xristoforos89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλημέρα παίδες.Πήγα χθες να συνδέσω τον εξωτερικό δίσκο μου και κατά την αντιγραφή κάποιων αρχείων σερνοτανε.Σήμερα το πρωί λοιπόν δεν τον ανοίγει καθόλου! Πατάω πάνω στον δίσκο και μου λέει ότι χρειάζεται format υποχρεωτικά.Τον τσεκαρα με hd sentinel και ξαφνικά έβαλε 73 weak sectors και 53% υγεία.Ο δίσκος είναι καινούριος ουσιαστικά (2 μηνών) και δεν είχε κάποιο θέμα μέχρι χθες.Κάποιος τρόπος να βγάλω τουλάχιστον φωτογραφίες από μέσα υπάρχει;;Μπήκα σε safe mode αλλά λέει τα ίδια περί φόρματ του δίσκου.Υπόψιν ότι ο δίσκος δεν μπορεί να βγει από την θήκη και να συνδεθεί σε desktop γιατί είναι ενιαία η θήκη. Μοντέλο δίσκου transcend storejet 750gbTnx!
xristoforos89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια! (και μετα με ρωτατε γιατι..βαριεμαι να συμμετεχω πλεον στο φορουμ).
TheELF Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ναι το ότι φταίνε οι άλλοι δηλαδή,λες και αν έψαχνες μισό λεπτό, όπως προβλέπετε ακόμα και από τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν θα έβρισκες καμιά δεκαριά θέματα που είναι πανομοιότυπα με το δικό σου...
xristoforos89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Ναι το ότι φταίνε οι άλλοι δηλαδή,λες και αν έψαχνες μισό λεπτό, όπως προβλέπετε ακόμα και από τους κανονισμούς του φόρουμ, δεν θα έβρισκες καμιά δεκαριά θέματα που είναι πανομοιότυπα με το δικό σου... Το οτι ειμαι απο το κινητο και δεν εχω χρονο μαλλον δεν λεει πολλα Mε αυτην την λογικη να μην απανταω στα θεματα του στυλ 'θελω βοηθεια για νεο λαπτοπ' εφοσον το 90% των θεματων στους φορητους υπολογιστες τα ιδια ζητανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα