deadwar Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλησπερα σας. Αν καποιος ξερει την λυση ας μου πει κ εμενα.. Για να αναψει κανονικα το λαπτοπ(να κανει εκκινηση δηλαδη) πρεπει να κανω πανω απο 10-15 λεπτα προσπαθειες πατωντας το κουμπι να αναψει κ πατωντας το ιδιο για 2-3 δευτερολεπτα να ξανακλεισει κ το ιδιο σκηνικο συνεχεια μεχρι να δειξει η οθονη. Το λαπτοπ οταν παταω το κουμπι λειτουργει κανονικα αλλα δεν δινει εικονα. Εχω κανει ολα τα διαγνωστηκα που εχει απο τις επιλογες (μνημες,μπαταριες,σκληρο δισκο) αλλα ολα περασαν. Εχω ανοιξει κ καθαρισει ολο το λαπτοπ. Εχω κανει στρετσινγκ τεστς σε επεξεργαστη κ δν εφτασε ποτε πανω απο 60 βαθμους (θερμοκρασια δωματιου 25) με το prime 95. Εχω κανει με το atitool για την καρτα γραφικων 1 ωρα τρεξιματος κ δεν εβγαλε ποτε error κ θερμοκρασιες 57 βαθμους το περισσοτερο!!! Τι μπορει να ειναι; Εψαξα κ στο google κ ειδα οτι ειναι γενικα θεμα των hp αυτο αλλα επειδη ηταν τοσα πολλα δεν ειδα καπου αν εχει βρει καποιος καποια λυση. Ειναι γενικα πολυ κουραστικο να πρεπει να κανει ς 15 λεπτα προσπαθειες με τον τροπο που περιεγραψα για να αναψει σωστα. Να πω οτι εχω κανει κ ολα τα Update οπως κ εχω βαλει κ το τελευταιο bios update.
xristosk Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ένας φίλος είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα μία άνοιγε μετά από πολλές προσπάθειες την άλλη με την πρώτη, σε ένα acer όμως και τελικά έφταιγε η μητρική του, ελπίζω σε εσένα να είναι κάτι άλλο.
deadwar Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εχω ακουσει κατι για reball. Tο θεμα ειναι συμφερει; Κ υπαρχει καποιος εδω στην Ελλαδα που να ξερει πως να το κανει κ σχετικα οικονομικα; Θα μου πειτε για να παρω καινουργιο κτλ. Το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου κ δεν μπορει να δωσει πανω απο 60-70 ευρω το ατομο που το εχει.
doakes Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τι δουλεια εχει το reballing? Αυτο γινεται οταν εχει προβλημα το τσιπακι της καρτας γραφικων.Εσενα εχει προβλημα το κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης.
xristosk Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 για reball δεν ξέρω κάποιον που να κάνει, αλλά κάποιος θα γνωρίζει από εδώ μέσα σε κατατοπίσει, πάντως αν είναι όντως μητρική ή το JACK ψάξου και προς το ebay ίσως βρεις τίποτα οικονομικό
deadwar Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τι δουλεια εχει το reballing? Αυτο γινεται οταν εχει προβλημα το τσιπακι της καρτας γραφικων.Εσενα εχει προβλημα το κυκλωμα τροφοδοσιας της μητρικης. ελεγα μην ειναι θεμα καρτας γραφικων γιατι πριν μου το δωσει να κανω καθαρισμο βαρουσε 95αρες κ ελεγα μην επαθε τιποτα. οσο για την τροφοδοσια,μπορεις να μου στειλεις pm με link για το ανταλλακτικο που λες; Ευχαριστω προκαταβολικα
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 το τροφοδοτικό το έχεις κάνει έλενχο να δεις αν βγάζει σωστά volt/amber;; δέν το αναφέρεις. επίσης αν μπορείς ρίξε μια ματιά πάλι σε περιφερειακά/καλοδιοταινιές,ποτέ δεν ξέρεις. μπορεί να μην κούμπωσαν καλά στα κλιπ.
deadwar Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 οχι αυτο δεν το εκανα,θα το δοκιμασω το βραδυ.αλλα αν ειχε τετοιο θεμα δεν θα εκλεινε οποτε να ναι; ή οταν θα ζοριζοταν;
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 το σημαντικότερο δέν πρόσεξες,μετρησέ το και πές μας. αυτά που αναφέρεις όπως λέει και ο doakes είναι θέμα τροφοδοσίας. αν δέν βγάζει "σωστά" Vat/amber πώς θές να ανοίξει;; ανοίγει και μετά κλείνει
doakes Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σωστα.Κι εγω ηθελα να του το πω αυτο coolerman πρωτα απ ολα να μετρησει με ενα πολυμετρο το τροφοδοτικο και αν ειναι οκ τοτε να κοιταξει τι φταιει στη μητρικη.deadwar δες εδω αναλυτικα πως να μετρησεις τον φορτιστη http://www.ehow.com/how_7734847_measure-laptop-dc-jacks.html 1
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Είπες ότι δοκίμασες και με μπαταρία μόνο...? γιατί αν σου έκανε τα ίδια και με μπαταρία τότε έχει βραχυκυκλωμένη μητρική... αλλά άσε με να έχω μία υπόνοια για την κάρτα γραφικών....... ΠΡΙΝ ΑΠ'ΌΛΑ Ξέχασα να σε ρωτήσω κάτι βασικό, όταν ανοίγει χωρίς εικόνα έχει κανονικά ήχο...????? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2013 από SPARTIAN
GREGKERKYRA Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Γενικά έχει ήχο; Πολύ καλή ερώτηση από τον Spartian (να βράσω τις καλωδιοταινίες της hp) Handballista εδώ είσαι για jack αν χρειαστείς http://www.ebay.com/itm/HP-Pavilion-DV3-DV4-DV5-DV6-DV7-DV8-G50-G60-Repair-Kit-/160437012593 Και τσέκαρε οπωσδήποτε τα ρεύματα. 1
deadwar Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Με τα ρεύματα όλα καλά. Το μετρησα κ δίνει 19. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει κ με τα αμπερ. Θα βρω κανένα universal τροφοδοτικο να δοκιμάσω. Δεν έχει θέμα η κάρτα 'η κάτι άλλο γιατί όπως είπα όταν ανοίγει λειτουργούν όλα άψογα. Τα πέρασα όλα απο τεστ, δούλευαν 100% χωρίς κανένα προβλημα. Το όλο θέμα μάλλον πιστεύω ότι έχει να κάνει με το bios. Τυχαία όταν δοκίμασα για ρεύμα είδα σε κάποια φάση ότι αναβοσβησαν τα λαμπάκια του καπς λοκ κ του ναμ λοκ 2 φορές. Το ίδιο έγινε κ την 2η φορά. Σύμφωνα με την hp είναι corrupt bios. Του είχα βάλει το τελευταίο bios όπως είχα γράψει κ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο. Το όλο θέμα έχει ξεκινήσει εδώ κ 10 μέρες. Σήμερα δοκίμασα να του βάλω το f12 αλλά πάλι έκανε τα ίδια. Υπάρχουν αλλά 2 πιο παλιά. Θα δοκιμάσω κ με αυτά κ βλέπουμε. Είδα ότι υπάρχει κ στο ebay chip για bios αλλά το θέμα είναι ποιος θα το βάλει μετά.. Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 μάλλον λάθος τίτλο έβαλες και μας αποσυντόνισες ΟΛΟΥΣ ο καλύτερος τίτλος και κατανοητός **ανεπιτυχής bios update σε hp pavilion dv6-2015sv ωραία λοιπόν με τα ρεύματα και με τα υπόλοιπα οπότε το λάπτοπ δουλεύε απροβλημάτιστα και όταν έκανες bios update ξεκίνησαν τα προβλήματα;;?σωστά μέχρι εδώ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα