hitman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 γειας σας παιδια το αντιβαιρους που ειχα ηταν το avast internet security 6 και του εκανα ενημερωσει εκανα την επανακεινισει ολλα εδω καλα οταν ανοιξα το avast που ελεγε οτι εχει γινει avast internet security 8,αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε μην τυχον ειναι σπασμενο και ατιμετωπισω προβληματα
zapermania Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Όχι,δεν έχεις να φοβάσαι κάτι αφού το έκανε αυτόματα μόνο του το ίδιο το πρόγραμμα,απλά ανανεώθηκε στην τελευταία έκδοση.
hitman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 σε ευχαριστω γιατη συντομη απαντηση σου αλλα εγω την εκανα την ενημερωσει
hitman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 δεν σε καταλαβαινω σπυρο αν εννοεις ,το εχω κατεβασει το avast 6
zapermania Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 είναι γνήσιο αγορασμένο το antivirus ?? Η freeware έκδοση είναι,αν ήταν αγορασμένο αποκλείεται να ήταν ακόμα στην έκδοση 6. σε ευχαριστω γιατη συντομη απαντηση σου αλλα εγω την εκανα την ενημερωσει Ναι δεν είπα το αντίθετο,μέσω του ήδη εγκατεστημένου προγράμματος δεν την έκανες?Κατέβασες άλλο καινούργιο .exe και έκανες νέα εγκατάσταση μόνος σου χειροκίνητα?
hitman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εκανα εγω την εγκατασταση μεσα απο το exe
zapermania Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Περίμενε για να καταλάβω. Είχες το avast 6 Κατέβασες το avast 8 (από εδώ να φανταστώ?? -> http://www.avast.com/en-eu/index ) Πέρασες 'από πάνω' αυτό που κατέβασες ή έβγαλες αυτό που είχες και πέρασες αυτό που κατέβασες?? Εάν το κατέβασες απ'το πιο πάνω link ή από εδώ -> http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html δεν έχεις πρόβλημα πειρατικού υλικού.Εάν δεν είναι ούτε από το ένα ούτε από το άλλο,πες μας από που το κατέβασες.
hitman123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 φιλε δεν ξερω επειδη που το εχουν δωσει θελω να ξερω αμα κυνδινευει ο υπολογιστης
zapermania Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Sorry αλλά δεν μπορώ να ξέρω (ούτε εγώ,ούτε οποιοσδήποτε άλλος) εάν αυτό που σου έχουν δώσει είναι πειρατικό ή όχι.Αφού υπάρχει η επιλογή (όντας freeware) να το κατεβάσεις απ'την ίδια την εταιρία τζάμπα,ποιος ο λόγος να έχεις κάτι που δεν γνωρίζεις από που προέρχεται θέτοντας σε κίνδυνο τον υπολογιστή σου χωρίς λόγο. Άποψή μου,κατέβασε το πρόγραμμα απ'το πρώτο link που παρέθεσα πιο πάνω για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Και εγώ και πολλά παιδιά από το forum αυτό χρησιμοποιούμε και εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
hitman123 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ποιο αντιναιρους να εγκαταστησω στον υπολογιστη χωρις να κολλαει και να ειναι ασφαλης
kostas_dr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Κάνε αυτό που σου είπε ο zapermania στο προηγούμενο ποστ του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα