Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εχω απο χθες, να ειναι καλα το wpcentral.
Πρωτα skype update που και στην εφαρμογη μεσα να μην εισαι σου ερχεται μηνυμα. Μετα το viber, τωρα σκαει και το Instagraph.
Windows Phone 8 <3

Δημοσ.

πολυ μετριο προγραμμα το viber

Τι σε κάνει να το λες αυτό; Εγώ χάρη στο viber μιλάω με εξωτερικό εντελώς δωρεάν (φωνητικές κλήσεις viber), από τότε που πήρα το S Advance. Έχω γλιτώσει ένα σκασμό λεφτά. Και η ποιότητα κλήσης είναι άψογη, Μόνο στην Κύπρο δεν μου δουλεύει πολύ καλά με 3g, αλλά γι' αυτό φταίει η Cyta-Vodafone και το σήμα 3g τους. Ξέρεις τι είναι να καλείς οπουδήποτε στον κόσμο στο τηλέφωνο του άλλου τελείως τσάμπα χωρίς username και add to list; Για εμάς που βρισκόμαστε στο εξωτερικό, είναι σπουδαίο πράγμα να καλούμε ουσιαστικά δωρεάν στην Ελλάδα.

Δημοσ.

στο skype πρεπει να κανεις sign in για να σε παρει καποιος τηλεφωνο, το viber δουλευει μονιμα οπως το τηλεφωνο, αρκει να εχεις internet βεβαια. Επισης δε χρειαζεται να κανεις add επαφες, βλεπει μονο του τον καταλογο σου και σου δειχνει ποιες επαφες σου εχουν ηδη viber.

Ακριβώς αυτό.

Το ίδιο κάνουν όλες οι εφαρμογές. Απλά η επιλογή στο Skype είναι από default απενεργοποιημένη ενω στο viber δεν έχεις επιλογή και σου παίρνει τον κατάλογό σου αμέσως.

Δημοσ.

καλά τόσο καιρό τα wp δεν είχαν viber?

τουλάχιστον πίστευα πως υπήρχαν τα βασικά προγράμματα

Η ΝΟΚΙΑ είχε σε αποκελιστικότητα τις φωνητικές κλήσεις στα 7αρια της. Οι υπόλοιποι είχαν μόνο μηνύματα. Στα 8 τώρα βγήκε για όλους. 

Δημοσ.

στο skype πρεπει να κανεις sign in για να σε παρει καποιος τηλεφωνο, το viber δουλευει μονιμα οπως το τηλεφωνο, αρκει να εχεις internet βεβαια. Επισης δε χρειαζεται να κανεις add επαφες, βλεπει μονο του τον καταλογο σου και σου δειχνει ποιες επαφες σου εχουν ηδη viber.

Και παλι δεν ειναι κατι το τρομερο. Εγω θελω ενα προγραμμα να κανω τη δουλεια μου. Τωρα αν αρχισουν μερικοι να εχουν viber, skype,  whatsup κλπ κλπ θα ψαχνομαστε

• Like 2
Δημοσ.

Και παλι δεν ειναι κατι το τρομερο. Εγω θελω ενα προγραμμα να κανω τη δουλεια μου. Τωρα αν αρχισουν μερικοι να εχουν viber, skype,  whatsup κλπ κλπ θα ψαχνομαστε

Κι εγώ που άρχισα να το χρησιμοποιώ πρίν από λίγο σχετικά καιρό, μετά την εγκατάσταση είδα ότι το έχουν σχεδόν όλες μου οι επαφές. Το viber κατάλαβα ότι θεωρείται κάτι που εννοείται ότι υπάρχει στα περισσότερα smartphones.

Δημοσ.

Κι εγώ που άρχισα να το χρησιμοποιώ πρίν από λίγο σχετικά καιρό, μετά την εγκατάσταση είδα ότι το έχουν σχεδόν όλες μου οι επαφές. Το viber κατάλαβα ότι θεωρείται κάτι που εννοείται ότι υπάρχει στα περισσότερα smartphones.

Επειδή σου δείχνει ότι κάποιες επαφές σου το έχουν δεν σημαίνει ότι το χρησιμοποιούν και στην πραγματικότητα. Πολλοί μπορεί να το είχαν βάλει κάποια στιγμή και έπειτα το έβγαλαν. Σε εμένα δείχνει 10 άτομα αλλά σχεδόν κανένας δεν το έχει εγκατεστημένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...