deadwar Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 τι να πω; να μην ηθελε το καινουργιο bios κ αυτο να ηταν το χτυπημα; αν ναι τοτε να παει να γαργαληθει :Ρ
SPARTIAN Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 προσπάθησε να κάνεις μια αυτό που σου είπα δώσε βάση στο usb με μορφοποίηση σε fat32.. Δες και αυτόν θα σε βοηθήσει..>
sil_unique Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) θα επιμείνω ότι φταίει το Northbridge Επεξ/σία 6 Απριλίου 2013 από sil_unique
deadwar Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 και εγω θα συμφωνησω με τον sil. τωρα θελω το εξης. να μου προτεινετε ενα καλο heatgun Μεχρι 50 ευρω να μπορω να κανω την δουλεια μου για τετοιες περιπτωσεις. βαλτε μου εδω ή στειλτε μου Pm. Αχρηστο δεν θα μου παει *** αυτο εδω πχ http://www.bmtools.gr/Product/694/Instance/733/Page/240/?ref=bestprice.gr ειναι οκ;
SPARTIAN Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Όχι ρε μεγάλε με τέτοιοι πράγμα θα κάνεις ζημιά..... Πάρε ένα Atten 858D > http://www.ebay.com/itm/New-ATTEN-858D-858D-SMD-Hot-Rework-Station-AT-Air-Solder-Blower-/260896532602?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbea5287a Αυτό έχω και εγώ.. Αν δεν θες να αγοράσεις για τώρα κάτι τέτοιο λόγο χρόνου να βρεθούμε να το κάνουμε με το δικό μου αν θες..... 1
sil_unique Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Πολύ καλό το Αtten858D το έχω και εγώ , πλήρως ρυθμιζόμενο, αθόρυβο και σε μικρό μέγεθος. Δεν μπορείς όμως να κάνεις πραγματικό reflow με αυτό, χρειάζεσαι σταθμό. Πλέον το χρησιμοποιώ στην διαδικασία του reballing μόνο.
deadwar Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αυτο εδω δεν ειναι το ιδιο; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45526
SPARTIAN Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δεν είναι atten αλλά μοιάζουν . στο λινκ που έδωσες δεν έχει απόθεμα.... αν θες κάτι καλό και γρήγορα κτύπα αυτόν...> http://www.wap5.gr/product_info.php?products_id=7536&s=1
mixail22 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 κ ομως 10 φορες το δοκιμασα ετσι κ μπουταρει. δηλαδη το παταω να ανοιξει,δεν δινει σημα,το μετραω 1 λεπτο ακριβως,το κλεινω,παταω στο καπακι να ανοιξει κ τσουπ,λειτουργει!!!! ΄Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum σας. Αν και νέο μέλος το παρακολουθώ τακτικά. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με ένα dv6-2015sv έχω κι εγώ και μάλιστα χωρίς να του έχω κάνει bios update όπως ο φίλος deadwar. Διάβασα όλα τα post αλλά δεν κατάλαβα τελικά αν είναι πρόβλημα motherboard. Αν θέλετε ξεκαθαρίστε το μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
deadwar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 εγω που το βιωσα θα σου πω οτι ειχε θεμα το chipset του motherboard. Αυτο που εκανα κ ως διαμαγειας λειτουργουσε ηταν να πατησω το κουμπι να αναψει,να το αφησω 1 με 1μιση λεπτο αναμμενο και μετα το εκλεινα κατευθειαν πατωντας το κουμπι (για 3-5 δευτερολεπτα) και κατευθειαν πατας το κουμπι να ξαναανοιξει( οταν λεω κατευθειαν εννοω κατευθειαν! πατας αυτα τα 3-5 δευτερολεπτα για να σβησει κ με το που κλεισει πατας αμεσως παλι το κουμπι για να αναψει). αν το κανεις αυτο κ δεν λειτουργησει κανονικα,τοτε ξαναδοκιμαζεις ακριβως με τον ιδιο τροπο. Εμενα ΜΟΝΟ με αυτον τον τροπο αναβε κ καμια φορα χρειαζοταν να το κανω κ 5 φορες για να λειτουργησει κανονικα! Σε εμενα προφανως ειχε προβλημα το chipset κ για καποιο λογο ηθελε να ζεσταθει σε αυτο το 1 με 1μιση λεπτο κ μετα επαιρνε μπρος . Δοκιμασε κ πες μου τι εγινε Με μια καινουργια μητρικη θα ησουν μια χαρα αλλα οπως φανταζεσαι καλυτερα να παρεις καινουργιο λαπτοπ αν επαιρνες τετοια αποφαση. Επισης αυτο τον τροπο να τον δοκιμασεις εφοσον εχεις αποκλεισει το ενδεχομενο υψηλων θερμοκρασιων εξαιτιας της μπλοκαρισμενης εξοδου της ψυχτρας. Γιατι μπορει να ειναι φουλ στην σκονη κ να εχει κανει παχος στην ψυχτρα κ να μην βγαινει αερας εξω με αποτελεσμα να χτυπας 90αρες στο ξεκινημα. Αν ειναι καθαρισμενο το λαπτοπ τοτε κανε αυτο που σου ειπα. Καλη επιτυχια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα