Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έπρεπε να έχεις γιατί αν δεν εντοπίσεις το πρόβλημα δεν μπορείς να το διορθώσεις.

1) Ό,τι λέει η amd για τον 8320 και τον 8350 ισχύει 100%. Έχουν διαφορετικά ρολόγια και τους πουλάει με διαφορετικές τιμές.

2) Αν οι μνήμες είναι άνω των 1333 δεν θα δουλέψουν με τον default διαιρέτη. Οτιδήποτε πέρα από αυτό δεν υποστηρίζεται. Αυτό δε σημαίνει ότι δε δουλεύει. Ο επεξεργαστής σου επίσης μπορεί να δουλέψει κλοκαρισμένος στα 4, 4.5 ή 5Hz. Υποστηρίζονται αυτές οι συχνότητες από την intel? Όχι. Δουλεύει παραπάνω από τη στοκ συχνότητα? Ναι.

Είναι άλλο πράγμα το τι δουλεύει και άλλο το τι υποστηρίζεται. Τα προϊόντα έχουν προδιαγραφές. Μπορεί να γίνει κατανοητό αυτό?

Και για να τελειώνουμε γιατί πολύ το κουράσαμε:

Είτε δεν διάβασες προσεκτικά τι είπε ο φίλος είτε δεν κάθισες να το σκεφτείς όταν μίλησε για υποστήριξη. Οκ, δεν είναι κακό αυτό. Δεν χρειάζεται όμως μετά για να το δικαιολογήσεις να γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι. Ούτε θα πείσεις κανέναν, ούτε να δικαιολογηθείς χρειάζεται. Πες "μπερδεύτηκα" και τέλος. Μη γράφουμε τα αυτονόητα κάθε φορά.

Δεν θα στα έγραφα όλα αυτά, αν δεν έπαιρνες μέρος ενεργά στις συνθέσεις παίζοντας με τα λεφτά του κόσμου ενώ έχεις άγνοια.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ασχολουμαι με τους υπολογιστες απο 12 ετων και εχω φτιαξει παρα πολλους.Εγω αυτο που ειπα ειναι οτι δεν θα εχει προβλημα το να βαλει μνημες πανω απο 1333 και δεν ειναι αναγκαστικο να παρει μνημες στα 1333mhz.Οτι εχει προδιαγραφες το καθε προιον το ξερω και δεν ειπα το αντιθετο.Απλα πολλες απο αυτες τις προδιαγραφες του καθε προιοντως ειναι θεμα marketing.Δεν υπαρχει κανεις που να εχει εναν 2500k και να εχει πανω μνημες 1066mhz για παραδειγμα

Δημοσ.

Ξαναδιάβασε τα ποστ, τέλος από μένα. Δεν μαθαίνονται με 5-10 ποστ αυτά, πρέπει να ρίξεις διάβασμα. Τα 3 ? χρόνια ενασχόλησης δεν λένε κάτι αν γίνονται σε λάθος βάση.

Δημοσ.

για να καταλαβω αμαν το ρυθμησω απο το bios και λεει 1600MHz οι μνημες θα δουλευουν στα  1600 ή 1333MHz  ασχετος τι λεει το bios?

Δημοσ.

Οκ φιλε μου,κανενα προβλημα.Και εγω το σταματω.Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αν στον i5 2500k βαλεις μνημες 1600mhz θα εχεις προβλημα ετσι?

Δημοσ.

Οκ φιλε μου,κανενα προβλημα.Και εγω το σταματω.Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι αν στον i5 2500k βαλεις μνημες 1600mhz θα εχεις προβλημα ετσι?

Όχι βέβαια. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ούτε αν τον κλοκάρεις θα έχεις πρόβλημα. Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι α) άλλο λειτουργούν και άλλο υποστηρίζονται β) δεν είναι θέμα μαρκετινγκ.
Δημοσ.

1600 ειχα εγω απαντηστε μου και μετα τσακοθητε οσο θελετε

• Like 2
Δημοσ.

Απλα ετσι οπως απαντησε ο φιλος,οτι οχι δεν υποστηριζονται τα 1600mhz αλλα μεχρι 1333mhz φανηκε σαν να λεει οτι δεν μπορεις να του βαλεις 1600αρες.Γιαυτο και απαντησα αναλογως.Γιατι 99% οταν μιλαμε ειτε για αναβαθμισεις ή κατι πανω στο hardware και λεμε οτι δεν το υποσηριζει συνηθως εννουμε οτι δεν δουλευει.Οπως για παραδειγμα καποιος που επιλεγει σε μια συνθεση amd μητρικη με intel επεξεργαστη του απανταμε και του λεμε οτι η μητρικη σου δεν υποστηριζει intel επεξεργαστες και εννοουμε οτι δεν μπορεις να βαλεις intel cpu σε amd mobo για τον λογο οτι δεν δουλευει.Με αυτη την αποψη απαντησα

Δημοσ.

θα δουλευουν στα 1600 ή 1333 οσο υποστιριζει ο επεξεργαστης και ας λεει το bios οτι θελει?

για να ξεκαθαρισω οι μνημες ειναι 1600αρες

Δημοσ.

Παιδια μηπως με xmp υποστηριζονται 1600 μνημες? Δλδ αν δεν εχεις μητρικη που υποστηριζει xmp τρεχουν μαχ 1333 ενω αν υποστηριζει πανε παραπανω?Επισης διαφορα δεν θα δεις απολυτος καμια! Μονο σε πολυ απαιτητκα benchmarks, και εκει μονο μερικους ποντους θα κερδισεις... Στα παιχνιδια δεν θα δεις διαφορα...

Δημοσ.

Βαζεις οτι μνημες θελεις,μπαινεις στο bios και βλεπεις by default ποσο δουλευουν.Αν δουλευουν σε πιο μικρη συχνοτητα απο τι ειναι οι μνημες τοτε τις βαζεις στην συχνοτητα που ειναι οι μνημες σου χειροκινητα

• Like 1
Δημοσ.

δεν με καταλαβενετε λεω ας λεει το bios οτι θελει θα δουλευουν οι μνημες σε αυτες τις συχνοτιτες?

Δημοσ.

θα δουλευουν στα 1600 ή 1333 οσο υποστιριζει ο επεξεργαστης και ας λεει το bios οτι θελει?

Αν τις βάλεις στα 1600 θα δουλεύουν στα 1600, μην ανησυχείς.
Δημοσ.

δλδ το bios να λεει 1600 οι μνημες να δουλευουν στα 1333

οκ δεν το ειδα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...