ioannis333 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλησπερα σας,θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το ainol novo7 venus,αν το εχει καποιος απο σας και γενικα αν αξιζει τα χρηματα του(110 ευρω).Εδω να σημειωσω οτι το προηγουμενο μου ταμπλετ ηταν το onda vi elite απο το οποιο ημουν αρκετα ευχαριστημενος
hall2001 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλημέρα,το έχω εδώ και μια βδομάδα και είμαι υπερευχαριστημένος,γρήγορο,πολύ καλή οθόνη χωρίς κολλήματα,οτι παιχνίδια και να του έβαλα τα έπαιξε χωρίς πρόβλημα(αν και δεν δοκίμασα και πολλά είναι η αλήθεια) εκεί που έπαθα πλάκα είναι στην αναπαραγωγή video έπαιξε 4k το ρημάδι χωρίς το παραμικρό κόλλημα αν είναι δυνατόν. Κάτι τελευταίο που έχει σημασία είναι και η σύνδεση που παρέχει με την τηλεόραση μέσο hdmi.
ioannis333 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλημέρα,το έχω εδώ και μια βδομάδα και είμαι υπερευχαριστημένος,γρήγορο,πολύ καλή οθόνη χωρίς κολλήματα,οτι παιχνίδια και να του έβαλα τα έπαιξε χωρίς πρόβλημα(αν και δεν δοκίμασα και πολλά είναι η αλήθεια) εκεί που έπαθα πλάκα είναι στην αναπαραγωγή video έπαιξε 4k το ρημάδι χωρίς το παραμικρό κόλλημα αν είναι δυνατόν. Κάτι τελευταίο που έχει σημασία είναι και η σύνδεση που παρέχει με την τηλεόραση μέσο hdmi. σε ευχαριστω παρα πολυ,θα το παραγγειλω αμεσα,μπορεισ απλως να μου πεις απο πιο site να το παρω
evmenis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αν δεν κανω λαθος υπαρχουν 2 εκδοσεις του ταμπλετ ,προσοχη με τον επεξεργαστη που φοραει αυτο που θα παρεις φιλε. Αυτο με τον "αργο" επεξεργαστη ονομαζεται lite αλλα μπορει να μην το αναφερει στην περιγραφη και να πρεπει να ψαξεις στα χαρακτηριστικα του τον τυπο του επεξεργαστη. γουγλαρετο
hall2001 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ,θα το παραγγειλω αμεσα,μπορεισ απλως να μου πεις απο πιο site να το παρω http://www.geekbuying.com
theofanis20 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Και εγω σκεφτομαι να το παρω αυτο το ταμπλετ, ειναι ιδιο με το nexus 7 αλλα μισο τιμης Και αυτο το σαιτ ειναι αξιοπιστο παντως http://www.focalprice.com/CE0306B/Ainol_NOVO7_7_Android_411_Quad_Core_Actions_ATM7029_4x15GHz_16GB.html#.UUM7exxT6ws
evmenis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καμια σχεση το venus με το νεξους δεν εχει bluetooth ,δεν εχει GPS ενω το 4πυρινο απο μονο του δεν λεει τιποτα αν δεν συνοδυεται και απο αντιστοιχες επιδοσεις ,να μην μιλησουμε για τις ασυμβατοτητες που πιθανοτατα θα εχεις στο μαρκετ. Το μονο αντιστoιχο με το νεξους ειναι το hyundai Τ7 και T7s. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2013 από evmenis
HQ Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Εσεις που το εχετε , θελετε να μας πειτε ποσο σας κραταει η μπαταρια ; Sent from my iPhone using Insomnia
hall2001 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Από ότι έχω καταλάβει ανάλογα το firmware ας πούμε στο 203 χτύπαγε κανά 6ωρο συνεχείς χρίσης τώρα με το 407(beta) 4-5 ώρες το πολύ,γενικά όμως νομίζω από όσο καιρό το έχω ότι έχει καλή αυτονομία.
ektor7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Και εγω σκεφτομαι να το παρω αυτο το ταμπλετ, ειναι ιδιο με το nexus 7 αλλα μισο τιμης Και αυτο το σαιτ ειναι αξιοπιστο παντως http://www.focalprice.com/CE0306B/Ainol_NOVO7_7_Android_411_Quad_Core_Actions_ATM7029_4x15GHz_16GB.html#.UUM7exxT6ws Πληρωνεις τελωνιο αν παραγγειλεις απο αυτο το σαιτ,τι γινεται?
kinglonge Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό το μηχάνημα φθηνά,Google αναζητήσετε ένα πολύ 1
HERTHAN Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτό το μηχάνημα φθηνά,Google αναζητήσετε ένα πολύ Πρωι ειναι ακομα.....!
calico Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αν δεν κανω λαθος υπαρχουν 2 εκδοσεις του ταμπλετ ,προσοχη με τον επεξεργαστη που φοραει αυτο που θα παρεις φιλε. Αυτο με τον "αργο" επεξεργαστη ονομαζεται lite αλλα μπορει να μην το αναφερει στην περιγραφη και να πρεπει να ψαξεις στα χαρακτηριστικα του τον τυπο του επεξεργαστη. γουγλαρετο Εγω πηρα αυτο http://www.banggood.com/Wholesale-Ainol-Novo-7-Venus-Quad-Core-ATM7029-7-Inch-IPS-Android-4_1-16GB-Tablet-p-61755.html Δεν εψαξα για τον τυπο του επεξεργαστη. Ελπιζω να ειναι καλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα