Προς το περιεχόμενο

Offline (single player) vs Multiplayer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι προτιματε και τι σας εξιταρει περισσοτερο;

Πως αφιερωνετε τις ωρες σας στο gameplay;

Να παιζετε μονοι σας μπαινοντας στο πετσι του χαρακτηρα παλευοντας με την ΑΙ του επεξεργαστη η προτιματε να τα βαζετε με αλλους στο διαδυκτιο;

Εγω παντως υπερ του offline (κυριως)

Δημοσ.

offline.

Αλλα εχω λιωσει αρκετα παιχνιδια online.

Δημοσ.

Πάντα το Single Player θα είναι καλύτερο και θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που δεν θα δεις σε online. Ωστόσο το 2ο είναι αρκετά διασκεδαστικό και για να περνάω το χρόνο μου μια χαρά είναι ;)

Δημοσ.

Εξαρτάται πολύ από το είδος παιχνιδιού. RPGs και οτιδήποτε έχει βαθύ storytelling προτιμώ offline, γιατί μου αρέσει να κάνω rp και να χάνομαι στον κόσμο τους, αλλά αν υπάρχει campaign co-op συχνά το προτιμώ για replays (πχ Baldur's Gate), καθώς οι ρίζες μου είναι στα pen & paper και εμπεριέχει και μια δόση νοσταλγίας αυτό. Ωστόσο, αν οι developers είναι έξυπνοι μπορούν να φτιάξουν online modes που να λειτουργούν και να αναδεικνύουν άψογα ένα single player παιχνίδι, όπως πιστεύω ότι συνέβη με το Journey. 

Action παιχνίδια, όπως το Gears of War, μπορώ να τα παίξω και να τα ξαναπαίξω co-op, όπως επίσης και horde mode σηκώνει πολύ λιώσιμο online (δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου άρεσε και θα έπαιζα ακόμα multi Mass Effect 3, για παράδειγμα).

Racing παίζω αποκλειστικά online, βαριέμαι και μου φαίνεται ανούσιο να τρέχω με αντιπάλους AI. Μόνη εξαίρεση αποτελεί το Hot Pursuit, καθώς με το Autolog ένιωσα ότι έδωσε νέα πνοή στο single player racing. 

Τέλος, τώρα που ξενιτεύτηκα εκτίμησα κάπως το Halo (θα είναι κακία αυτό που θα πω για το παιχνίδι, ουσιαστικά, μην ξαφνιάζεστε μερικοί με τον πρόλογο :P ). Είναι πολύ χαλαρωτικό παιχνίδι και ιδανικό να αράζεις με 2-3 φίλους σου στο party chat, να τα λέτε και να πυροβολείτε και τίποτα να περνάει η ώρα. Εντάξει, δεν το παίζουμε και στο Legendary, αλλά you get the point :P

Δημοσ.

αυτα που έχω απο τον θείο τα παίζω όλα offline εξάλλου δε γίνεται κι αλλιως.

Τα υπόλοιπα τα παιζω Online (Fifa 13/Battlefield 3/Test drive unlimited 2 )

Στο PC όλα αυτα

Στο PS3 όλα Offline καθώς το έχω xakarισμένο

Δημοσ.

To offline δεν μπορεί να το ξεπεράσει τίποτα είτε μιλάμε για single είτε για multi καταστάσεις.

Κι επειδή τα παιχνίδια τα παίζω για να διασκεδάζω και να περνάω ευχάριστα την ώρα δεν παίζω online. Δεν θέλω να γίνω ο ψυχολόγος κάθε άρρωστου που πιάνει ένα χειριστήριο (και είναι πολλοί δυστυχώς).

Υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια όπως όταν παίζω με γνωστούς.

Δημοσ.

To Offline Single Player είναι καλύτερο διότι έχει ιστορία, είναι σαν να βλέπεις μια ταινία.

Το Online είναι για συγκεκριμένους τίτλους(BF3/Dota etc)

Δημοσ.

αυτα που έχω απο τον θείο τα παίζω όλα offline εξάλλου δε γίνεται κι αλλιως.

Τα υπόλοιπα τα παιζω Online (Fifa 13/Battlefield 3/Test drive unlimited 2 )

Στο PC όλα αυτα

Στο PS3 όλα Offline καθώς το έχω xakarισμένο

Και τι εγινε που ειναι χακαρισμενο? Παιζε online κανονικα, απλα μην παιζεις CoD, BF3 και παιχνιδια πριν την επισημη κυκλοφορια τους. 

Εγω παντως δεν παιζω online πουθενα. Οι περισσοτεροι δεν παιζουν για την διασκεδαση και την ψυχαγωγια τους, θελουν μονο να κερδιζουν και τιποτα αλλο. Ουτως ή αλλως και λογω οικογενειας δεν θελω να χανω τον χρονο μου παιζοντας με ηλιθια ατομα online.

• Like 1
Δημοσ.

offline και για μένα, Single player campaigns αλλα και multiplayer offline πάντα fighting/brawler/racing/sports games.

τα μόνα genre που μάρεσαν online ήταν τα mmorpg ,τα οποία τα έκοψα με το μαχαίρι και τα moba που το lol είναι το μοναδικό παιχνίδι που αγγίζω online τώρα και αυτό το παρατάω σιγά σιγά για single player εμπειρίες όπως του fire emblem ,καμία σχέση ,πέρασαν τα χρόνια που ήθελα competitive gaming,έτσι και αλλιώς πάντα θα υπάρχει καλύτερος,μόνο στο προ τώρα competitive με παρέα στον καναπέ,μακριά τα ladders καταστρέφουν την διασκέδαση

Δημοσ.

Τους ψυχασθενείς και τους ηλίθιους online σε τι παιχνίδια τους συναντάτε κυρίως; Ξέρω ότι παίζει πολύς έρωτας με τις μανάδες όσων παίζουν CoD, αλλά μιλάμε και για ένα παιχνίδι με μοναδικό αριθμό πωλήσεων, οπότε υποθέτω πως είναι κάθε καρυδιάς καρύδι εκεί μέσα, αναπόφευκτα θα υπάρχουν κι αρκετοί "πειραγμένοι" κι αρκετά 12χρονα που χαίρονται που βρίζουν. Πέρα από το CoD όμως;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...