vaggospro Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Λοιπόν παιδιά, θέλω να φτιάξω ένα PC gaming με κάρτα γραφικών την καινούρια GTX 650Ti Boost. Πιστεύετε πως ο pentium g860 θα την αντέξει? Αν όχι, ποιος είναι ο αμέσως επόμενος επεξεργαστής που μπορεί να την αντέχει? Το σκεφτόμουν και για i5 3470 αλλά είναι λίγο ακριβός... Πιστεύετε πως αξίζει ο i5 έναντι του pentium?
konpat Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Για 650ti καλός είναι και ο pentium.Πάντως μη περιμένεις πολλά από αυτή τη κάρτα.Ο i5 είναι πολύ ανώτερος.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μιας και προκειται για celeron θα σου προτεινα μιας και θελεις gaming, Intel Ι5 η καποιον απο τους AMD Athlon ΙΙ χ4. Ο Ι5 ειναι κορυφη σε συγκριση μαζι του. Καλο βεβαια ειναι να μας πεις και ποσα χρηματα διαθετεις καθως και το υπολοιπο συστημα σου.
nike1600 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Η 650ti boost παιζει στην περιοχη της 7850 2gb σαφως θα υπαρχει καποιο (πολυ μικρο) bottleneck... Ο 3570k Ειναι ο ιδανικος για gaming αλλα ειναι ακριβος.Εγω θα προτεινα εναν fx amd, πχ.https://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html
panos1550 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Επειδή τον έχω δοκιμάσει τον συγκεκριμένο με την 5850 (που νομίζω είναι γενικά χειρότερη από τη δική σου), εγώ θα σου λεγα να κοιτάξεις από i3 (που είναι η μέση λύση, κ πολύ δυνατός) κ πάνω (επειδή υποθέτω ότι έχεις ήδη s1155 motherboard, αλλιώς κοιτάς και AMD)...Ή κάποιον μεταχειρισμένο i5 αν βρεις κι εχεις σκοπο να κρατήσεις το setup σου για καιρό, μιας κ απ' ο,τι λένε, σε λίγο καιρό οι 4 πυρήνες θα είναι "απαραίτητοι"...Τα πιο πολλά παιχνίδια βέβαια τα έβγαζε σχετικά άνετα o pentium (σε 1920x1080), σε κάποια άλλα όμως η 5850 το έτρωγε το μπουκαλάκι της...Για τα λεφτά του είναι πολύ καλός, αλλά...Α, κ από τους celeron είναι μια σκάλα επάνω...
vaggospro Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το budget είναι 850 ευρώ. Δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα...
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστήΓια αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε:Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Για αναβάθμιση υπολογιστήΑναφέρουμε:Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε.
Superpie Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλα σοβαρα τωρα θελεις νεο pc με 850 ευρω και σκεφτεσαι να βαλεις ή να κρατησεις τον g860 για σοβαρο gaming?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα