.

Εσει πιο προτεινης να ψαξω να βρω το αιρ η το προ?

Εξαρτάται το θέμα του πόσο το παίρνεις μαζί. Από πλευράς φορητότητας θα έλεγα το 13άρι air. δεν έχουν τρομερές διαφορές, απλά το pro μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση μνήμης RAM, όσο παίρνει το εκάστοτε μοντέλο, ενώ στο air δε μπορείς, μπορείς να αναβαθμίσεις μόνο σκληρό. 

Δημοσ.

Δηλαδι δεν εχει καμια διαφορα το προ με το αιρ σε θεμα γραφικον και τετοια? Αμα δεν εχει καμια σοβαρη διαφορα τοτε προτιμω να παρω το αιρ λογο πιο εφκολης φοριτοτητας .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...