RottenLungs Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Dell Inspiron 7720 Λοιπόν αρχικά έκανα το Back up and recovery system της dell, το οποίο μου πήρε α DVD. Έπειτα ανοίγω το Laptop και βάζω στην primary θέση τον ssd αι στην δεύτερη θέση τον κανονικό HDD. Πρώτο πρόβλημα, δεν μπορώ να βρώ τρόπο να bootάρω απο το DVD. Βγάζω τον HDD, ώστε αναγκαστικά να bottάρει απο το DVD, το κάνει και μετά μπάινει σε ένα μπλέ μενού (άγνωστο περιβάλλον για εμένα κι ας έχω κάνει άπειρες φορές format κλτ). Πατάω "επόμενο κτλ" και σε μία φάση μου λέει οτι "πρέπει να βάλεται σκληρό δίσκο τουλάχιστον 931 GB" και δεν μπορώ να προχωρήσω. Τι γίνεται ρε παιδιά, είμαι αρχάριος στα Laptop και τα έχω βρεί σκούρα μου φαίνεται...
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τόσο ήταν ο αυθεντικός δίσκος;;1tb;;; Αν ναι, τότε το πρόγραμμα που έχουν για το recovery(αυτό είναι το μπλε περιβάλλον που βλέπεις) κάνει πραγματικό sector για sector image με αποτέλεσμα να μπαίνει μόνο σε δίσκο ίδιου ή μεγαλύτερου μεγέθους. (κοινός την έκατσες) Κατέβασε κάποιο dvd με τα windows σου και κάνε καθαρή εγκατάσταση απευθείας στον ssd βάζοντας το κλειδί που αναγράφετε στο laptop.
RottenLungs Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ κωδικός, έλεος με την λογική των laptop. Βρήκα μία λύση στο site της Dell, θα την δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Hi thunder80, Follow below steps to resolve the issue: Boot to Bios (F2).Restart the computer and tap F2 on Dell logo. Change Sata operation to AHCI Save settings and Exit Now try installing the operating system.Awaiting your response! http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/p/19484953/20269581.aspx Εμένα είναι ήδη σε AHCI... Ο άλλος που ρωτάει πάντως βρίσκει λύση αλλα δεν κατάλαβα πως το έκανε; TheElf εσύ κατάλαβες;
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αυτό που περιγράφει το μήνυμα είναι για το αν δεν φαίνεται ο δίσκος κατά την εγκατάσταση,άσχετο με την περίπτωσή σου. Ξανά βάλε τον αυθεντικό hdd και μπες στα windows, από εκεί μπορείς να πάρεις το κλειδί σου με διάφορα προγράμματα,δες εδώ. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_install/where-do-i-find-the-windows-8-product-key-when-it/d4c5c0c1-825d-47f2-9bed-d9625c7e68ff
RottenLungs Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 thnx TheElf Θα κάνω αυτά που λες και αύριο θα τους πάρω να μου στείλουν τα αυθεντικά. Απο ότι διάβασα είναι υποχρεωμένοι να στα στείλουν αν τα ζητήσεις.
TheELF Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ποιοι να σου στείλουν τι; Αν πλήρωσες για oem δεν είναι αναγκασμένοι να σου στείλουν τίποτα.
RottenLungs Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πάντως στο site της dell, ενός του προτίνανε αυτό. Αυτός που το πρότινε ήταν της dell. Τι να σου πώ, θα πάρω τηλ. και θα λυθούν όλα.
RottenLungs Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τελικά ναι στα στέλνουν τα windows απλα τα μεταφορικά είναι 60€... χαχαχαχαχα
TheELF Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Επειδή δεν είναι μεταφορικά,ουσιαστικά αλλάζεις το licensing agreement που έχεις και παίρνεις άλλου τύπου windows.
RottenLungs Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ε στην Dell μεταφορικά μου έιπαν αλλα αυτό που λες μου κάνει για πιο λογικό.... Πάντως η κοπέλα/τεχνικός που με βοήθησε ήταν πολυ ευγενική και φαινόταν οτι ήθελε να σου βρεί λύση, εν αντιθέση με έναν τύπο που το σήκωσε την πρώτη φορά, μου μίλαγε απότομα και μετα μου λέει περίμενε ένα λεπτό και μου το έκλεισε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα