panosno1com Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μου χε τυχει και μενα στο πειραια κατι αναλογο περυσι,δε ξερω απο ποιο κεντρο ειναι παντως. Περπαταω αμεριμνος και πεταγεται η μια και μου λεει με μειληχιο υφος: θελετε να δοκιμασετε να κερδισετε επιλεγοντας ενα σαπουνακι; Ε λεω οκ τι εχω να χασω. Τραβαω ενα σαπουνακι και το δινω στη κοπελα,μου λεει: ΩΩΩΩ κερδισατε κατι ξερω γω [λεω απο μεσα μου βλεπωντας το χαρτακι: ναι σε ολα θα εχουν βαλει κερδισατε]. Τεσπα μου λεει περαστε επανω να μιλησετε με την υπευθυνη; Λεω οχι μα δεν ειναι αναγκη κλπ με τα πολλ μου λενε τι εχετε να χασετε κλπ ,ανεβαινω. Παω επανω κ αμεσως μου λενε στην υποδοχη ω θελουμε το mail σας και ονοματεπωνυμο κ κινητο. Δινω ψευτικα στοιχεια ως επωνυμο και ενα τζοκερ email και μου λενε περαστε στη διευθυντρια [κατι τετοιο ηταν η κοπελα]. Μπαινω μεσα μου λεει καθιστε. Καθομαι. Λεει τι κερδισατε; Λεω δε ξερω περνουσα απ εξω και με μπασανε μεσα,κατι κερδισα τραβωντας ενα σαπουνακι . Λεει ωραια εχετε δωσει τα στοιχεια σας; λεω ναι . [trollface]. Λεει ωραια θα μας δωσετε μια προκαταβολη,τι δουλεια κανετε; Λεω με εμφαση και υφος Μανιάτη [οχι ποδοσφαιριστη οσφπ αλλα κανονικου Μανιατη] : Αστυνομικος , εχετε εκπτωση για Σωματα Ασφαλειας ? Λεει ααα ωραια ωραια θα σας ειδοποιησουμε για ενημερωση σχετικα με το προγραμμα που κερδισατε,ενταξει, καλημερα σας.Πλακα ειχε αλλα οπως ειπαν κ τα πιο πανω παιδια αμα εισαι αμαθης ή ευκολοπιστος...την πατας δυστυχως , πχ αν ηταν η γιαγια μου τοτε σιγουρα θα τους εδινε ακομα και τη καρτα ατμ σιγουρα! 8
Praetorianos Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Λέω δεν μπορώ να δίνω τίποτα, μηδέν, ZERO. Μα και με 5 ευρώ σας βγάζουμε πρόγραμα, ρε δεν θέλω, μα καλό θα ήταν να χάσετε 5 κιλάκια, ρε δεν γαμιέστε λέω εγώ, με προσβάλετε, τι θα λέγατε για μια αποτρίχωση, πρόσεχε τι λες ρε κερατά που θα μου βγάλεις και τις τρίχες, ε. Λύγισα ο Τιτάνας. Είσαι γιγαντοτεράστιος. 2
pavlinara Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Χαχα κι εμένα μια φορά πριν μερικά χρόνια στην αριστοτέλους με κέρασαν ένα κουλουράκι και ανέβηκα πάνω να δω τι κέρδισα. Άρχισαν να μου τα πρήζουν (φώναξαν κι έναν ακόμη κοστουμαρισμένο) να υπογράψω συμβόλαιο για 1700 ευρώ επειδή ήμουν χοντρή(μου μέτρησαν το λίπος και με βγάλαν βόδι-εντωμεταξύ ήμουν τότε 61 κιλά).Να λέω δεν έχω λεφτά φοιτήτρια είμαι.Και απαντάει το άλλο το ζώον ε δεν μπορείς να βάζεις στην άκρη κάθε μήνα 100 ευρώ;Όχι λέω.Εντωμεταξύ κόντεψαν να με πείσουν ότι τα μηχανήματα τους ήταν μαγικά και θα εξαφανιζόταν η κυτταρίτιδα μου.Ε σε μια φάση που κάπου πήγαν μετά από μισάωρο πρήξιμο έφυγα τρέχοντας. Αλλά και από τότε κατά καιρούς με έπαιρναν στα κινητά να πάω να μου κάνουν μια θεραπεία δώρο.Όλο τους έκλεινα ραντεβού και δεν πήγαινα ποτέ. Δηλαδή αφού κανείς δεν πάει γιατί δεν το κλείνουν να τελειώνουμε;Δηλαδή ήμαρτον. 1
Tilemaxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αν είναι να κερνούν κουλουράκι οι κοπέλες, μέσα τότε!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Η ιστορία μου είναι παρόμοια με των υπολοίπων, οπότε δε θα την αφηγηθώ ολόκληρη. Να σταθώ σε δύο σημεία: 1) Για να φύγεις από τη συνάντηση, η καλύτερη μέθοδος είναι να γίνεις αγενής. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να κοιτάξουν τον άλλον στα μάτια και να του πουν "είσαι μαλάκας και απατεώνας" (πολύ λίγοι), κάποιοι μπορούν να πούνε ένα "δε σε εμπιστεύομαι ότι κάνεις καλά τη δουλειά σου" το οποίο επίσης είναι δύσκολο και πολλοί δεν μπορούν να πούνε τίποτα που να προσβάλλει τον άλλον. Είναι όπως το έγραψε ο Arcanaloth: ληστεύει ανυποψίαστους ανθρώπους που ντρέπονται να πουν όχι, δεν θέλω τίποτα από τις μαλακίες που πουλάτε. ...γιατί πραγματικά, δεν είναι εύκολο να το πεις αυτό στον άλλο που έχεις και κάθεται απέναντί σου και σου μιλάει όμορφα και φιλικά, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ μέσα σου πιστεύεις ότι σε δουλεύει. Πόσο μάλλον που πολλοί άνθρωποι δεν το ξέρουν ΚΑΝ αυτό (δηλαδή ότι τους δουλεύουν κανονικά και με το νόμο, βλέπε σημείο 2). Και φυσικά υπάρχει και το θέμα του ότι αν τελικά τους βρίσεις ή τους "πρήξεις" στα "όχι δε θέλω", θα σε βρίσουν και αυτοί και θα σου πούνε και "γιατί ήρθες τότε;". Και εκεί πάλι κάποιοι άνθρωποι, έχουν μια κουλτούρα που δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν τον καυγά. Προσωπικά, έφαγα ίσως και 1,5 ώρα να αναπτύσσω την επιχειρηματολογία μου του γιατί δεν σκοπεύω να επενδύσω τα χρήματά μου στην εταιρία σας προτού κάνω έρευνα (στο ίντερνετ), ενώ ταυτόχρονα θαύμαζα το πόσο οργανωμένες και στημένες και ιδανικές ήταν οι απαντήσεις που μου έδινε ("δηλαδή ότι σου λένε οι άλλοι κάνεις;" μπλα μπλα προσωπική ιστορία της υπαλλήλου που συνδέεται με τη δική μου ζωή για την οποία με έχει ήδη ρωτήσει μπλα μπλα). Βασικά γι' αυτό πήγα κιόλας, ήξερα ότι αποκλείεται να με πείσουν. Είχα περιέργεια να δω που έχει φτάσει η τέχνη του "πείθω". Και πραγματικά έχει φτάσει ψηλά! Πολύ ψηλά!! 2) Σου λένε ΨΕΜΜΑΤΑ. Και υποτίθεται ότι είναι ΓΙΑΤΡΟΙ. Όταν λοιπόν εγώ ήμουν 120 κιλά και φυσικά με ψυχολογικό πρόβλημα με το βάρος μου που το κουβαλούσα εδώ και πάνω από 10 χρόνια και επηρρεάζει όλη μου τη ζωή και ο άλλος μου κάνει ιατρικό τεστ του οποίου το αποτέλεσμα λέει ότι είναι επιστημονικά αδύνατο να χάσω βάρος όσο και αν προσπαθήσω γιατί έχω καταστρέψει τον μεταβολισμό μου που πρέπει να είναι κάτω από 1 και αυτή τη στιγμή είναι στο 0,99 δηλαδή στο όριο του να μη λειτουργεί πλήρως κτλ, αισθάνεσαι κάπως. Επίσης, δεν είναι εύκολο να πιστέψεις ότι αυτοί οι ευγενικοί άνθρωποι που σου μιλάνε και δείχνουν να ενδιαφέρονται για το πρόβλημά σου, είναι απλώς απατεώνες. Δεν είναι εύκολο. Και δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις τα αποτελέσματα ενός ιατρικού τεστ που σου λέει ότι δε σώζεσαι παρά μόνο με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα. Βέβαια μερικούς μήνες μετά από αυτό πήγα σε διατροφολόγο και έχασα 30 κιλά, οπότε έμαθα ότι δεν ίσχυε τίποτα από τις μπούρδες που μου είπαν, αλλά όταν μέσα σου έχεις ανασφάλεια, είναι εύκολο να σου την μεγαλώσει κάποιος, όσο γελοίοι και αν είναι οι λόγοι που σου προβάλλουν. Εννοείται ότι ΚΑΙ τα δύο σημεία, αφορούν το γεγονός πως ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΚΕΙ. Δεν τα λέτε στο τηλέφωνο, δεν τα συζητάτε στο ίντερνετ, δεν σου δίνουν καν την ευκαιρία να σκεφτείς και να αποφασίσεις και να καταλήξεις σε απόφαση. ΠΡΕΠΕΙ να υπογράψεις προτού φύγεις. Είναι αυτονόητο πως είχα πει δεκάδες φορές "θα το σκεφτώ και θα ξαναέρθω" και η απάντηση ήταν πάντα "μα πού είναι το πρόβλημα;" και δώστου πάλι κουβέντα από την αρχή, γιατί δεν περιποιούμαι τον εαυτό μου, αν το πρόβλημά μου είναι το οικονομικό μπορούμε να κάνουμε έκπτωση από τα 1500€ στα 750€ (ναι, ΤΟΣΟ ήταν η έκπτωση) κτλ κτλ.
LRoi Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 "την τράβηξαν μέσα παίρνοντάς την αγκαλιά" ε ενταξει ο γραπτος λογος ωρες ωρες... Κι όμως πέτυχα δυο πιτσιρίκες σήμερα έξω από τα public στο Σύνταγμα που στην κυριολεξία με πήραν αγκαλιά για να κάνουμε μία θεραπεία και παπαριές καμαρωτές. Μάλιστα είχαν και σενάριο έτοιμο με διαλόγους μεταξύ τους, τύπου: μην την παρεξηγείς τη φίλη μου, έχει αδυναμία στους ωραίους άντρες γι' αυτό είναι τόσο διαχυτική και κολοκύθια τούμπανα. Πάνε καρφί για βιζιτούδες αυτές. Ρε δεν την παλεύουν καθόλου λέμε, τους λέω it ai'nt gonna happen και δρόμο. Μέχρι τώρα είχαμε τις τρελές της HOL, τώρα βρήκαμε και τις τρελές της Newday... Γμημένη ανεργία. 1
Sellers Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μάλιστα είχαν και σενάριο έτοιμο με διαλόγους μεταξύ τους, τύπου: μην την παρεξηγείς τη φίλη μου, έχει αδυναμία στους ωραίους άντρες γι' αυτό είναι τόσο διαχυτική και κολοκύθια τούμπανα. ΄΄E αν είναι έτσι ρε κορίτσα να την κάνω την παλιοκούρα...΄΄ 5
mphxths Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Θυμαμαι παλιοτερα που κατεβαινες κατω κεντρο..ομονοια..κανιγγος..και τριγυρω στενα..και καποιοι τυποι που ειχαν κυριως μαγαζια με ρουχα..στεκοντουσαν απεξω απο το μαγαζι τους... και μολις εβλεπαν καποιον να περναει... "ελα μεσα...εχω καλα σακακια..φτηνα...μπλα μπλα μπλα μπλα....ελα μονο να δεις..δεν χρειαζεται να αγορασεις ...μπλα μπλα" σε φαση να σε τραβανε μεσα σχεδον με το ζορι... Ε φαινεται το φαινομενο εξελιχτηκε...
PCharon Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Θυμαμαι παλιοτερα που κατεβαινες κατω κεντρο..ομονοια..κανιγγος..και τριγυρω στενα..και καποιοι τυποι που ειχαν κυριως μαγαζια με ρουχα..στεκοντουσαν απεξω απο το μαγαζι τους... και μολις εβλεπαν καποιον να περναει... "ελα μεσα...εχω καλα σακακια..φτηνα...μπλα μπλα μπλα μπλα....ελα μονο να δεις..δεν χρειαζεται να αγορασεις ...μπλα μπλα" σε φαση να σε τραβανε μεσα σχεδον με το ζορι... Τί μου θύμησες, κάποτε πέρναγα κάπου κοντά στη Κάνιγγος και ήμουν πιτσιρίκος όχι πάνω από 15 κι ο τυπάς ήθελε να με βάλει μέσα να αγοράσω... τί; Σακάκια ή μπλουζάκια σαν αυτά που φορούσε ο παππούς μου; Μιλάμε για τελείως λολ φάση. Με έκανες και γέλασα, είχα να το θυμηθώ τόσα χρόνια.
kyriakh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Και στο Περιστέρι ητανε κάτι κοπέλες , στον πεζόδρομο , πιο παλια...New Day αν δεν κανω λάθος. Με είχανε αρχίσει στα ωραία λόγια , τι όμορφο παιδί που είσαι , μπορούμε να σε κάνουμε ομορφότερο κλπ κλπ. Τις άφησα να λενε μαλακίες , ώσπου στο τέλος πάω να φύγω , και μου πετάνε την θεική ατάκα: "Εμείς οι γυναίκες γουστάρουμε αποτριχωμένα αγοράκια" και τις απαντώ " Όταν θα σταματήσεις να γουστάρεις αγοράκια - και αποτριχωμένα- και αρχίσεις να γουστάρεις άντρες , έλα να σου ρίξω έναν κρύο" Καταλαβαίνω την μανα 60 χρονών , αλλά , κορίτσια και αγόρια....use your head ..!! xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Facebook. Τόσο απλά. Και με μπολντ αυτό για το ινστιτούτο καταναλωτών. που στο faxebook.Για τη σελίδα μου ξέχνα το.Θα το μάθει η οικογένεια, και θα τη σφάξουν τη μανούλα, και δεν έχα άλλη ) μπλα μπλα προσωπική ιστορία της υπαλλήλου που συνδέεται με τη δική μου ζωή για την οποία με έχει ήδη ρωτήσει μπλα μπλα) Βέβαια μερικούς μήνες μετά από αυτό πήγα σε διατροφολόγο και έχασα 30 κιλά, Και στη μάνα μου είπε η μία ότι της θυμίζει τη μάνα της που πέθανε πριν ένα μήνα και νοιώθει σα να μιλάει ακόμα μαζί της...Άκου ..χρησιμοποίησε θάνατο της μάνας της αλήθεια ή όχι, για να πουλήσει πακέτο.Και δεν το λέω από θέμα γρουσουζιάς κλπ, αλλά πουλάνε ακόμα και τον θάνατο της μάνας τους για το πακέτο, αποκει και πέρα τι να περιμένει κανείς.. Χαίρομαι που έχασες αυτα τα 30 παλιοκιλά!! ) Μπράβο
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εμενα παντως η αντιμετωπιση μου οταν προσπαθει καποιος να μου την πεσει με αυτον τον τροπο ειναι απλη και δεν περιλαμβανει ομιλια. Σηκωνω το χερι σε μπροστα τους σε στυλ "stop it right there" ταυτοχρονα αποφευγω οπτικη επαφη αποστρεφοντας το βλεμμα μου και δε σταματαω να περπαταω (αν δεν ειμαι στατικος). Εχει πλακα ετσι οπως απλα παραμεριζουν σαν τη θαλασσα του Μοζες κοβοντας την προταση στη μεση "Γεια σας θα ηθελ... oh fuck it". protip: Ισως δειχνει καπως υπεροπτικο σαν κινηση ωστοσο λειτουργει σε οποιονδηποτε αγνωστο επιχειρησει να μιλησει για οποιονδηποτε λογο (βλ. γκαλοπ εξω απο το Titania, καθαρισμους τζαμιων, ενημερωσεις κλπ), try it 16
margaritagr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Στο Συνταγμα μου χει τυχει και μενα. Ημουνα με τη κολλητη μου και δυο κοπελιτσες μοιραζαν διαφημιστικα του ινστιτουτου. Οπως περναγα και απλωσε η μια το χερι της να μου δωσει, το πηρα λεω ε οκ το πεταω στον καδο παρακατω. Τι το θελα? αμεσως μας σταματησαν, μισο λεπτο λεει να σας πουμε. Τα φυλλαδια εγραφαν για μια προσφορα, που και καλα ειχαν εκεινες της μερες μονο. Μας ελεγαν οτι μπορουν να μας παρεχουν δωρεαν ο,τι υπηρεσια διαλεξουμε, αναμεσα σε καποιες, σαν δωρο γνωριμιας. Επεμεναν παρα πολυ ν ανεβουμε πανω, εγω με τη φιλη μου κοιταζομασταν, τελοσπαντων ανεβηκαμε. Εκει μας υποδεχτηκε μια της γραμματειας ολο χαρα και με ευγενεια λες κι ειχε δει δε ξερω κι εγω ποιον. Μας ειπαν να περιμενουμε να μιλησουμε με την υπευθυνη, τους ειπαμε οτι βιαζομαστε, και τοτε εμφανιστηκε κατευθειαν. Ητανε μια γυρω στα 40, βαμμενη , περιποιημενη στη τριχα, που μας πηρε στο γραφειο να μας μιλησει. Αντι να μας πει τι θα περιελαμβανε το "δωρο" μας, αρχισε να λεει για τις υπολοιπες υπηρεσιες που προσφερουν. Οταν της ειπαμε οτι αυτο δε μας αφορα, αρχισε τις προσβολες!! Να λεει ξερω γω στη φιλη μου οτι δε βγαζει καλα τα φρυδια της και πρεπει να το κανουν επαγγελματιες, οτι με την αποτριχωση που κανει φαινεται οτι εχει γινει το δερμα της πολυ ξηρο και αγριο και κατι τετοια! Α εννοειται δε τη γλιτωσα κι εγω, ενα μικρο σπυρακι ειχα ας πουμε στο προσωπο λογω "δυσκολων ημερων" και εισεπραξα κατι του τυπου "στην ηλικια σου και να χεις ακμη, και δεν ειναι ωραιο, δεν αρεσει στους αντρες" και τετοια! Εκει σηκωθηκα ορθια της ειπα σας ευχαριστουμε πολυ δε μας ενδιαφερει κατι, και καναμε να φυγουμε. Πεσανε πανω μας 3 ατομα, να μας πιπιλιζουν το μυαλο, για ν αλλαξουμε γνωμη! Ρε δε μας αφηναν να φυγουμε!!! Ε τις αφησαμε να μιλανε, δε τους ειπαμε τιποτα, απλα γυρισαμε τη πλατη και μπηκα,ε γρηγορα στο ασανσερ. ΠΟΤΕ ξανα ουτε απ εξω που λεει κι ο topic starter!!! 3
paris.gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλα τα περι γυναικας αθωας απο χωριο κτλ που πηγε και ξαναπηγε ειναι για γελια. Με την ιδια λογικη αφου δεν μπορουν να καταλαβουν τι παιζει ας τους κοψουμε και το δικαιωμα ψηφου μπας και γλυτωσουμε. Τωρα σχετικα με αυτες τις εταιριες λιγο πολυ κανουν οσα περιεγραψαν οι περισσοτεροι. Ειναι παρανομο; Αν πχ δεν σε βαζουν να υπογραψεις λευκη κολλα και μετα γραφουν οτι θελουν οχι. Ειναι κατακριτεα η επιθετικη σταση πωλησης τους; Μαλλον ναι. Παντως οπως κι αν εχει μπορει να κανεις το μασαζακι σου και να φυγεις αν θες χωρις καμια συνεπεια.
mphxths Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καλα τα περι γυναικας αθωας απο χωριο κτλ που πηγε και ξαναπηγε ειναι για γελια. Με την ιδια λογικη αφου δεν μπορουν να καταλαβουν τι παιζει ας τους κοψουμε και το δικαιωμα ψηφου μπας και γλυτωσουμε. To αν καποιος ενδιδει σε πιεστικες τακτικες που αφορουν το ατομο του,την εμφανιση του κλπ... ειναι ενα πραμα..και το αν καποιου δεν του κοβει γενικοτερα ...ειναι κατι διαφορετικο... Σιγουρα υπαρχουν πολλοι που ΔΕΝ θα πρεπε να ψηφιζουν...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. 2
MovingShadow Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όσοι έχουμε κάνει πωλήσεις στην ζωή μας , ειδικά B2B , ξέρουμε τι είναι η επιθετική πώληση...και δεν ενδιδουμε... Παρόλα αυτά , την κάνουνε λάθος....εντελώς λάθος.... Άλλο να πεις :" Υπογραψε ρε μεγάλε , έχουμε και δουλειές , δεν μπορουμε να ασχολιομαστε όλο με σενα" , το οποίο είναι ψαρωτικό (και ελαφρώς προσβλητικό , αλλά την δουλειά του την κάνει...) , και άλλο να προσβάλλεις τον άλλον ότι δεν είναι ωραίος , και ότι έχει σπυράκια κλπ κλπ. Επίσης και το αντίθετο , το να πετάξεις βυζί έξω , και να κάνεις τα γλυκά ματάκια στους διερχόμενους , εκτός ότι είναι γελοίο και γελοιοποιεί τις πωλήσεις γενικότερα , υποτιμάει και την νοημοσύνη του καθενός μας. Στην Στουρνάρα , απέναντι απο το ΕΜΠ , ήτανε κάτι γκόμενες με το βυζί έξω , και πουλάγανε κάτι εκπτωτικά για θέατρα και κινηματογράφους. Όλοι το παίζανε ότι δεν κοιτάγανε όταν τους μιλούσανε , και τους κάνανε τα γλυκά μάτια , ώσπου στο τέλος αγοράζανε οι περισσότεροι. Προσωπικά , μου μιλάγανε , και κοίταγα κατευθείαν στο βυζί τους , χωρίς κανένα δισταγμό.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις