Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτός απο το ς3 ποιο αλλο android ειναι σοβαρη επενδυση?

Το παιρνεις τωρα 600 και σε 2 μήνες πιάνει 300.......

χανεις με αυτα τα χρηματα σου ή οχι?

Ειναι τυχαιο οτι παρα πολλοι κατοχοι ακομη και του ς3 ψαχνουν να το δωσουν ανταλλαγη με 4ς γιατι ακομη κ αυτο θα πεσει πολυ τωρα??

ενω το 4ς απο περυσι μεχρι φέτος επεσε 30 ευρω και το 4αρι πεφτει 30 ευρω καθε χρόνο, τα αντροιντ πεφτουν 30 ευρω το μηνα.......

αρα ποιο ειναι το συμερασμα?

εχεις ιφον? εχεις μετρητα στα χερια σου, εχεις αντροιντ? εχεις καυτη πατατα στα χερια σου αχαχαχχχαχααχαχαχαχαχαχαχχα

εγω παντως για να δωσω ενα 4ς στα 350 μου εσπασαν τα νευρα .. δεν εφευγε με τιποτα...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως αυτό με το "φθηνότερο" iphone αποκλειστικά για τις αγορές της Ασίας, έχει ακουστεί επανειλημμένως και επισήμως τουλάχιστον, έχει διαψευσθεί.

Δημοσ.

Μπραβο σου εισαι και γαμω τους εμπορες.

Εμεις μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο επειδη αυτο θελουμε? Μας επιτρεπεις?

Sent from my iPhone using Insomnia

Μπραβο σου εισαι και γαμω τους εμπορες.

Εμεις μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο επειδη αυτο θελουμε? Μας επιτρεπεις?

Sent from my iPhone using Insomnia

Βρε να παρετε οτι θελετε αλλα μετα μην παρακαλατε για ανταλλαγη με ιφον!!!

xperia z επεσε 100 ευρω σε ενα μηνα

iphone 5 επεσε 100 ευρω σε 6 μηνες! (και μόνο το 16αρι τοσο)

Δημοσ.

εγω παντως για να δωσω ενα 4ς στα 350 μου εσπασαν τα νευρα .. δεν εφευγε με τιποτα...

ναι εδω μεσα αυτο συμβαινει γιατι το 80% το θελουν για να το ξαναδωσουν και να βγαλουν αυτοι κερδος

Δημοσ.

μαλλον εκει στην apple δεν ξερουν καν το market share τους,θα αγορασει πιστευουν το ποζερι το παρακατιανο μηλο κ θα εχει μουτρα μετα να το κυκλοφορησει?

φιαξτε καμια φαντεζι αχρηστη @@ρια κ καμια διαφημιστικη καμπανια υπερπαραγωγη κ αφηστε την ουσιαστικη καινοτομια για αλλους

• Super Moderators
Δημοσ.

μαλλον εκει στην apple δεν ξερουν καν το market share τους,θα αγορασει πιστευουν το ποζερι το παρακατιανο μηλο κ θα εχει μουτρα μετα να το κυκλοφορησει?

φιαξτε καμια φαντεζι αχρηστη @@ρια κ καμια διαφημιστικη καμπανια υπερπαραγωγη κ αφηστε την ουσιαστικη καινοτομια για αλλους

για πες μια "ουσιατική καινοτομία"...

Δημοσ.

Ρε παιδιά δε είναι δυνατόν να συγκρίνεται το android με το iOS σε πωλήσεις συσκευών!! Το android έχει τεράστια ποικιλία συσκευών σε ότι τιμή θέλεις ενώ το iOS είναι μόνο σε iPhone τα οποία είναι πανάκριβα.. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε σύγκριση τότε βρείτε ποσοστά smartphones που τρέχουν android και έχουν την ίδια χρηματική αξία και κατηγορία με τα iPhone

:-D  :-D  :-D Ρε φίλε..χάζοι είναι να κάνουν τέτοια συγκριση...????Το σκορ θα ειναι 80% apple και 20% android (ισης τιμης με iphone).. 

Δημοσ.

Πωπω γιατι ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ νημα πρεπει να παει σε iphone vs android φαση? Για μενα το σημαντικο που βγαινει απ αυτο το δημοσιευμα ειναι οτι η apple αλλαζει τακτικη. Καποτε εβγαζε ενα τηλεφωνο το χρονο, και μετα, ενα ipad. Τωρα ειδαμε το ipad 4 να κυκλοφορει λιγους μηνες μετα το ipad 3, το οποιο συγχρονως απεσυραν απ την αγορα!! Βγηκε το iphone 5 & λιγους μηνες μετα, πανε για το 5s! Για μενα ειναι ζητημα χρονου να βγαλουν και κανα iphone mini.

Μπορει να ειχαμε εξαιρετικα νουμερα στις πωλησεις του μηλου, ομως οι κινησεις τις apple δειχνουν οτι η εταιρια ΔΕΝ ειναι απολυτα ευχαριστημενη & νιωθει πολυ εντονα την ανασα του ανταγωνισμου!! Γιατι εγω τωρα να μπω στη διαδικασια να κραξω την απλ και να εκθειασω το android ή το αντιθετο?

Καταλαβετε το ρε σεις δε πανε στη τσεπη μας τα λεφτα!!

Εμας αυτο που μας συμφερει ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος!

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Επένδυση; Προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη αυτή. Ενα τηλέφωνο δεν είναι επένδυση γιατί πολύ απλά οτι και να κάνεις χάνει αξία άρα αποκλείεται να βγάλεις λεφτά απο αυτό.

Όσο για τις τιμές, αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η μεταπωλητική αξία (έτσι λέγεται αυτό που ήθελες να πεις και όχι επένδυση) τότε το i5 υπερέχει. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις ενα καλό τηλέφωνο τότε υπερέχει το android.

Αν σε ενδιαφέρουν οι επενδύσεις κοίτα κάπου αλλού.

Εκτός απο το ς3 ποιο αλλο android ειναι σοβαρη επενδυση?

Το παιρνεις τωρα 600 και σε 2 μήνες πιάνει 300.......

χανεις με αυτα τα χρηματα σου ή οχι?

Ειναι τυχαιο οτι παρα πολλοι κατοχοι ακομη και του ς3 ψαχνουν να το δωσουν ανταλλαγη με 4ς γιατι ακομη κ αυτο θα πεσει πολυ τωρα??

ενω το 4ς απο περυσι μεχρι φέτος επεσε 30 ευρω και το 4αρι πεφτει 30 ευρω καθε χρόνο, τα αντροιντ πεφτουν 30 ευρω το μηνα.......

αρα ποιο ειναι το συμερασμα?

εχεις ιφον? εχεις μετρητα στα χερια σου, εχεις αντροιντ? εχεις καυτη πατατα στα χερια σου αχαχαχχχαχααχαχαχαχαχαχαχχα

• Like 1
Δημοσ.

τα ελληνικα ομολογα ηταν καλυτερη επενδυση η τα ιφον?

στην καθομιλουμενη δεν λεμε εχω επενδυσει σε ταδε "οτιδηποτε"???

Δημοσ.

οταν δινουμε φιλε μου για κινητα 700 ευρω ειναι μια επενδυση αν μη τι αλλο, θα παιζουμε με τις λεξεις?

ελληνικα μιλαμε και καθε λεξη δεν εχει μονο ενα νοημα ειναι πολυδιαστατες οι εννοιες. 

Ο ορισμός της λεξης "επενδυση" σιγουρα αντιλαμβανομαι οτι δεν εχει αμεση σχεση με κινητα τηλεφωνα αλλα ετσι μου ηρθε ετσι το διατυπωσα.

Δημοσ.

Επισης το i5 υπερτερει μονο σε μεταπωλητικη αξια? τι παει να πει οτι υπερεχει το android? αυτα ειναι εντελως υποκειμενικα και αυτη ειναι η γνωμη σου.

Των περισοτερων και η πιο αντικειμενικη αποψη πανω στο θεμα ειναι οτι τα iphone και ειδικα το 5 υπερτερουν σε

1) ευκολια στην χρηση

2) υλικα κατασκευης 

3) στον σχεδιασμο

4) αντοχη-ποιοτητα κατασκευης

5) ευρεση ανταλλακτικών

6) μεταπώληση

7) τα θεματα απο το "κλειστό" ιος λυνονται με jb το οποιο ειναι πολυ πιο ευκολο απο το rootαρισμα και οι δυνατοτητες περισσότερες και η επαναφορα στην αρχική κατασταση πολυ πιο εύκολη

φυσικα και υπαρχουν και μειονεκτηματα οπως η ακριβη τιμη αλλα οτι πληρώνεις παιρνεις στην τελικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...