Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα PC gaming με κάρτα γραφικών την καινούρια GTX 650Ti Boost. Πιστεύετε πως ο pentium g860 θα την αντέξει? Αν όχι, ποιος είναι ο αμέσως επόμενος επεξεργαστής που μπορεί να την αντέχει? Το σκεφτόμουν και για i5 3470 αλλά είναι λίγο ακριβός... Πιστεύετε πως αξίζει ο i5 έναντι του pentium?

Δημοσ.

Για 650ti καλός είναι και ο pentium.Πάντως μη περιμένεις πολλά από αυτή τη κάρτα.Ο i5 είναι πολύ ανώτερος.

Δημοσ.

Μιας και προκειται για celeron θα σου προτεινα μιας και θελεις gaming, Intel Ι5 η καποιον απο τους AMD Athlon ΙΙ χ4. 

Ο Ι5 ειναι κορυφη σε συγκριση μαζι του. 

Καλο βεβαια ειναι να μας πεις και ποσα χρηματα διαθετεις καθως και το υπολοιπο συστημα σου.

Δημοσ.

Επειδή τον έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο με την 5850 (που νομίζω είναι γενικά χειρότερη από τη δική σου), εγώ θα σου λεγα να κοιτάξεις από i3 (που είναι η μέση λύση, κ πολύ δυνατός) κ πάνω (επειδή υποθέτω ότι έχεις ήδη s1155 motherboard, αλλιώς κοιτάς και AMD)...Ή κάποιον μεταχειρισμένο i5 αν βρεις κι εχεις σκοπο να κρατήσεις το setup σου για καιρό, μιας κ απ' ο,τι λένε, σε λίγο καιρό οι 4 πυρήνες θα είναι "απαραίτητοι"...Τα πιο πολλά παιχνίδια βέβαια τα έβγαζε σχετικά άνετα o pentium (σε 1920x1080), σε κάποια άλλα όμως η 5850 το έτρωγε το μπουκαλάκι της...Για τα λεφτά του είναι πολύ καλός, αλλά...Α, κ από τους celeron είναι μια σκάλα επάνω...

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Για αναβάθμιση υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.

Δημοσ.

Καλα σοβαρα τωρα θελεις νεο pc με 850 ευρω και σκεφτεσαι να βαλεις ή να κρατησεις τον g860 για σοβαρο gaming?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...