Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα νομιζω οτι οι πιο πολλες "επισημες" ερευνες μιλανε για πτωση του ios εναντι στο android ...

Ίσα-ίσα που όλες «επίσημες» (?) έρευνες μιλάμε για σταθερά ανοδική πορεία, τόσο στο iOS, όσο και στο Android. Κανένας δε χάνει πελάτες. Όλοι κερδίζουν.

• Like 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κατα την αποψη μου το ιφονε παλι σεπτεμβρη θα ανακοινωθει... τπτ δε θα αλλαξει... οσο για το φθηνο ιφονε το εχουν διαψευσει οτι θα το βγαλουν... οσο για ανδροιδ vs ιος... αμα δε θες να το πειραζεις το κινητο θες κατι ευχρηστο ποιοτικο αλλα και ενα τελειο αππστορε πας σε ιος.. αν θες να το πειραζεις ρομ κλπ πας σε ανδροιδ. παντως σμρ δε ενα αλλο σιτε διαβαζα οτι θα αργησει το ιος 7(και το αναφερω μιας και με το ιος 7 θα ερθει το 5ς) οποτε μενει μονο να δουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Πως συγκρίνετε τα ποσοστά του iPhone, ενός smartphone με δικό του λειτουργικό και οικοσύστημα με ένα λειτουργικό για smartphone; Το ένα είναι μία συσκευή και το άλλο είναι εγκατεστημένο σε εκατοντάδες συσκευές διαφόρων κατασκευαστών με ένα μεγάλο εύρος τιμών. Είναι λογικότατο το ποσοστό του Android να είναι μεγαλύτερο του iOS. Αυτό σημαίνει ότι είναι αποτυχία η συσκευή της Apple;

Ποιός άλλος κατασκευαστής έχει τα @@ να διαθέτει τις συσκευές του με δικό του λειτουργικό και οικοσύστημα; Κανείς πλην της BB. Τα ποσοστά της Apple είναι ΤΕΡΑΤΩΔΗ και στις φορητές συσκευές και στους υπολογιστές με βάση αυτό το μοντέλο.

• Like 13
Δημοσ.

Πώς γίνεται κάποιοι να επιμένουν ότι χάνει πελάτες ενώ η ίδια έχει ρεκόρ πωλήσεων ένας Θεός ξέρει... Η Ελλάδα της κρίσης δεν αποτελεί δείκτη για το πώς συμπεριφέρονται οι αγορές της Κίνας και της Ινδίας που έχουν συνολικά 2,5 δις πληθυσμό!!!

Το Android κατάφερε να ξεπεράσει το iOS στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε η εταιρία Kantar Worldpanel ComTech.

Από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, η Google είδε το λειτουργικό της σύστημα να φτάνει στο 51,2% από το 45% που κατείχε στο ακριβώς ίδιο διάστημα ένα χρόνο πριν. Αντίθετα η Apple είδε τα ποσοστά του iOS να σημειώνουν πτώση από το 47% πέρυσι, στη δεύτερη θέση και το 43,5% φέτος.

Η μείωση στις τιμές των κινητών τηλεφώνων της Samsung στο δεύτερο μισό του 2012, προσέλκυσε αρκετούς χρήστες να αγοράσουν συσκευές της κορεατικής εταιρίας, υποστηρίζουν οι αναλυτές της Kantar, γεγονός που έδωσε αυτόματα μεγάλη ώθηση και στο Android.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κυκλοφορία του Galaxy S III σε ποσοστό 52%, ήταν το νούμερο ένα στις προτιμήσεις του κοινού, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Galaxy S II με ποσοστό 21% και τρίτο το Galaxy Note II με 5%.

Πολύ σωστά. Ακριβώς αυτό είπα κι εγώ πιο πάνω. Χάνει ποσοστό αλλά κερδίζει πελάτες. Πουλάει περισσότερο δηλαδή.
Δημοσ.

Για να τελειωνει το παραμυθακι android η ios ενα εχω να πω οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια (για αυτους που εχουν android το λεω) και το λεω αυτο επιεδη εχουν περασει αρκετα android απ τα χερια μου οπως xperia arc s htc one x galaxy s3 και τελικα κατεληξα σε iphone 5 και πιστεψτε με η καλυτερη μου επιλογη μετα απο πολυ καιρο

• Like 4
Δημοσ.

Για να τελειωνει το παραμυθακι android η ios ενα εχω να πω οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια (για αυτους που εχουν android το λεω) και το λεω αυτο επιεδη εχουν περασει αρκετα android απ τα χερια μου οπως xperia arc s htc one x galaxy s3 και τελικα κατεληξα σε iphone 5 και πιστεψτε με η καλυτερη μου επιλογη μετα απο πολυ καιρο

Καλησπερα φιλε. Θα σου ηταν ευκολο να γραψεις ενα δυο πραγματακια επι του σχολιου σου? Εννοω, πως δικαιολογεις την προτιμηση του iphone 5 εναντι των υπολοιπων.

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Δικαιωμα σου ειναι να εχεις mid range κινητο, δεν νομιζω οτι μπορει να σου πει κανεις κατι. Εγω παρακαλαω να κερδισω ενα iphone 5 σε διαγωνισμο για να μπορεσω να αγορασω μια ναυαρχιδα android. Δινω μια 4αρα οθονη αποφευγοντας περιορισμους και κλειδωματα για μια μεγαλυτερη οθονη και μεγαλυτερη παραμετροποιηση του λειτουργικου ακομα και σε στοκ ρομ. Συμφερουσα "ανταλλαγη".

• Like 2
Δημοσ.

Τιποτα παραπανω ξερουμε?Καμια αλλη πληροφορια?Θα υπαρχει καμια ουσιαστικη αλλαγη που οντως θα αξιζει καποιος να το αγορασει ή απλα  μια παντοφλα για να κραταει ζεστους  ορισμενους μεχρι  να βγαλουν το νεο iPhone?

Δημοσ.

<p>Για να τελειωνει το παραμυθακι android η ios ενα εχω να πω οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια (για αυτους που εχουν android το λεω) και το λεω αυτο επιεδη εχουν περασει αρκετα android απ τα χερια μου οπως xperia arc s htc one x galaxy s3 και τελικα κατεληξα σε iphone 5 και πιστεψτε με η καλυτερη μου επιλογη μετα απο πολυ καιρο</p>

Δεν ξέρω εάν αυτό λέει κάτι.... Ή εάν το να έχεις 4 χρόνια ios και τελικά να επιλέξεις android είναι πιο εύκολο πάντως για πολλούς πρώην ios users το Android αυτήν την στιγμή είναι πολύ πιο μπροστά!

Δημοσ.

Ρε παιδιά δε είναι δυνατόν να συγκρίνεται το android με το iOS σε πωλήσεις συσκευών!! Το android έχει τεράστια ποικιλία συσκευών σε ότι τιμή θέλεις ενώ το iOS είναι μόνο σε iPhone τα οποία είναι πανάκριβα.. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε σύγκριση τότε βρείτε ποσοστά smartphones που τρέχουν android και έχουν την ίδια χρηματική αξία και κατηγορία με τα iPhone

• Like 3
Δημοσ.

που το ειδα ??? σε μια παρεα με 10 iphone οι 5 (τυχαινει και αυτοι που τα ειχαν τουμπανο με JB και τετοια ) την εχουμε κανει ηδη για αλλου και απο τους υπολοιπους 5 οι 3 γλυκοκοιταζουν android οι δυο δεν εχουν διαθεση να μαθουν τιποτα νεο στην ζωη τους .. τους αρκει οπως δουλευει το fb στο iphone για τιποτα παραπανω ουτε λογος ....

Αυτο θα πει ερευνα αγορας οχι μ@λ@κιες

• Like 5
Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν αυτό λέει κάτι.... Ή εάν το να έχεις 4 χρόνια ios και τελικά να επιλέξεις android είναι πιο εύκολο πάντως για πολλούς πρώην ios users το Android αυτήν την στιγμή είναι πολύ πιο μπροστά!
Βρείτε μου ενα App που να υπάρχει σε android και ios και να παίζει καλύτερα στο android... Και τότε μιλάμε για νίκη του android έναντι του ios... Τωρα βγαίνει το 18απυρινο σαμσουνγ γαλαξίας 4 με 2827 διαφορετικά configurations... Αλλος επεξεργάστής στην Ευρώπη άλλος στην Αμερική ... Οτι ναναι η κατάσταση είναι για γέλια... Σαν developer ασχολήθηκα λιγο με android και η κατάσταση εκει είναι φρτικιαστική... Θα πρεπει για ενα App να λαβω υπόψιν μου 30 διαφορετικα μεγέθη οθόνών, και 1000 διαφορετικά configurations hardware... Για να μη πω των κατακερματισμό του λειτουργικού, το 50% των users τρέχουν ακομα 2.2 εκδωση... Και για να βγάλω ποιοτικό app χρησιμοποιώ API's 3 χρόνων για να έχει backwards compatibility σε 1.5... Κλαιν μαιν δλδ... Η ποιότητα στο βωμό του κέρδους... Sent from my iPhone using Insomnia

που το ειδα ??? σε μια παρεα με 10 iphone οι 5 (τυχαινει και αυτοι που τα ειχαν τουμπανο με JB και τετοια ) την εχουμε κανει ηδη για αλλου και απο τους υπολοιπους 5 οι 3 γλυκοκοιταζουν android οι δυο δεν εχουν διαθεση να μαθουν τιποτα νεο στην ζωη τους .. τους αρκει οπως δουλευει το fb στο iphone για τιποτα παραπανω ουτε λογος ....

Αυτο θα πει ερευνα αγορας οχι μ@λ@κιες
Καλα ρε φίλε τι παρέα ήταν αυτή που είχαν 10 άτομα iPhone?? ούτε στο Κολωνάκι τέτοιο πράγμα... Απο την άλλη παλι αν όντως η δειγματοληψία σου έγινε σε περιοχές σαν το Κολωνάκι τότε η έρευνα σου είναι άκυρη.... Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου καταναλωτή αυτο ... Είναι ιδιάζουσα περίπτωση!!!! Και μιας και μιλάμε για έρευνες έχω κάνει κι εγω μια έρευνα εδω στη Στοκχολμη όπου απο τα 100 άτομα που είχαν galaxy s3 οι μισοί σκέφτονται να γυρίσουν σε iPhone ενώ οι υπόλοιποι είναι τόσο πορωμενοι androidάκίδες που μου είπαν οτι θα αγοράσουν και το s4 για να συνδυασουν 2 συσκευές σε μια... Και τηλέφωνο αλλα και σανιδα του σκι, εξάλλου για το τελευταίο δε χριαζεται να άγχωνωνται για το ποτε και αν θα κυκλοφορήσει νέο upgrade της νέας τους παντόφλας....Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 9
Δημοσ.

Θα ήταν ανοησία της Apple να ρίξει την ποιότητα και να ευτελίσει το κινητό της. Δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα συμβεί. Ίσως τα μοντέλα των 32 και 64 Gbyte να μην είναι τόσο πανάκριβα και πολύ πιθανό να βγει ένα κινητό με 128 GByte σε λογική τιμή. 

Υπάρχει βέβαια το παράδειγμα iPad mini όπως παλαιότερα των iPod mini και nano με μικρότερες τιμές. Τα οποία κάθε άλλο παρά χαμηλής ποιότητας ήταν και είναι. Ίσως να βγάλουν ένα μικρότερο κινητό από το υπάρχον iPhone 5 γιατί το τελευταίο μοντέλο δεν το λες μικρό. Ίσως να είναι ακόμα λεπτότερο, πολύ πιο ελαφρύ , με παλιό επεξεργαστή, χωρίς κορυφαία κάμερα, χωρίς το υπερβολικό LTE.

Εάν βγει  κάτι σε πάχος , βάρος και επιδόσεις με το τελευταίο iPod touch που να παίρνει τηλέφωνα, σίγουρα θα κάνει αίσθηση.  Έχω το τελευταίο iPod touch. Έχει την τεχνολογία του iPhone 4S αλλά σε πάχος και βάρος θα είναι ασύγκριτο από οποιοδήποτε κινητό της αγοράς.    Δεν θα έχει κατώτερη ποιότητα κατασκευής αλλά θα  είναι αρκετά φθηνότερο λόγο των κατώτερων επιδόσεων του iPod touch. 

Δημοσ.

Βρείτε μου ενα App που να υπάρχει σε android και ios και να παίζει καλύτερα στο android... Και τότε μιλάμε για νίκη του android έναντι του ios... Τωρα βγαίνει το 18απυρινο σαμσουνγ γαλαξίας 4 με 2827 διαφορετικά configurations... Αλλος επεξεργάστής στην Ευρώπη άλλος στην Αμερική ... Οτι ναναι η κατάσταση είναι για γέλια... Σαν developer ασχολήθηκα λιγο με android και η κατάσταση εκει είναι φρτικιαστική... Θα πρεπει για ενα App να λαβω υπόψιν μου 30 διαφορετικα μεγέθη οθόνών, και 1000 διαφορετικά configurations hardware... Για να μη πω των κατακερματισμό του λειτουργικού, το 50% των users τρέχουν ακομα 2.2 εκδωση... Και για να βγάλω ποιοτικό app χρησιμοποιώ API's 3 χρόνων για να έχει backwards compatibility σε 1.5... Κλαιν μαιν δλδ... Η ποιότητα στο βωμό του κέρδους... Sent from my iPhone using Insomnia

Καλα ρε φίλε τι παρέα ήταν αυτή που είχαν 10 άτομα iPhone?? ούτε στο Κολωνάκι τέτοιο πράγμα... Απο την άλλη παλι αν όντως η δειγματοληψία σου έγινε σε περιοχές σαν το Κολωνάκι τότε η έρευνα σου είναι άκυρη.... Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου καταναλωτή αυτο ... Είναι ιδιάζουσα περίπτωση!!!! Και μιας και μιλάμε για έρευνες έχω κάνει κι εγω μια έρευνα εδω στη Στοκχολμη όπου απο τα 100 άτομα που είχαν galaxy s3 οι μισοί σκέφτονται να γυρίσουν σε iPhone ενώ οι υπόλοιποι είναι τόσο πορωμενοι androidάκίδες που μου είπαν οτι θα αγοράσουν και το s4 για να συνδυασουν 2 συσκευές σε μια... Και τηλέφωνο αλλα και σανιδα του σκι, εξάλλου για το τελευταίο δε χριαζεται να άγχωνωνται για το ποτε και αν θα κυκλοφορήσει νέο upgrade της νέας τους παντόφλας....Sent from my iPhone using Insomnia

η παρεα δεν ειναι απο κολωνακι ... εκει ΔΕΝ αλλαζουν ..εχουν ακομη τα μηλαρακια .// ειμαστε Περιστερι Αιγαλεω δυτικα .... και δεν σου κανω πλακα 10 ειναι και λιγα ... 

πραγματικα εχοντας και εγω πορωση μεγαλη με τις συσκευες της apple τα ιδια ακριβως ελεγα μπορεις να δεις παλαιοτερα ποστς μου και να καταλαβεις ... 

τα πραγματα ομως αλλαζουν φιλε με την τεχνολογια και παραδειγματα τυπου σανιδα του snowboard και τετοια οκ εχουν πλακα αλλα δεν νομιζω καποιος να τα λεει σοβαρα ...

ΟΤΑΝ βγαλει και η apple καμια συσκευη 4.7-5.00 ιντσες τοτε θα λεει πολυς κοσμος για την πρωτοπορια και το amazing size που λενε και οι αμερικανοι ....

παρολ'αυτα μεσα μου παρακαλαω να βρεθει κατι που να με κανει να ξαναπαρω iphone ...

*ποτε δεν πρπει να δικαζουμε ποιος ειναι πισω απο ενα πληκτρολογιο και λεει μια γνωμη .. μπορει να ειναι και καποιος που εχει αρκετες γνωσεις και δεν λεει κατι μονο και μονο για τρολ..

φιλικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...