orck Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αν και για μενα το καλυτερο παιρνεις ενα δικο σου ρουτερ και ολα μια χαρα και ειναι καλυτερο απο του isp. Εχω το ΖΤΕ που δινει ο ΟΤΕ, εδω και 15 μηνες δεν το εχω κλεισει ποτε και δεν ειχα ποτε προβλημα, ειναι πολυ καλυτερο απο το Linksys WAG354 που ειχα παλιοτερα, εκεινο ηθελε επανεκκινηση αρκετα συχνα για να λειτουργησει σωστα το wifi. Σε πια σημεια ειναι καλυτερο το ρουτερ εμποριου απο αυτο του ISP;
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Εχω το ΖΤΕ που δινει ο ΟΤΕ, εδω και 15 μηνες δεν το εχω κλεισει ποτε και δεν ειχα ποτε προβλημα, ειναι πολυ καλυτερο απο το Linksys WAG354 που ειχα παλιοτερα, εκεινο ηθελε επανεκκινηση αρκετα συχνα για να λειτουργησει σωστα το wifi. Σε πια σημεια ειναι καλυτερο το ρουτερ εμποριου απο αυτο του ISP; το wag354 ειναι παρα πολυ παλιο ρουτερ.linksys το μονο καλο ηταν το wag200.απο τους Isp εχουν δωθει ρουτερ που ηταν για πεταμα τελειως απο διαφορες αποψεις.μεγαλες θερμοκρασιες ,ελλειψη βασικων πραγματων στον ρουτερ. πχ siemens cl 100.κορυφη ρουτερ σε σταθεροτητα αλλα καιγοταν μετα απο καιρο λογω οτι εψηνες μπιφτεκι πανω. crypto f320 crypto f330.επισης καιγοντουσαν του θανατα. crypto f200 και οτι εχε δωθει σε usb επισης για πεταμα. microcom 2636 ετσι και ετσι. συν οτι οι μισοι παροχοι περνανε custom firmwares καταστρεφοντας οτι καλο μπορει να εχει ενα ρουτερ. ελαχιστα ρουτερ εχουν δωσει οι isp που λες οτι συναγωνιζονται ενα καλο του εμποριου.δεν μιλαω tp link απο το εμποριο γιατι και αυτο ειναι ρουτερ των 10 ευρω.καλα ρουτερακι ηταν το wag200 αν και σε μεγαλα attenuation πασχει.ηταν το avm fritz,καποια dlink 2640b κτλ κτλ.τα thomson εχουν το πλεονεκτημα της σταθεροτητας παρολα αυτα εχει και αυτο τα δικα του παραξενα ειδικα στα πιο παλια μοντελα.επισης πολυ καλο αν και με custom firmware ηταν το vigor 2700vg.αλλα ενταξει ο Isp θελει να δωσει κατι με 10 ευρω δεν θα παρει στον πελατη ουτε d link πλεον ουτε vigor Ουτε avm,Ουτε Netgear.πολλα απο αυτα ειναι φτωχα και σε feautures.οποτε ναι δεν θα τα συγκρινω με καλα ρουτερ του εμποριου αυτα που δινουν δωρο.zte,airtiesκαι αλλα τοσα κινεζικα και τουρκικα.η huawei αλλη καταντια απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα