Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε ρε τι διάβασαν πάλι τα μπιρμπιλωτά ματάκια μου! Έχει παραγίνει το κακό.Τέλος πάντων...

Ο 6300 είναι εξαιρετικός για τα λεφτά του και αρκετά δυνατός για να σε καλύψει απόλυτα. Ο 8320 είναι μεν δυνατότερος, αλλά δε χωράει με τίποτα και πιστεύω δεν χρειάζεται κιόλας!

Όσο για τα σχόλια τύπου, ''αν δε πας σε 8350, τότε καλύτερα Phenom'', εκ πείρας πλέον με τον 6300 τα ακούω βερεσέ...

Φίλτατε Βάγγο, μη φοβού. Ότι είπε ο Millennium. ;)

Όσο για τον 6100, απλά ΟΧΙ. Καμία σχέση με τον 6300 και κάκιστη αγορά σε οποιαδήποτε περίοδο, αφού υπάρχει ο 6300. ;)

Ο ssd είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, ειδικά αφού χωράει άνετα στο budget.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι πέρνω τον 6300. Τώρα για το στήσιμο, προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι σε αυτό. θέλω να τα ανοίξω όλα μόνος μου και να τα βάλω όλα μόνος μου. Θα στείλω e-mail και θα σας πώ τι γίνεται με τα γ@#$%^α bios.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι πέρνω τον 6300. Τώρα για το στήσιμο, προσωπικά δεν τους εμπιστεύομαι σε αυτό. θέλω να τα ανοίξω όλα μόνος μου και να τα βάλω όλα μόνος μου. Θα στείλω e-mail και θα σας πώ τι γίνεται με τα γ@#$%^α bios.

Ας καταθέσω κι εγώ λοιπόν την εμπειρία μου.

Πήρα τον 6300 με την Gigabyte GA-970A-D3 (rev. 1.4), η οποία είχε προεγκατεστημένο το bios F10.

Στη "Λίστα Υποστηριζόμενων Επεξεργαστών" λέει, ότι ο 6300  υποστηρίζεται απ' το bios F11.  

Εγώ λοιπόν τα έστησα όλα και δούλεψαν απροβλημάτιστα για αρκετές μέρες, πριν κάνω αναβάθμιση στο bios F11. ;)

Δεν ξέρω αν ισχύει για άλλες μητρικές, πάντως έτσι συνέβη στη περίπτωσή μου!

Δημοσ.

Λετε να παω στην asus η στην gigabyte? Επισης, μπορω να κανω overclock με αυτες τις μητρικες?

Αξιζει να παρω μικροτερο ssd (60gb) και να εξοικονομησω χρημα για λιγο καλυτερη καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Δεν τίθεται καν θέμα για το ποια είναι ανώτερη. Η UD3 της Gigabyte είναι αυτή που θες.

Κλάσεις ανώτερη ψύξη, η οποία θα ανταποκριθεί άριστα στο oc του 6300, όταν το κάνεις. ;)

Εγώ απλά δεν στην πρότεινα λόγω τιμής (και δεν είχες πει για oc πριν), αλλά ότι τα αξίζει και με το παραπάνω, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!

Δημοσ.

Όπα πάρτο αλλιώς ρε σύ!

Εγώ σου είχα βάλει αυτή στη σύνθεση: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522975

Τώρα λέμε για αυτή: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526085

Οπότε πιο ακριβή είναι η Gigabyte, όχι πιο φθηνή!  :blink:

* Δεν εννοούμε την DS3: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526934 η οποία είναι χειρρότερη και απ' τις άνω 2! 

Δημοσ.

Αφού είναι πολύ καλύτερη θα την πάρω. Αυτήν ειχες πάρει κ συ και λειτούργησαν όλα οκ?

Αφού είναι πολύ καλύτερη θα την πάρω. Αυτήν ειχες πάρει κ συ και λειτούργησαν όλα οκ?

Δημοσ.

fx 6300 + 970a-ud3 revision 1.2 ---> αυτο το combo εχω με bios F6 απ οτι ειδα και ειναι 100% λειτουργικο. Καποια στιγμη θα κοιταξω πως γινεται update το bios και θα το κανω, ομως ελπιζω να απαντησα στο ερωτημα σου, φιλε μου.

Δημοσ.

Λετε να παω στην asus η στην gigabyte? Επισης, μπορω να κανω overclock με αυτες τις μητρικες?

Αξιζει να παρω μικροτερο ssd (60gb) και να εξοικονομησω χρημα για λιγο καλυτερη καρτα γραφικων?

Μπορείς να κάνεις.Η gigabyte είναι λίγο καλύτερη για αυτό, αν και είναι λίγο "επιλεκτική" με τους χρονισμούς των μνημών.

Για ποιά κάρτα λες?

Δημοσ.

Για ποιά κάρτα λες?

Παρακολουθήστε βρε σεις λίγο το θέμα, πριν ρωτήσετε! :P

Έχει ήδη βάλει στο μάτι την 7790, με τα 170€ που του μένουν, μετά τη σύνθεση που του πρότεινα στο post #2.

Απλά όχι. Θα το μετανοιώσεις πολυυυυυυυυυυυ πικρά με τον 60άρη ssd...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...