tptneo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σήμερα μου έστειλε η cosmote ένα μήνυμα που μου έλεγε για μια χρέωση για 1 ευρώ και για να το σταματήσω έπρεπε στείλω end day που τελικά το έστειλα. Και δεν μπαίνει πια το 0.facebook.com δεν μου βγάζει το H με τα βελάκια τώρα τη πρέπει να κάνω.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Η cosmote δεν στέλνει τέτοιου είδους μυνήματα
nikoskon Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Η cosmote δεν στέλνει τέτοιου είδους μυνήματα Αυτο το all day pass ειναι. Internet με κόστος 1€ την ημέρα για 15ΜΒ και αν τα ξεπεράσεις 1€/ΜΒ. Μου έχουν έρθει παλαιότερα στο what's up που είχα. Το θυμάμαι γιατι μου είχε "φάει" όλη την κάρτα. Απλά μάλλον ο φίλος απενεργοποίησε γενικώς την υπηρεσία Internet. @ts Call your provider! Sent from my iPhone using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Σήμερα μου έστειλε η cosmote ένα μήνυμα που μου έλεγε για μια χρέωση για 1 ευρώ και για να το σταματήσω έπρεπε στείλω end day που τελικά το έστειλα. Και δεν μπαίνει πια το 0.facebook.com δεν μου βγάζει το H με τα βελάκια τώρα τη πρέπει να κάνω. Αυτό που έκανες απενεργοποιεί το ίντερνετ εντελώς. Πρέπει να πάρεις την κοσμοτέ να σου πει να στείλεις σε καποιο νούμερο ένα SMS για να ξαναενεργοποιηθεί το ίντερνετ στο κινητό σου. Το είχε πάθει ένας φίλος και αυτό είχε κάνει που τόχαμε ψάξει μαζί.
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Βασικά το 0.facebook.com είναι δωρεάν. Όμως ανοικτό smartphone στο internet σημαίνει ότι όλο και κάπια εφαρμογή θα κάνει update όσο είσαι στο facebook , και τελικά θα χρεωθείς. Η μόνη λύση είναι να έχεις πακέτο internet . Με 3 ευρώ αγοράζεις 120 ΜΒ και με 5 ευρώ αγοράζεις 500 ΜΒ για ένα μήνα, αλλιώς συνδέεσε με το ημερήσιο πάσο το οποίο είναι 1 ευρώ την ημέρα όσα ΜΒ και αν κατεβάσεις .
mary Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 βρε ανθρωπε κλεισε τα data για να μη σε χρεωνει η cosmote και αφησε ανοιχτο το wifi για να εχεις internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα