Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει το Kingston DT101-G2 32GB  από ηλεκτρονικό κατάστημα.

η ταχύτητα εγγραφής μειώνεται σταδιακά και φτάνει στα 2.90ΜΒ/s (όταν κανονικά θα έπρεπε να φτάνει έως τα 5ΜΒ/s. Με προβληματίζει πολύ και το γεγονός ότι κατά την διάρκεια σύνδεσης καθώς και κατά την μεταφορά αρχείων δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι στο σήμα της Kingston (στα στικάκια της Kingston, έχω ακόμα 2 της ίδιας εταιρίας, αναβοσβήνει το λαμπάκι σε ένδειξη λειτουργίας του)

κανείς που να έχει το παραπάνω στικάκι να μου πει τι συμβαίνει στον ίδιο.
Λίγο άμεσα παιδιά καθώς πρέπει έως τη Πέμπτη το αργότερο να το επιστρέψω για να είμαι στην εγγύηση των 7ημερών

Δημοσ.

Φίλε μου αφού το βλέπεις και μόνος σου ότι δυσκολεύεται και αν έχει και λαμπάκι (δεν έχουν όλα) και δεν ανάβει ως ένδειξη μεταφοράς αρχείων τότε κάτι τρέχει.... (ίσως αστοχία υλικού)

Το να το επιστρέψεις δεν τρέχει τίποτα γιατί θα σου δώσουν άλλο και θα είσαι σίγουρος για το τι συμβαίνει,

το να μην το επιστρέψεις θα έχεις πρόβλημα,.... ;)

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι είναι το στικάκι που μου δώσανε ως προς αντικατάσταση του πρώτου το οποίο χαροπάλευε (ταχύτητα εγγραφής 784ΚΒ/s ως το 1.5ΜΒ/s)

Δημοσ.

το ίδιο ακριβώς ήταν και το προηγούμενο...?

αν ναι φρόντισε να πάρεις κάτι άλλο σε μοντέλο η μάρκα μήπως έπαιζε τίποτα με την

παραγωγή...!!!

Ελπίζω να κάνεις ασφαλή κατάργηση πριν αφαιρέσεις οποιαδήποτε εξωτερική μονάδα

αποθήκευσης...!!?!

Δημοσ.

ναι το ίδιο ακριβώς θέμα ... 

του αλλάζω τα αρχεία από FAT32 σε ΝΤFS να δούμε πως θα πάει 

(Ευτυχώς έχει εγγύηση η Kingston 5χρόνια :-) ) 

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχει σχέσει αυτό.

αφού έχει τόσο εγγύηση άπλωσε τα πόδια σου και άραξε.... ;)

Δημοσ.

Στο Kingston DT101-G2 8Gb τα αρχεία είναι σε ΝΤFS και πάει σφαίρα 
το  DT101-G2 32Gb (το καινούργιο) με αρχεία SAT32 αντέγραφε αρχείο (ταινία) 2.06 GB με τελική ταχύτητα τα 3.70ΜΒ/s
ενώ το DT101-G2 8Gb (το παλιό μου) με αρχεία ΝΤFS το ίδιο αρχείο με τελική ταχύτητα 7.70ΜΒ/s

περιμένω να ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του αρχείου για να δω τι απέγινε... :ph34r:

Δημοσ.

το ξανά έστειλα για επαλήθευση βλάβης και αν αυτή επιβεβαιωθεί να προβώ σε πίστωση και αγορά νέου προϊόντος της αρεσκείας μου
ΑΜΗΝ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...