markosathens Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αυτο ειναι.καποιοι δουλευουν για να απολαμβανουμε εμεις!!!
damoclesword Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αυτο ειναι.καποιοι δουλευουν για να απολαμβανουμε εμεις!!! Mozilla για το λάπτοπ του άλλου: αυτοί το φτιάχνουν, κάποιοι άλλοι ξεκινούν να σερφάρουν 2
Alejandro Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Φάουλ όμως που με τον νέο download manager δεν φαίνεται η ταχύτητα κατεβάσματος. Πρέπει να ανοίξεις το παράθυρο της βιβλιοθήκης για να φανεί. 3
mikegad Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Άντε...πρώτο update για τον μήνα απρίλιο αν και αυτή την φορά η αλήθεια είναι πως οι αλλάγες είναι ψιλοσημαντικές
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Στέλνει και δεδομένα τώρα πίσω στο Mozilla Foundation!
firewalker Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Θα φτιαξουν το θεμα με το freezing στο youtube?Ποιο είναι αυτό; Σε GNU/Linux με FF και Flash/HTML5 δεν έχω freezing. Το πρόβλημα που έχω εγώ είναι η απώλεια του buffer όταν πας κάποιο βίντεο μπροστά ή πίσω. Αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο FF.
George b Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγώ έχω βάλει τον Nightly ο οποίος τώρα είναι στην έκδοση 23 1
gatokoritso Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 <p>Θα φτιαξουν το θεμα με το freezing στο youtube?</p> Μετά το τελευταίο update από flash το freezing εχει εξαφανιστεί σε εμένα.
BugsGounelas Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 o waterfox 19 δεν ερχεται ποτε.....αλλα βολευομαστε και με nightly 23...
NGeo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ελεος ακομα να φτιαξουν το bug με το startup delay και το cache reset που χρειαζεται :/
Beerloah Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Έβαλα χθες ξανά Firefox, μετά από ένα χρόνο "απουσίας" και χρήσης με Chrome...για λόγους επεκτάσεων. Δεν ήξερα καν ότι βγήκε η έκδοση 20...ένα έχω να πω, ο νέος Firefox τα σ-π-ά-ε-ι. Μπράβο στη Mozilla, επιτέλους γυρνάω ξανά πίσω στον αγαπημένο μου browser. 1
KilliK Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 o waterfox 19 δεν ερχεται ποτε.....αλλα βολευομαστε και με nightly 23... δοκιμασε τον cyberfox. ειναι 64-bit και ανανεωνεται παντα. http://sourceforge.net/projects/cyberfox/ Ελεος ακομα να φτιαξουν το bug με το startup delay και το cache reset που χρειαζεται :/ ποιο bug; δοκιμασες με ενα φρεσκο προφιλ τον firefox?
George b Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Έβαλα χθες ξανά Firefox, μετά από ένα χρόνο "απουσίας" και χρήσης με Chrome...για λόγους επεκτάσεων. Δεν ήξερα καν ότι βγήκε η έκδοση 20...ένα έχω να πω, ο νέος Firefox τα σ-π-ά-ε-ι. Μπράβο στη Mozilla, επιτέλους γυρνάω ξανά πίσω στον αγαπημένο μου browser. Ήμουν Chrome fan για πάνω απο 1 χρόνο,όταν όμως δοκίμασα τον Nightly που είναι οι Beta του firefox απο τότε δεν έχω ανοίξει ξανά τον Chrome,Ο Firefox έχει μια αισθητική που σε κάνει να σου αρέσει.. 1
cinquis Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εκανα εγκατασταση στην αρχη τον Firefox με το που πηγα να το ανοιξω error και δεν ανοιξε τιποτα..(απεγκατασταση - εγκατασταση ξανα παπαλα). Κανω εγκατασταση στα καπακια τον Nightly ξανα μανα τα γιδια.. Εχω win 7 64 bit για bit γιατι δεν μπαινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα