manios62 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εκει που δουλευε κανονικα ... εγινε ξαφνικα η οθονη του λευκη σαν λευκο χαρτι ..... τι λετε να φταιει η καρτα γραφικων ή μηπως το INVERTER ..... ειναι ενα HP compaq 6735s
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το inverter αποκλείεται, αν δεν παίζει τίποτα από λογισμικό τότε πάμε για hardware.. έκανες αναγκαστική επανεκκίνηση και παραμένει λευκή οθόνη...???
manios62 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και οταν το ανοιγεις με το που παιρνει μπρος η οθονη γινεται λευκη .... αρα μαλλον καρτα γραφικων ( μητρικη )
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πολύ πιθανόν ένα από τα δύο θα είναι...... Αλλά κάνε έναν έλεγχο στις ram γιατί κάνουν διάφορα παιχνίδια...!!??!!
manios62 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν ειναι η RAM δοκιμασα 2-3 Διαφορετικες
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τότε είναι μονόδρομος το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν είναι κάρτα γραφικών) είναι να το λύσεις και να κάνεις ένα reworking, που πιστεύω ότι το ποιο πιθανόν είναι η κάρτα γραφικών....
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 από την έξοδο vga του λάπτοπ καλώδιο και σύνδεση σε εξωτερική οθόνη. ΑΝ και εκεί στην εξωτερική οθόνη δείχνει πάλί λευκό φόντο,είναι κάρτα γραφικών
manios62 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εξωτερικη οθονη εχω συνδεσει και δεν της δινει καθολου σημα
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εξωτερικη οθονη εχω συνδεσει και δεν της δινει καθολου σημα σε safe mode μπορείς να μπείς;; για δοκιμασε.
manios62 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μπορω .... μπορείς να λύσεις το laptop το κατέχεις..? πως να μπω σε safe mode αφου απο την ωρα που ανοιγει εχει λευκη οθονη .... σε safe mode μπορείς να μπείς;; για δοκιμασε.
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 πως να μπω σε safe mode αφου απο την ωρα που ανοιγει εχει λευκη οθονη .... είπα μήπως. έχουν αναφερθεί και προβλήματα με driver,για αυτό το ανέφερα. μην το λύσεις άδικα
croesus Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Φίλε μου είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα στο δικό μου dv9542, σου λέω λοιπόν ότι δυστυχώς, είναι η κάρτα γραφικών και κατ' επέκταση χρείαζεται επισκευή η μητρική (reballing) ή αλλαγή, αλλά κοστίζει πολύ η αλλαγή μητρικής.
SPARTIAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 οκ τότε πρέπει να κάνεις ένα κάψιμο στην κάρτα γραφικών το λεγόμενο reworking για να επαναλειτουργήσει και για να δώσεις παράταση στο reballing...
manios62 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Σας ευχαριστω ολους .... το εχω κανει σε 4 μητρικες και μονο η μια δουλευει ακομα οι δυο καταστραφηκαν ( τις ζεστανα πολυ και φυγανε κατι ανταλακτικα απο πανω ) και η τελευταια εμεινε οπως ηταν ... υπαρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος η η καθε εταιρια θελει αλλη θερμοκρασια και χρονο ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα