Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Lenovo-Ideapad-Laptop-Black-Graphics-Windows/dp/B00B2HVYRI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365091172&sr=8-1&keywords=lenovo+y500

αν δεν σε καλυπτει περνεις και 2η γραφοικων..αλλα ξεπερναμε το budget

σε 17αρι καποιο dell  που πρωτεινουν και σε αλλα post  αλλα στο χιλιαρικο

Oύτε η κάρτα κάνει (με τίποτα), ούτε ο επεξεργαστής, ούτε ο σκληρός και βγάινει πολλά. Δυστυχώς δεν υπάρχει λαπτοπ που να τον καλύπτει και αν υπάρχει κοστίζει μια περιουσία...

@Rebirth:

Ρίξε μια ματιά σε αυτό, είναι από msystems.gr στην Αθήνα και σου το συναρμολογούν δωρεάν.

927e_zpsf8d102a2.jpg

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E ναι, εξαρχής είπα ότι είναι δύσκολη η περίπτωση. Πάει στον i5, αν θέλει, και το ρίχνει 100 ευρώ. Δικιά του η επιλογή, εγώ τη γνώμη μου λέω με βάση τις απαιτήσεις που έθεσε.

Η μόνη υποχώρηση που βλέπω ότι θα μπορούσε να κάνει, αυτή είναι. Προσωπικά θα έκανα υπομονή μπας και ανεβάσω το ποσό

Δημοσ.

Έχω μπλεχτεί πιο πολύ τώρα :D

Δεν περίμενα ότι το FSX θα προκαλούσε τέτοια μανούρα !

Δηλαδή σε τι μηχανήματα έτρεχε όταν βγήκε το ...2008;! χαχα!

Παρεμπιπτόντως, παρότι και εγώ θα ήθελα να στηρίξω ελληνικές επιχειρήσεις, την αγγλία (amazon κλπ) τη ξεχνάμε;

ΥΓ Κοίτα και το άτιμο το ΦΠΑ πόσο είναι...! Να τα 'παιρνε το μαγαζί, πάει στο καλό! Ευχαριστώ παιδιά όλους για τις συμβουλές στον ...αόματο.

Δημοσ.

Παιδιά η χρήση του υπολογιστή θα είναι σχετικά απλή (?) νομίζω. Σας είπα "ταβάνι" είναι το FSX σε high settings και ίιιιισως χαλαρά Cubase (που το έχω δουλέψει και σε άθλια μηχανήματα και κάπως ...τσούλαγε, με "σπρώξιμο" βέβαια). Από κει και πέρα άντε να δω καμμιά ταινία, να ακούσω μουσική και τα λοιπά συνηθισμένα. Τίποτε άλλο. Θα γλίτωνα τόσα με τον AMD? Τόσο μάπα είναι που και ο i3 θα ήταν καλύτερος στο FSX?

PS: WoW όχι ρε! χαχα

Δημοσ.

Για αυτό είπα αναλόγως τις προτεραιότητες χρήσης.Αν έχει cubase+σύγχρονα παιχνίδια που λέει στο αρχικό ποστ τον καλύπτει ο 8350.Και τα warcraft 3 (όχι wow αγαπητέ σουλειμαν), sc2 δεν έχουν πρόβλημα και με μικρότερους.

Δημοσ.

Ναι, λάθος το wow. Warcraft. Εννοείται ότι θα ήταν καλός στα σύγχρονα παιχνίδια ο 8350 αλλά και πάλι βγαίνει στα ίδια με τον i5 ενώ είναι χειρότερος σε όλο το φάσμα της δεδομένης χρήσης.

@rebirth δεν είναι μάπα ο 8350, όχι. Aπλά στις συγκεκριμένες cpu intensive εφαρμογές υπολείπεται λιγότερο η περισσότερο. Εφόσον το fsx είναι βασικό, καλύτερα πήγαινε σε i7 αλλά μην πέφτεις κάτω από i5.

Δημοσ.

Μπορει να παει στον 8320 που δεν ειναι στα ιδια λεφτα με τον i5 και με λιγα κλικ o/c να τον κανει 8350 και γλειτωνει και ενα 55αρι ευρω

Δημοσ.

Μπορει να παει στον 8320 που δεν ειναι στα ιδια λεφτα με τον i5 και με λιγα κλικ o/c να τον κανει 8350 και γλειτωνει και ενα 55αρι ευρω

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι το FSX θέλει intel.

Mια χαρά θα ήταν και ο fx 6300, πόσο μάλλον για μια gtx 660 αν μιλούσαμε γενικά και αόριστα για gaming.

@rebirth: Πάρε τον i5 3570K με z77 μητρική και κλόκαρέ τον. Θα φτάσεις τον i7 και θα έχεις μείωσει αισθητά το κόστος.

Δημοσ.

Φίλε Rebirth η γνώμη μου είναι να αποφύγεις το socket 1155 τώρα που αποσύρεται και έτσι και αλλιώς στο budget σου και στις ανάγκες σου ταιριάζει ένας FX 8.

Ένα σύστημα δεν το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μιας εφαρμογής μόνο,προσπαθούμε να κοιτάμε μια σύνθεση ολοκληρωμένα και για το μέλλον όσο γίνεται.

Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με AMD. Είχα και στο παρελθόν δυο PCιά με AMD (την εποχή που βγήκε το πρώτο real time strategy Warcraft χαχα) και δούλευαν ρολόι. Για το FSX ωστόσο - δεν έχω το γνωστικό πεδίο να καταλάβω γιατί - ισχύει ότι πολλοί λένε (ιδίως τα φρικιά του FSX) πως για να αποδώσει το PC θέλει α) intel και β) nVidia.

Επόμενη ερώτηση. Λέμε τώρα ότι πάμε στον 3570k (άλλος είναι αυτός από τον 3570 που μου πρότεινε το μαγαζί;) Πως γίνεται το οverclocking και β) δε θέλει άλλη ψύξη μετά;

Φίλε Rebirth η γνώμη μου είναι να αποφύγεις το socket 1155 τώρα που αποσύρεται και έτσι και αλλιώς στο budget σου και στις ανάγκες σου ταιριάζει ένας FX 8.

Ένα σύστημα δεν το φτιάχνουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μιας εφαρμογής μόνο,προσπαθούμε να κοιτάμε μια σύνθεση ολοκληρωμένα και για το μέλλον όσο γίνεται.

Επαναλαμβάνω, μια χαρά μου κάθονται εμένα οι ΑΜD, ιδίως αν γλιτώσω και χρήματα. Να πως λες στο κατάστημα να μου κάνει και μια ..σύνθεση (με τριαντάφυλλα) με FX8;

Δημοσ.

Ο Κ είναι ξεκλείδωτος ώστε να επιδέχεται o/c. Μικρή διαφορεά έχει στην τιμή. Με μια ψύκτρα των 30 ευρώ θα είσαι οκ. Παρτο πρώτα εσύ και μετά ανοίγεις θέμα για το πως θα το κλοκάρεις.

Δημοσ.

Ο Κ είναι ξεκλείδωτος ώστε να επιδέχεται o/c. Μικρή διαφορεά έχει στην τιμή. Με μια ψύκτρα των 30 ευρώ θα είσαι οκ. Παρτο πρώτα εσύ και μετά ανοίγεις θέμα για το πως θα το κλοκάρεις.

ΟΚ Β-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...