Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έκανα μια αναβάθμιση στο router μου και συγκεκριμένα έβαλα ένα vdsl. Ενώ σε όλα τα pc που έχω στο οικιακό μου δύκτιο συνδέονται κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα στο dektop σε linux και εκεί συνδέετε χωρίς να ζητήσει τπτ αλλά στα windows δεν μπορεί να συνδεθεί αυτόματα όπως γινόταν πάντα αλλά μόνο αν δημιουργήσω καινούργια σύνδεση δλδ να επιλέξω νέα σύνδεση>Σύνδεση στο internet>σύνδεση ευρείας ζώνης wan miniport(pppoe) και μετά να βάλω τα στοιχεία που συνδέετε ο router στο internet δλδ το pass μου και το username!!

Το άλλο κουλό είναι ότι δεν βλέπω ποια το δύκτιο 1 αλλά μόνο το δύκτιο 2 συν ότι σε κάθε restart πρέπει να συνδεθώ manual όπως είπα και πριν. Επειδή είμαι από πολύ εώς αρκετά άσχετος γενικά με windows μια και είμαι σχεδόν αποκλειστικός χρήστης linux όποια ιδέα θα ήταν αρκετά χρήσιμη για το τι να κάνω.

Δημοσ.

Αν δεν κανεις ολο αυτο με τη συνδεση, φαινεται να ειναι συνδεδεμενο το pc καπου, ακομα και χωρις ιντερνετ? Να ειναι ενεργη δηλαδη η (ενσυρματη) συνδεση, να εχει παρει ip κλπ.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι το πρόβλημα υπάρχει πλέον και σε linux. Θα μεταφέρω εκεί το μύνημα μια και οι λινουξάδες γνωρίζουν καλύτερα από δύκτια.

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι το πρόβλημα υπάρχει πλέον και σε linux. Θα μεταφέρω εκεί το μύνημα μια και οι λινουξάδες γνωρίζουν καλύτερα από δύκτια.

Και να δεις που ημουν ετοιμος να σου απαντησω :P

Δημοσ.

Παιδιά τελικά είναι θέμα του router του σπασμένου που δίνει ο ote με τις vdsl συνδέσεις. Προσπάθησα μέχρι και hard reset αλλά αυτό εκεί μουλάρωσε.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...