Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα η μητρικη μου ειναι ειναι αυτη http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E16E8E84858A2DF19B8F0014C2625C7B&pa=56CA86ADE52CEF4AADDCE2DEB8D98694

Ο επεξεργαστης ειναι ο 3770 και οι μνημες που φοραω τωρα ειναι 2 τετοιες http://www.skroutz.gr/s/294827/Corsair-Value-4GB-DDR3-1333.html

και θα ηθελα να κανω αναβαθμηση σε πιο καλες :-D

8 ή 12 gb για δωστε μου τα φωτα σας για μνημες καλες και μεχρι 100ε περιπου!
Και ερωτηση σε αυτη την αναβαθμιση θα δω και καμια δοιαφορα σε ταχυτητα?
Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εάν θες την άποψή μου,δεν αξίζει.Διαφορές με το μάτι δεν πρόκειται να δεις και μόνο εάν θες να κλοκάρεις τον επεξεργαστή θα χρειαστείς άλλες μνήμες γιατί αυτές θα σε 'κρατάνε' πίσω.

Δώσε αυτά τα 100 ευρώ σε κάποια καλή gpu ή κάποια καλή οθόνη.

Δημοσ.

Με τη μητρική που έχει δεν μπορεί να κλοκάρει αλλά και να μπορούσε δεν θα τον κρατάγανε οι μνήμες πίσω.

Έχουν δικό τους διαιρέτη.

Άλλα λέει η γιαγιά μου,άλλα ακούν τα αυτιά μου.

Μια χαρά μπορεί να κλοκάρει η μητρική,απλά επειδή δεν είναι κατασκευασμένη για κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να φτάσει στα όρια τους αυτές τις μνήμες.Την πετάς που την πετάς την σπόντα,κάνε το και σωστά.

Στα του θέματος,αν θέλει ο ts ας μας πει ποια είναι τα υπόλοιπα parts απ'το pc (κάρτα γραφικών,τροφοδοτικό και οθόνη) για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Δημοσ.

Άλλα λέει η γιαγιά μου,άλλα ακούν τα αυτιά μου.

Μια χαρά μπορεί να κλοκάρει η μητρική,απλά επειδή δεν είναι κατασκευασμένη για κάτι τέτοιο δεν θα μπορεί να φτάσει στα όρια τους αυτές τις μνήμες.Την πετάς που την πετάς την σπόντα,κάνε το και σωστά.

Στα του θέματος,αν θέλει ο ts ας μας πει ποια είναι τα υπόλοιπα parts απ'το pc (κάρτα γραφικών,τροφοδοτικό και οθόνη) για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Ξέρεις ότι ο 3770 δεν κλοκάρει με bclk? Γνωρίζεις ότι κλοκάρει μόνο από multiplier και η H77 το έχει κλειδωμένο ακόμα και αν ο επεξεργαστής του είναι Κ? Που απ ότι λέει δεν είναι οπότε ένας λόγος παραπάνω.

Τέλος γνωρίζεις ότι οι μνήμες έχουν δικό τους πολλαπλαιαστή και δεν επηρεάζονται από τον επεξεργαστή? Αυτό που είπες είναι ένα συχνό λάθος που γίνεται με τους sandy, ivy, λογικό

να αναφέρεις τις μνήμες στο o/c αλλά άσε τις παροιμίες κατά μέρους.

@kouklakis: H κάρτα σου είναι το θέμα, κράτα τις μνήμες σου.

Δημοσ.

Αυτά που λες ισχύουν μόνο που η μητρική είναι z77 (όχι h77,που όντως είναι κλειδωμένες και δεν κάνουν cf/sli) και για κάποιο λόγο θεώρησα δεδομένο (λάθος μου) ότι είναι ο Κ επεξεργαστής.Εγώ με το δικό μου 2500κ και z68 με 13αρες μνήμες οι χρονισμοί ήταν στον θεό χωρίς λόγο (όταν τους έσφιγγα τα bsods ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο) .Όταν έβαλα κάποιες 18αρες gskill μπόρεσα και κλείδωσα σε πολύ καλύτερους/σφιχτούς χρονισμούς (και mhz εννοείται) με αναλογία κοντά 1/1.Εννοείται με καλή mobo.

kouklakis:Κράτα τα χρήματα σου για την 670 που θες να πάρεις,όπως είπα και πιο πάνω δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για μνήμες ενώ δεν το χρειάζεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...