Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να πω; να μην ηθελε το καινουργιο bios κ αυτο να ηταν το χτυπημα; αν ναι τοτε να παει να γαργαληθει :Ρ

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσπάθησε να κάνεις μια αυτό που σου είπα δώσε βάση στο  usb με μορφοποίηση σε fat32..

Δες και αυτόν θα σε βοηθήσει..>

Δημοσ.

και εγω θα συμφωνησω με τον sil. τωρα θελω το εξης. να μου προτεινετε ενα καλο heatgun Μεχρι 50 ευρω να μπορω να κανω την δουλεια μου για τετοιες περιπτωσεις. βαλτε μου εδω ή στειλτε μου Pm. Αχρηστο δεν θα μου παει :)

*** αυτο εδω πχ http://www.bmtools.gr/Product/694/Instance/733/Page/240/?ref=bestprice.gr ειναι οκ;

Δημοσ.

Όχι ρε μεγάλε με τέτοιοι πράγμα θα κάνεις ζημιά.....

Πάρε ένα Atten 858D  >

http://www.ebay.com/itm/New-ATTEN-858D-858D-SMD-Hot-Rework-Station-AT-Air-Solder-Blower-/260896532602?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbea5287a

Αυτό έχω και εγώ..

Αν δεν θες να αγοράσεις για τώρα κάτι τέτοιο λόγο χρόνου να βρεθούμε να το κάνουμε με το δικό μου αν θες.....

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό το Αtten858D το έχω και εγώ , πλήρως ρυθμιζόμενο, αθόρυβο και σε μικρό μέγεθος.

Δεν μπορείς όμως να κάνεις πραγματικό reflow με αυτό, χρειάζεσαι σταθμό.

Πλέον το χρησιμοποιώ στην διαδικασία του reballing μόνο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

κ ομως 10 φορες το δοκιμασα ετσι κ μπουταρει. δηλαδη το παταω να ανοιξει,δεν δινει σημα,το μετραω 1 λεπτο ακριβως,το κλεινω,παταω στο καπακι να ανοιξει κ τσουπ,λειτουργει!!!!

΄Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum σας. Αν και νέο μέλος το παρακολουθώ τακτικά.

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα dv6-2015sv έχω κι εγώ και μάλιστα χωρίς να του έχω κάνει bios update όπως ο φίλος deadwar. Διάβασα όλα τα post αλλά δεν κατάλαβα τελικά αν είναι πρόβλημα motherboard. Αν θέλετε ξεκαθαρίστε το μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

εγω που το βιωσα θα σου πω οτι ειχε θεμα το chipset του motherboard.

Αυτο που εκανα κ ως διαμαγειας λειτουργουσε ηταν να πατησω το κουμπι να αναψει,να το αφησω 1 με 1μιση λεπτο αναμμενο

και μετα το εκλεινα κατευθειαν πατωντας το κουμπι (για 3-5 δευτερολεπτα) και κατευθειαν πατας το κουμπι να ξαναανοιξει( οταν λεω κατευθειαν εννοω κατευθειαν! πατας αυτα τα 3-5 δευτερολεπτα για να σβησει κ με το που κλεισει πατας αμεσως παλι το κουμπι για να αναψει). αν το κανεις αυτο κ δεν λειτουργησει κανονικα,τοτε ξαναδοκιμαζεις ακριβως με τον ιδιο τροπο. Εμενα ΜΟΝΟ με αυτον τον τροπο αναβε κ καμια φορα χρειαζοταν να το κανω κ 5 φορες για να λειτουργησει κανονικα!

Σε εμενα προφανως ειχε προβλημα το chipset κ για καποιο λογο ηθελε να ζεσταθει σε αυτο το 1 με 1μιση λεπτο κ μετα επαιρνε μπρος :).  Δοκιμασε κ πες μου τι εγινε

Με μια καινουργια μητρικη θα ησουν μια χαρα αλλα οπως φανταζεσαι καλυτερα να παρεις καινουργιο λαπτοπ αν επαιρνες τετοια αποφαση.

Επισης αυτο τον τροπο να τον δοκιμασεις εφοσον εχεις αποκλεισει το ενδεχομενο υψηλων θερμοκρασιων εξαιτιας της μπλοκαρισμενης εξοδου της ψυχτρας. Γιατι μπορει να ειναι φουλ στην σκονη κ να εχει κανει παχος στην ψυχτρα κ να μην βγαινει αερας εξω με αποτελεσμα να χτυπας 90αρες στο ξεκινημα. Αν ειναι καθαρισμενο το λαπτοπ τοτε κανε αυτο που σου ειπα.

Καλη επιτυχια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...