disqualified Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μετα το Update με εβαλε να ξαναβαλω τα στοιχεια μου αλλα βγαζει "service currently unavailable or being blocked" απο χθες
BritGreek Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Επειδή σου δείχνει ότι κάποιες επαφές σου το έχουν δεν σημαίνει ότι το χρησιμοποιούν και στην πραγματικότητα. Πολλοί μπορεί να το είχαν βάλει κάποια στιγμή και έπειτα το έβγαλαν. Σε εμένα δείχνει 10 άτομα αλλά σχεδόν κανένας δεν το έχει εγκατεστημένο. Στη δική μου περίπτωση, το έχουν όλοι όσοι καλώ. Ακόμα και στο Πανεπιστήμιο, viber έχει μέχρι και η γραμματεία για να μας καλεί στα κινητά μας δωρεάν και μάλιστα το viber της γραμματείας είναι εγκατεστημένο σε desktop τους με το bluestacks. To έχω κι εγώ στο laptop μου έτσι, με δεύτερη sim καρτοκινητού που έχω. Αν σκεφτείς ότι πλήρωνα διεθνείς κλήσεις σε κινητά γύρω στα 150-200 ευρώ το μήνα για να καλώ Ελλάδα, αυτά τα λεφτά σήμερα τα γλιτώνω. Γι' αυτό λέω καλά λόγια, γιατί έχω μια υπηρεσία η οποία δεν μου κοστίζει τίποτα και λειτουργεί σαν κανονικό τηλέφωνο (με καλύτερο ήχο). Ακόμα και σε 3g τα δεδομένα που καταναλώνει είναι λίγα σε σχέση με το data plan που έχω. Μετα το Update με εβαλε να ξαναβαλω τα στοιχεια μου αλλα βγαζει "service currently unavailable or being blocked" απο χθες Μήπως έχεις vodafone με πρόγραμμα φτηνότερο του unlimited 60; Κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι η voda μπλοκάρει τις voip κλήσεις σε πάγια μικρότερα αυτού του πακέτου. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ποια στοιχεία σε βάζει να γράψεις; Αφού μόνο το password/pin ζητά και τίποτα άλλο. edit το βρήκα: http://www.insomnia.gr/topic/451794-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-viber-%CF%83%CE%B5-vodafone/?hl=%2Bvodafone+%2Bvoip&do=findComment&comment=4843551
disqualified Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Στη δική μου περίπτωση, το έχουν όλοι όσοι καλώ. Ακόμα και στο Πανεπιστήμιο, viber έχει μέχρι και η γραμματεία για να μας καλεί στα κινητά μας δωρεάν και μάλιστα το viber της γραμματείας είναι εγκατεστημένο σε desktop τους με το bluestacks. To έχω κι εγώ στο laptop μου έτσι, με δεύτερη sim καρτοκινητού που έχω. Αν σκεφτείς ότι πλήρωνα διεθνείς κλήσεις σε κινητά γύρω στα 150-200 ευρώ το μήνα για να καλώ Ελλάδα, αυτά τα λεφτά σήμερα τα γλιτώνω. Γι' αυτό λέω καλά λόγια, γιατί έχω μια υπηρεσία η οποία δεν μου κοστίζει τίποτα και λειτουργεί σαν κανονικό τηλέφωνο (με καλύτερο ήχο). Ακόμα και σε 3g τα δεδομένα που καταναλώνει είναι λίγα σε σχέση με το data plan που έχω. Μήπως έχεις vodafone με πρόγραμμα φτηνότερο του unlimited 60; Κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι η voda μπλοκάρει τις voip κλήσεις σε πάγια μικρότερα αυτού του πακέτου. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. Ποια στοιχεία σε βάζει να γράψεις; Αφού μόνο το password/pin ζητά και τίποτα άλλο. edit το βρήκα: http://www.insomnia.gr/topic/451794-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-viber-%CF%83%CE%B5-vodafone/?hl=%2Bvodafone+%2Bvoip&do=findComment&comment=4843551 ναι αυτό πρέπει να συμβαίνει, αυτο γινεται αφου εβαλα τον τετραψηφιο μετα οταν βαλω και το ονομα που θελω να φαινεται. Απαράδεκτο! Έγινε πρόσφατα αλλαγή προγράμματος και τωρα το πρόσεξα γιατι χρησιμοποιώ το whatsapp κανονικά στα μηνύματα. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση θα κανω τα παραπονα μου στη vodafone λοιπον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα