Προς το περιεχόμενο

Papo & Yo

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

This morning I had the pleasure of meeting with Vander Caballero, the man who took his struggle with his abusive father and transported it into Papo & Yo to help others cope with similar situations. Originally exclusive to PSN, Caballero excitedly revealed that Papo & Yo is coming to Steam on April 18th.

Caballero says he stills receives letters from many dealing with the same struggles he did, and expressed excitement to be able to finally bring it PC users. He says he can't wait to receive even more mail from those who had found ways to cope by playing his game.

Source.png Πηγή: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/03/26/papo-amp-yo-coming-to-steam.aspx">Gameinformer.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για πείτε λίγα λόγια για το παιχνίδι και για μας που δεν το γνωρίζουμε... :-)

Ότι βλέπεις έχω δει και εγώ. Δεν έχω ασχοληθεί με τον τίτλο στο PS3. Από βαθμολογίες τα πήγε μέτρια πάντως.

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/papo-yo

Για πείτε λίγα λόγια για το παιχνίδι και για μας που δεν το γνωρίζουμε... :-)

Είναι στην ουσία puzzle παιχνίδι με γρίφους κτλ. Πολύ μοναδική ιδέα που είσαι ένα παιδί που πηγαίνει στον φανταστικό του κόσμο για να ξεφύγει από ενδοοικογενειακή βία.

Το αρνητικό ήταν πως το παιχνίδι είναι μέτριας δυσκολίας.

• Super Moderators

Ενδιαφέρον φαίνεται, και η μουσική είναι πραγματικά πολύ όμορφη.

Όταν λέμε "μέτριας δυσκολίας", υπάρχει κάποιος άλλος τίτλος για να το συγκρίνουμε, για να σχηματίσω μια εικόνα; (γενικά platform/puzzle σε πραγματικό χρόνο δεν είναι το φόρτε μου, οπότε δε θα με απέτρεπε κάτι που σε έναν πιο έμπειρο gamer φαντάζει εύκολο).

• 2 μήνες μετά...

Μόλις τέλειωσα το game και μου άφησε φοβερές εντυπώσεις. Οντός puzzle game αλλά σε έναν απίστευτο κόσμο και φτιαγμένο με πολύ μεράκι συν μια φοβερή samba μουσική. Πάρα πολύ καλή δουλειά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...