Hal9000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ο John Gruber, δημιουργός του blog Daring Fireball, γνωστός για τις πηγές που διαθέτει στην Apple, αναφέρθηκε στην επερχόμενη έβδομη έκδοση του iOS η οποία όπως φαίνεται θα διαθέτει αρκετές αλλαγές.Σύμφωνα με τον Gruber, η Apple «έχει καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει για την ανάπτυξη του iOS 7.0 και γι'αυτό το λόγο προγραμματιστές που δούλευαν στο OS X 10.9, έχουν μετακινηθεί στην ομάδα του iOS.» Σε παρόμοια κίνηση έχει προχωρήσει η Apple και το 2007, καθυστερώντας την κυκλοφορία του OS X Leopard προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του iPhone. Ο λόγος της καθυστέρησης ανάπτυξης του iOS 7.0 φαίνεται να είναι σύμφωνα με τον Gruber οι «σημαντικές αλλαγές στο γραφικό περιβάλλον οι οποίες επεκτείνονται σε αρκετά σημεία της πλατφόρμας.» Μάλιστα οι μηχανικοί που δοκιμάζουν το iOS 7.0, διαθέτουν συσκευές στις οποίες έχει τοποθετηθεί ειδικό φίλτρο που μειώνει τις γωνίες θέασης, έτσι ώστε η νέα έκδοση να μείνει μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα πριν την επίσημη παρουσίαση της. Οι πρώτες αναφορές για εγκατάλειψη του σκευομορφικού σχεδιασμού στο iOS όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται, κάτι που σημαίνει ότι στοιχεία που παραπέμπουν σε αληθινά αντικείμενα όπως τα ξύλινα ράφια στο iBooks, το δίπλωμα χαρτιού στους χάρτες, το δέρμα στο iCal, θα αποτελέσουν παρελθόν στο iOS 7.0 Site: macruomors.com
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 « ειδικό φίλτρο που μειώνει τις γωνίες θέασης, έτσι ώστε η νέα έκδοση να μείνει μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα πριν την επίσημη παρουσίαση της» Χμ... 1
parasaser Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 η αλήθεια είναι πως από αυτό(α) το iphone θα κριθεί το μέλλον τους, οπότε μάλλον κάτι σπουδαίο ετοιμάζουν. 3
f1vettel Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 η αλήθεια είναι πως από αυτό(α) το iphone θα κριθεί το μέλλον τους, οπότε μάλλον κάτι σπουδαίο ετοιμάζουν. Σωστα τα λες. Αλλα αμα εχεις android για ανταγωνισμο... 6
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παράκληση θερμή να μην ολισθήσει και αυτό το θέμα σε στείρα αντιπαράθεση iOS vs Android. 40
slammingr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 « ειδικό φίλτρο που μειώνει τις γωνίες θέασης, έτσι ώστε η νέα έκδοση να μείνει μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα πριν την επίσημη παρουσίαση της» Χμ... ναι ειδικό φίλτρο...σε τραπεζα δεν έχεις παει που έχουν ειδικά φίλτρα στην οθόνη; εκει συνήθως τα χρησιμοποιούν.Μπορείς μόνο καθετα να δείς τι απεικονίζεται στην οθόνη.
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και άργησαν! Το iOS χρειάζεται ανανέωση επειγόντως. Αν, μάλιστα, συνδυαστεί με μια συσκευή με λίγο μεγαλύτερη οθόνη, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. 4
nikoskon Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Η παράκληση θα πρέπει να απευθυνθεί στην Apple να μην αλλάξει κάτι στο GUI μιας και πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε φαινόμενα Android(call me bugs,lags,force closes που ήδη έχει ελάχιστα το iOS). Ήδη επί Cook δεν έχω ακούσει κάτι καλό να αφορά τα iPhones. Τραγικά κατασκευαστικά λάθη στο iPhone 5, το ένα iOS update μετά το άλλο κλπ. Είμαι εξαιρετικά δύσπιστος όταν ακούω για σημαντικές/επί της βάσης αλλαγές. Ωστόσο ελπίζω με διαψεύσει η Apple. Sent from my iPhone using Insomnia 1
godslayerxp Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σωστα τα λες. Αλλα αμα εχεις android για ανταγωνισμο... Ο φίλος parasaser τα λέει σωστά ακριβώς επειδή το android έχει βελτιωθεί επικίνδυνα και με συσκευές αντίστοιχα ποιοτικές και γρηγορότερες από το iphone 5 (nexus 4 και μερικές ακόμα). Η apple κατάφερε να έχει το πιο απλό σε χρήση mobile OS, από την άλλη μπροστά στις τελευταίες εκδόσεις του android το iOS φαίνεται ξεπερασμένο, πρωτόγονο και καθόλου ευέλικτο. 4
kostasfalcon Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγω να θεσω ενα αλλο ερωτημα.... Θα ειναι optimized για ποιες μηλοσυσκευες? γιατι φανταζομαι πως θα χρειαστει επιπλεον hw αν εχει γεναιες αλλαγες....εδω βλεπω το 3GS με ios6 και παρολο που ειναι κουτσουρεμενη εκδοση ειναι μεσα στο lag....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τραγικά κατασκευαστικά λάθη στο iPhone 5, Ποια είναι τα τραγικά κατασκευαστικά λάθη στο 5? Και μη μου πεις πως ...ξεβάφει! 2
kdiamant Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλησπέρα και απο εμένα, έχω σαν συσκευή κινητού iPhone απο τότε που βγήκε το πρώτο μοντέλο που δεν κυκλοφόρησε ποτέ Ελλάδα (άσχετο αλλα σχεδιαστικά είναι για εμένα Top σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα iPhone). Η γνώμη μου περί αλλαγές στο iOS 7 είναι η παρακάτω. Μία αισθητή αλλαγή στο σχεδιαστικό κομμάτι θα την ήθελα και χρειάζεται προσωπικά. Θα πρέπει να κρατήσει αλλά και να απλοποιήσει όπου χρειάζεται (π.χ. για την ενεργοποίηση βασικών λειτουργιών όπως το bluetooth, wifi, data) την απλότητα του λειτουργικού. Το βασικότερο στο νέο iOS όμως δεν είναι τόσο οι σχεδιαστικές αλλαγές αλλά πρέπει να προστεθούν νέες χρήσιμες δυνατότητες, αλλαγές. Δεν μιλάω "ανούσιες" π.χ. filra στις φωτογραφίες. Το κινητό εγώ τουλάχιστον το χρησιμοποιώ σαν επαγγελματικό εργαλείο και μετά σαν διασκέδαση. Έτσι με το να μου βάλει π.χ. όπως προανέφερα φίλτρα στις φωτογραφίες εμένα δεν με οφελεί σε κάτι βασικό. Το iphone 4 με καλύπτει αρκετά θα έλεγα μέχρι τώρα γι'αυτό και δεν έχω πάει σε iPhone 4s ή 5 ή άλλο τηλέφωνο. Παρ' όλα αυτα υπάρχουν αρκετά πράγματα που θα ήθελα και θεωρώ ότι πρέπει να προστεθούν στο iOS. Υ.Γ.: Η αλλαγή που λένε στο νεο iOS στην μη χρησιμοποίηση πολλών γραφικών π.χ. textures χωρίς να είμαι προγραμματιστής αλλά φαντάζομαι χωρίς να ξέρω ότι έτσι μπορεί να κάνει πολύ πιο ελαφρύ αλλά και γρηγορότερο το iOS. Σημαντικότατο δηλαδή. Αυτά απο εμένα...
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ποια είναι τα τραγικά κατασκευαστικά λάθη στο 5? Και μη μου πεις πως ...ξεβάφει! Το κρατάω τώρα στα χέρια μου, το κοιτάω από εδώ, το ψάχνω από εκεί, ποιά είναι αυτά τα τραγικά κατασκευαστικά λάθη; 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα