skanjos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 για console games λογικά cod ,για γενικά gaming σαν το λολ δεν υπάρχει ,γιατί είναι free και είναι το ν1 παιχνίδι σε πληθυσμό παγκοσμίως οπότε μαζέυει και τα περισσότερα τρολλς.btw αν δεν έχεις παίξει σε bronze v ranked δεν ξέρεις τι σημαίνει "ψυχασθενής και ηλίθιος" gamer thank god είμαι gold 2 τώρα χαχαχα
privateer Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Τους ψυχασθενείς και τους ηλίθιους online σε τι παιχνίδια τους συναντάτε κυρίως; Ξέρω ότι παίζει πολύς έρωτας με τις μανάδες όσων παίζουν CoD, αλλά μιλάμε και για ένα παιχνίδι με μοναδικό αριθμό πωλήσεων, οπότε υποθέτω πως είναι κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί μέσα, αναπόφευκτα θα υπάρχουν κι αρκετοί "πειραγμένοι" κι αρκετά 12χρονα που χαίρονται που βρίζουν. Πέρα από το CoD όμως; Αυτά τα λένε συνήθως noobs που παίζοντας χρόνια offline (νομίζωντας ότι είναι παιχταράδες) ξαφνικά επειδή χάνουν απο 12χρονα απαξιώνουν τα competitive games. Pro tips για τέτοια άτομα: mute button και learn to play better
ikaruga24 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Χαλαρα offline και single player. Οταν παιζω θελω να φευγει το μυαλο μου και να προσπαθω να μπω στον "κοσμο" του εκαστοτε παιχνιδιου που επιλεγω. Οι online multiplayer μερες μου τελειωσαν πισω στο Unreal Tournament 2004. Ελαφρα ασχοληθηκα με Tribes Ascend, ωραιο αλλα οπως και καθε competitive multiplayer παιχνιδι απαιτει απο εσενα τρομερη ποσοτητα δεσμευσης και συνεπως θα πρεπει να ασχολεισαι σχεδον αποκλειστικα μαζι του. Δεν παιζει για εμενα αυτο, θελω να χαρω οσες περισσοτερες gaming εμπειριες μπορω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα