Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εχω windows 7 και εχω ορισει αρχικη σελιδα το in.gr Οταν ανοιγω τον ie μου βγαζει την http://www.qvo6.com/?utm_source=b&utm_medium=wnf&from=wnf&uid=ST3320613AS_9SZ6EZYQXXXX9SZ6EZYQ&ts=1364881680 και αν οατησω επανω δεξια το εικονιδιο για την αρχικη σελιδα με παει στην in,gr που εινα προεπιλεγμενη και στις ρυθμισεις του ie Κατι "κολλησα" ?? Ευχαριστω
nikomas50 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μάλλον σου έχει γίνει αλλάγή της Υπηρεσίας παροχής αναζήτησης. Από τις Επιλογές Internet του Πίνακα Ελέγχου στην καρτέλα "Προγράμματα" "Διαχείριση Πρόσθετων" επίλεξε την αντίστοιχη υπηρεσία που θέλεις σαν προεπιλεγμένη και αφαίρεσε όποια δε χρειάζεσαι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ευχαριστω.Το εκανα και αφησα μονο το Bing αλλα αυτη επιμενει....
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κατι κολλησες σιγουρα. Μηπως αυτο που κολλησες, αντι να ορισει σαν αρχικη σελιδα τη δικη του, την ορισε να ειναι η default καθε νεας καρτελας? Αν πχ ανοιξεις τον ie σε private mode, σου ανοιγει παλι η ιδια σελιδα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Κατι κολλησες σιγουρα. Μηπως αυτο που κολλησες, αντι να ορισει σαν αρχικη σελιδα τη δικη του, την ορισε να ειναι η default καθε νεας καρτελας? Αν πχ ανοιξεις τον ie σε private mode, σου ανοιγει παλι η ιδια σελιδα? Σε private mode τι εννοεις ? Ευχαριστω. Αν κανω κλικ και "Εναρξη περιηγησης in private" μου βγαζει αυτη about:InPrivate
jim_p Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αρα αυτο που κολλησες σου αλλαξε αυτο που βλεπεις στο about:newtab, στη "σελιδα" της αρχικης καρτελας δηλαδη. Οπως και να χει, κατι κολλησες
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ετρεξα σε πληρη σαρωση το Malwarebytes Anti-Malware βρηκε δυο και διεγρψα αλλα δεν ειχαν σχεση.
p4nko Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τρεξε μια και το Site: http://general-changelog-team.fr/fr/downloads/viewdownload/20-outils-de-xplode/2-adwcleaner">AdwCleaner
spirosd2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 spybot s&d ( δεξι κλικ run as administrator ) σε safe mode και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σε ολους τους browser.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ευχαριστω.Θα δοκιμασω αυριο στη δουλεια που εχω το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα