Hal9000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Για όσους διατηρούν λογαριασμό στην εταιρική cloud υπηρεσία Google Apps για Επιχειρήσεις, η εταιρεία κυκλοφορεί από σήμερα το Quickoffice δωρεάν για iPhone και φυσικά για Android.Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για επεξεργασία εγγράφων που προέρχονται από τη σουίτα εφαρμογών του Microsoft Office και συγκεκριμένα από το Word, Excel και PowerPoint. Η αποθήκευση των εγγράφων μπορεί να γίνει και στο Google Drive ενώ πολύ εύκολα μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα που έχετε ήδη αποθηκευμένα στo Drive. Υπενθυμίζουμε ότι μέσω του Google Drive υπάρχει πάντα η δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων του Office με μοναδικό περιορισμό την ανάγκη ύπαρξης σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό στην υπηρεσία Google Apps για Επιχειρήσεις, μπορούν πάντα να κατεβάσουν το Quickoffice Pro HD και Quickoffice Pro, τα οποία διατίθενται όμως με τιμή 18.55€ και 13.91€ αντίστοιχα. Download: Quickoffice - Google Apps για Android | iPhone Site: Google Enterprise Blog
damoclesword Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αν είναι καλύτερο από το Documents to Go που χρησιμοποιώ και με έχει υπερβολέψει, θα το σκεφτώ. Όμορφο περιβάλλον δείχνει πάντως. 1
Sapadak Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δε θα βγεί καμια τριαλ εκδοση δηλαδης???! Πως θα το δοκιμασουμε για να παρατησουμε το Kingsoft Office που Γ&Δ 1
paris.gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σαν κατοχος Android οφειλω να ομολογησω πως δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να πλησιαζει ουτε καν το Office. Για τα βασικα υπαρχουν καποια αλλα για σοβαρη δουλεια κανενα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Βέβαια και την pro έκδοση που έχω αγοράσει έχουν να την αναβαθμίσουν σχεδόν ένα χρόνο. Δεν υποστηρίζει ακόμη την ανάλυση του iphone 5...
21century Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Οπότε πως θα ξέρουμε ότι μας καλύπτουν κι άλλες πλατφόρμες...
harrys23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μετα την αγορα απο την google του quickoffice pro για iphone η google παρατησε τελειως την υποστηριξη για φορητες συκευες ειδικα το γεγονος οτι δεν μπορουμε να μεταφερουμε αρχεια απο συσκευη στο pc μεσω wifi κατι το οποιο ηταν το κορυφαιο. Τωρα οσο αφορα την ιντερνετικη σουιτα τι να πω μακαρι να ειναι εξησου καλο.
arxaggelos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πήραν επιτέλους χαμπάρι ότι το GDocs είναι για χ@σιμο και είπαν να βγάλουν κάτι της προκοπής; Kingsoft Office κύριοι, μέχρι την έλευση του MS Office για Android, το οποίο θα βράσει τα κόλλυβα για όλα τα άλλα. Άλλα για να είμαι δίκαιος, έχω και το Documents to Go (free) γιατί κάποιοι επιμένουν να μου προωθούν αρχεία .eml (outlook) που δεν τα ανοίγει κανένα άλλο από όσο ξέρω.
elteo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κingsoft για όποιον έχει android, πληρέστατο και δωρεάν!
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 τα οποία διατίθενται όμως με τιμή 18.55€ και 13.91€ αντίστοιχα. ΠΟΣΟ;! trolololololololol (Δε λέω, μπορεί και να τα αξίζουν αλλά ο ανταγωνισμός είναι πολύ φτηνότερος)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Για να είμαι όμως αντικειμενικός, έχοντας την pro έκδοση του quickoffice, να αναφέρω πως είναι το μόνο που ανοίγει σωστά διάφορα "περίεργα" docs που μου στέλνουν με email και οι άλλες εφαρμογές δεν τα εμφανίζουν κατά 100%!
mikegad Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Σαν κατοχος Android οφειλω να ομολογησω πως δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να πλησιαζει ουτε καν το Office. Για τα βασικα υπαρχουν καποια αλλα για σοβαρη δουλεια κανενα. άμα περιμένεις από το κινητό ή το tablet να κάνεις σοβαρή δουλειά ,σώθηκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα