georsev Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εχω ενα hp probook 4330s με ι3 2310m και ψαχτηκα λιγο να δω τι επεξεργαστες υποστιριζει και βρηκα τα στοιχεια της μητρικης μου και βρηκα και αυτη την σελιδα με τους επεξεργαστες που υποστηριζει. http://www.cpu-world.com/Sockets/Socket%20G2%20(rPGA988B).html υπαρχει περιπτωση να μπει ivi bringe με την hd4000 γιατι μεσα στην λιστα αυτη εχει καποιους ivi bringe.Αλλα μονο που εχω βρει και εχουν δοκιμασει και δουλευει τον i7 2820qm ι7 2720qm.
magdalhnh Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εγώ γνωρίζω, πως το σύστημα ψύξης σε κάθε μοντέλο, είναι φτιαγμένο για συγκεκριμένους επεξεργαστές. Γι αυτό όταν θέλουμε να κάνουμε αναβάθμιση, πρέπει να κοιτάμε με ποιούς επεξεργαστές κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο μοντέλο και να επιλέγουμε τον πιο δυνατό από εκείνους. Σε άλλη περίπτωση κινδυνεύεις, να αντιμετωπίσεις προβλήματα υπερθέρμανσης.
georsev Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Αποτι ξερω στο site της hp το συγκεκριμενο εβγενε με i7 dual core.
magdalhnh Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εγώ απλά σε ενημέρωσα, για να ξέρεις τι να προσέξεις. Δεν ξέρω ποιόν επεξεργαστή θέλεις να βάλεις, γιατί πιο πάνω, ανέφερες κάτι και για επεξεργαστές τρίτης γενιάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα