Προς το περιεχόμενο

avast internet security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδια το αντιβαιρους που ειχα ηταν το avast internet security 6 και του εκανα ενημερωσει εκανα την επανακεινισει ολλα εδω καλα οταν ανοιξα το avast που ελεγε οτι εχει γινει avast internet security 8,αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε μην τυχον ειναι σπασμενο και ατιμετωπισω προβληματα

Δημοσ.

Όχι,δεν έχεις να φοβάσαι κάτι αφού το έκανε αυτόματα μόνο του το ίδιο το πρόγραμμα,απλά ανανεώθηκε στην τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

είναι γνήσιο αγορασμένο το antivirus ??

Η freeware έκδοση είναι,αν ήταν αγορασμένο αποκλείεται να ήταν ακόμα στην έκδοση 6.

σε ευχαριστω γιατη συντομη απαντηση σου αλλα εγω την εκανα την ενημερωσει

Ναι δεν είπα το αντίθετο,μέσω του ήδη εγκατεστημένου προγράμματος δεν την έκανες?Κατέβασες άλλο καινούργιο .exe και έκανες νέα εγκατάσταση μόνος σου χειροκίνητα?

Δημοσ.

Περίμενε για να καταλάβω.

Είχες το avast 6

Κατέβασες το avast 8 (από εδώ να φανταστώ?? -> http://www.avast.com/en-eu/index )

Πέρασες 'από πάνω' αυτό που κατέβασες ή έβγαλες αυτό που είχες και πέρασες αυτό που κατέβασες?? 

Εάν το κατέβασες απ'το πιο πάνω link ή από εδώ -> http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html δεν έχεις πρόβλημα πειρατικού υλικού.Εάν δεν είναι ούτε από το ένα ούτε από το άλλο,πες μας από που το κατέβασες.

Δημοσ.

Sorry αλλά δεν μπορώ να ξέρω (ούτε εγώ,ούτε οποιοσδήποτε άλλος) εάν αυτό που σου έχουν δώσει είναι πειρατικό ή όχι.Αφού υπάρχει η επιλογή (όντας freeware) να το κατεβάσεις απ'την ίδια την εταιρία τζάμπα,ποιος ο λόγος να έχεις κάτι που δεν γνωρίζεις από που προέρχεται θέτοντας σε κίνδυνο τον υπολογιστή σου χωρίς λόγο.

Άποψή μου,κατέβασε το πρόγραμμα απ'το πρώτο link που παρέθεσα πιο πάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Και εγώ και πολλά παιδιά από το forum αυτό χρησιμοποιούμε και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...