Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι σίγουρος ότι είναι από bios δοκίμασε να κάνεις flash update από usb και με

προηγούμενη έκδοση αν χρειαστεί...

Επεξ/σία από SPARTIAN
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ο τιτλος σωστος ειναι.αυτο με τα φωτακια εγινε τυχαια.δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι 100% αυτο.

οταν ειχα κανει το βιος απντειτ δεν εβγαλε καποιο προβλημα,το προβλημα το εμφανησε μερες αργοτερα.

απλα ετυχε χθες να κανει 1-2 φορες αυτο με τα λαμπακια κ λεω μην ειναι αυτο. εβαλα χθες ενα πιο παλιο βιος το φ12

αλλα παλι τα ιδια.καταφερε να αναψει 1 φορα αλλα απο τοτε τιποτα. θα δοκιμασω οταν ξαναανοιξει να βαλω το 1το που υπαρχει κ βλεπουμε. αν κανει τα ιδια τοτε μαλλον για καποιο λογο μπορει να τα επαιξε το τσιπακι του βιος κ να θελω καινουργιο. οπως ειπα ομως δεν ειναι το θεμα να το παρω, αλλα πως το βαζω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ το άλλο πού μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιος πυκνωτής/mofset και να μήν συμπίπτει με την αναβάθμιση του bios που έκανες.

φίλε μου για να βγάλουμε μιά άκρη και έχω μπερδευτει.

βάλε στην έξοδο vga(laptop) καλώδιο σε εξωτερική οθόνη,για να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο καμμένης κάρτα γραφικών.

επίσης θέλω να ρωτήσω.το λάπτοπ το έχεις "λύσει" και το έχεις "ξανά δέσει";;

επίσης κοίτα το κουμπί power button αν είναι λειτουργικό.

με μπαταρία σκέτο(χώρις τροφοδοσία από πρίζα) λειτουργεί;;

το να λέμε φταίει αυτό φταίει εκείνο δέν βγάζουμε άκρη, περισσότερο μας μπερδεύεις

Επεξ/σία από coolerman
Δημοσ.

Επειδή με έχεις μπερδέψει λίγο και δεν έχω κατατοπιστεί πλήρως επί του θέματος να κάνω ίσως 2 χαζές ερωτήσεις

--> έχεις αποκλείσει το inverter..?

--> επίσης και την πλεξούδα οθόνης..?

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι απο αυτά. Αφού άμα ανάψει κανονικά κ κάνει εκκίνηση τα πάντα λειτουργούν άψογα χωρίς προβλήματα. Το θέμα είναι μέχρι να ανάψει!!! Γιατί είναι πολύ κουραστικό να θες 15 λεπτά για να λειτουργήσει σωστά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στο λέω γιατί σε παρόμοια περίπτωση μου έχει τύχη.. Ειδικά με inverter.

Τέλος πάντων αν νομίζεις ότι είναι bios κανε flash από usb όπως σου αναφέρω ποιο πάνω είναι το προ τελευταίο πράγμα που σου έμεινε να κάνεις...

Δημοσ.

αν αναβοσβήνει το caps lock με failure code δεν εχει να κάνει με την οθόνη. 

Αρκετά ύποπτο το northbridge το οποίο μόλις ζεσταθεί και κάνει επαφή ανάβει και η οθόνη

Δημοσ.

Τα λαμπάκια έτυχε να ανάψουν κ να κάνουν αυτό που περιέγραψα 2 φορές. Απο τότε δεν έχουν ξανά ανάψει. Τα μόνα φωτακια που ανάβουν είναι του wifi κ του ήχου που είναι πάντα κόκκινα όταν πάω να ανάψει κ δεν δείχνει εικόνα. Οταν το σήματακι του ήχου γίνει άσπρο ξέρω ότι θα έχω κ εικόνα. Ολο αυτό το θέμα όπως είπα ξεκίνησε στο έτσι κ για αυτό είπα μην παίζει του με ρεύματα, μιας κ σε ότι τεστ του έκανα για 1 ώρα+ τα πέρασε 100% κ με μέγιστη θερμοκρασία 60 βαθμούς.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια τιποτα.μετα απο πολλες προσπαθειες αναψε κ ειπα να του βαλω το εργοστασιακο bios Που ειχε αλλα τιποτα.

spartian απαντα στο pm κ πες μου αν μπορεις :)

***θα σας πω τι παρατηρησα κ βρηκα σαν λυση...οτι οταν παταω να ανοιξει κ κλασικα αναβουν τα παντα αλλα δεν δειχνει τιποτα,αν το αφησω 2 λεπτα ετσι,το κλεισω κ το ξαναανοιξω στο καπακι τοτε ως δια μαγειας λειτουργει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οποτε σιγουρα κατι παιζει με μητρικη κ η μονη λυση θα ειναι αλλαγη board. Ξερει κανεις κατι το πολυ στα 80 ευρω που να ειναι συμβατο με αυτο!δεν με νοιαζει να ειναι το ιδιο αρκει να κανει

Επεξ/σία από deadwar
Δημοσ.

κ ομως 10 φορες το δοκιμασα ετσι κ μπουταρει. δηλαδη το παταω να ανοιξει,δεν δινει σημα,το μετραω 1 λεπτο ακριβως,το κλεινω,παταω στο καπακι να ανοιξει κ τσουπ,λειτουργει!!!!

Δημοσ.

Περίεργο πολύ αυτό που σου κάνει, είσαι σίγουρος ότι οι καλωδιοταινίες είναι όλες οκ; Ο ήχος λειτουργεί κανονικά; Στο λέω γιατί η καλωδιοταινία του Power σε μερικά Hp είναι κοινή με τα ηχεία και καμιά φορά εντοπίζεται έτσι το πρόβλημα (ήχος+ πρόβλημα στο power on)

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι κοινη Γρηγορη. Εχουν διαφορετικες ταινιες. Ελυσα κ ολο το Power button αλλα δεν ειχε αλλαξει κατι. Ειναι σαν να πρεπει να ζεσταθει κατι για να λειτουργησει πλεον σωστα... Δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο,για αυτο κ το μοιραστηκα εδω μαζι σας.

ΑΝ ειναι κανενα chipset ελλατωματικο (εκει μου παει το μυαλο μιας κ ειναι το μονο που δεν εχει ψυχτρα κ ειναι υποπτο) ελεγα να δοκιμασω να του κανω ενα "καψιμο" να δω αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

Εμένα προσωπικά μια φορά πήγε να με τρελάνει ένα laptop και ήταν η καλωδιοταινία της οθόνης τελικά...!

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ δεν νομίζω να είναι πρόβλημα σε τσιπ θα το έκανε συνέχεια, το ζέσταμα στο "ρελαντί" 2-3 λεπτών δεν είναι ικανό να φέρει τέτοια θερμοκρασία για να ζεστάνει κάποια κόλληση ώστε να παίξει μετά. Θα είναι η εξαίρεση σε άπειρες περιπτώσεις. Ταπεινή μου γνώμη πάντα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ή μπορεί φόρτιση κάποιου ολοκληρώμενου.

Αλλά μας λέει ο φίλος deadwar ότι έχει προηγηθεί και αναβάθμιση bios όπου μετά από αυτήν έκανε τα τρελά του....

Πάντως προσωπικά πιστεύω στις συμπτώσεις......!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...