nikosmakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλησπερα εχω ενα κινεζικο tablet να σημειωσω, το οποιο εχει το εξης προβλημα οταν το ανοιγω λειτουργει κανονικα ολα κομπλε αλλα οταν κανω μια αλλαγη οτιδηποτε παραδειγμα περασω ενα προγραμμα διαγραψω ενα προγραμμα δημιουργησω ενα αρχειο στο note, οτιδηποτε δηλαδη μετα αν κανω restart ή το κλεισω δεν κραταει τπτ απο τις αλλαγες που εκανα, ακομα και αν αλλαξω background. Επεισης προσπαθησα να του περασω νεα rom αλλα οταν περναω την rom στο tablet και κανω restart να παω στην επιλογη για να κανω το update form sdcard, η rom δεν υπαρχει μεσα γι αυτον ακριβω τον λογο δεν κραταει καμια αλλαγη. Εχει καποιος καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis1964 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) μηπως να κανεις restore? format την sd? Επεξ/σία 4 Απριλίου 2013 από takis1964 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosmakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 μηπως υπαρχει καποιος οδηγος να κανω την διαδικασια? μου το εδωσαν χωρις cd card. Εχω δοκιμασει με το volume - πατημενω να κανω wipe αλλα παλι τα ιδια μου κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα