KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εκανα εγκατασταση στην αρχη τον Firefox με το που πηγα να το ανοιξω error και δεν ανοιξε τιποτα..(απεγκατασταση - εγκατασταση ξανα παπαλα). Κανω εγκατασταση στα καπακια τον Nightly ξανα μανα τα γιδια.. Εχω win 7 64 bit για bit γιατι δεν μπαινει? τον ετρεξες με ενα καινουργιο, καθαρο προφιλ;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Προσωπικά η αλλαγή στον download manager δεν μου άερεσε.Μπέρδευε ιστορικό με downloads.Επανέφερα το παλιό.Επίσης ξέρει κανείς αν μπορούμε να επαναφέρουμε και την ιδιωτική περιήγηση όπως ήταν πριν; πως επαναφέρεις το παλιο download manager?
jim_p Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 πως επαναφέρεις το παλιο download manager?about:config > browser.download.useToolkitUI > true 1
Piraget Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εχουμε ξεχασει τα flash cookies και την ip, και λεμε για νεα ιδιωτικη περιηγηση, οτι σας δινουν το τρωτε.
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εχουμε ξεχασει τα flash cookies και την ip, και λεμε για νεα ιδιωτικη περιηγηση, οτι σας δινουν το τρωτε. ελεος. η ιδιωτικη περιηγηση αφορα καθαρα το τοπικο επιπεδο, δεν καταγραφει το browsing session σου οποτε καποιος αλλος που χρησιμοποιει τον ιδιο browser,δεν θα μπορει να μαθει ποια sites ειχες επισκεφτει. κανεις δεν ειπε οτι θα σε προστατεψει απο το υπολοιπο δικτυο. 5
Piraget Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ελεος. η ιδιωτικη περιηγηση αφορα καθαρα το τοπικο επιπεδο, δεν καταγραφει το browsing session σου οποτε καποιος αλλος που χρησιμοποιει τον ιδιο browser,δεν θα μπορει να μαθει ποια sites ειχες επισκεφτει. κανεις δεν ειπε οτι θα σε προστατεψει απο το υπολοιπο δικτυο. Τι ελεος ? Ρωτα τον μεσο χρηστη τι καταλαβαινει απο αυτα που γραφεται, οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα γενικα, ρωτα αυτον που νομιζει οτι ειναι stealth browsing, το τι ξερεις εσυ και εγω δεν παιζει κανενα ρολο. Το μονο που εκανε αυτο το update ειναι για ακομα μια φορα να αλλαξει τις ρυθμισεις του browser χωρις να ενημερωθει ο χρηστης.
KilliK Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 μου αρεσει η κωλοτουμπα που κανεις. αλλα εννοουσες στο πρωτο σου ποστ, αλλα γραφεις τωρα. δεν πειραζει.
venumis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ελεος ακομα να φτιαξουν το bug με το startup delay και το cache reset που χρειαζεται :/ Ειχα την ιδια απορία με το delay στο startup εδω και πάρα πολλές εκδόσεις, δεν έβλεπα κανέναν να παραπονιέται και είχα μείνει με την απορία. Το έφτιαξα όμως : Βάλε σαν home page την default και θα δεις να ξεκινάει ο firefox στο μπαμ, Να υποθέσω οτι εχεις κ εσυ home page την σελίδα του google με λογαριασμό gmail. Ετσι και αλλιώς εχω fast dial οπότε στο άνοιγμα νεας καρτέλας υπάρχουν τα πάντα οπως και ο google με ενεργό το gmail κ εκει ανοίγει αμέσως, Ο νεος download manager μου αρέσει πάρα πολύ, πολύ ωραίο το εφέ με το που κατεβάζεις κάτι οπως και η μικρή μπάρα που υπάρχει διακριτικά με τον υπολειπόμενο χρόνο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα