bamp Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Να ρωτήσω μήπως έχετε πληροφορίες για το συγκεκριμένο tablet ; Το έχω βρει εδώ ετοιμοπαράδοτο. Έχετε γνώμη για το site αυτό αν είναι αξιόπιστο ή έχετε κάποιο άλλο να μου προτείνετε ; Το θέλω για δώρο και θα ήθελα να είναι εδώ πριν το Πάσχα. Ευχαριστώ
fiji Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Καλησπέρα φίλε, Γενικά τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ πολύ τα κινεζοταμπλετ. Το συγεκκριμένο θα ρισκάρω κ εγω να το φέρω. Σε reviews που έχουν βγεί εχεί βγεί "ενταξει". Δηλαδή το wifi είναι σχετικα καλό, η οθόνη επίσης και είναι γενικώς responsive (200 κατι ευρώ για αυτα τα specs.. μη τα θέλουμε κ όλα δικά μας). Τώρα παρόλο που ο RK3188 είναι απο τα πιο δυνατα Soc για tablet, είναι ακόμα σχετικά νεο με αποτέλεσμα τα firmware να είναι λίγο πρώιμα. Ήδη έχουν βγεί 2 custom roms αλλά είναι βασισμένα στο stock. Π.χ είναι χρονισμένο στα 1.6 αντί 1.8 που μπορεί, λαγκαρουν καποια games και μεγάλα pdf. Το καλό και κακό συναμα είναι οτι πήραν φόρα τα κινεζοταμπλετ και δίνουν retina displays με το τσουβάλι. Αυτο δεν ειναι το κακό, μιας και αν είναι IPS δε θα σε χαλάσει, αλλά οι αναλύσεις αυτές ζορίζουν το μηχάνημα, Και φτάνουμε στο bottom line.. Για τί χρήση προορίζεται το ταμπλετάκι? Δλδ αν δε σε νοιαζει η retina πας σε ένα άλλο με RK3188 και χαμηλότερη ανάλυση (pipo max m9). Επίσης θες 10.1? 9.7? Τέλος να πώ οτι το συγκεκριμένο (u30GT2) δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά μιας και το πρώτο batch εξαφανίστηκε οπότε έχε το νου σου για χρόνο παράδoσης αλλα και μη φας φόλα και σου στείλουν test tablet...
bamp Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το tablet το θέλω για δώρο στην κόρη μου που μου το ζητάει εδώ και καιρό (παιχνίδια facebook youtube κλπ). Και επί τη ευκαιρία θα το χρησιμοποιώ και εγώ πιο πολύ για web browsing. Δεν με απασχολεί τόσο το μέγεθος γιατί 10.1 με το 9,7 έχει μικρή διαφορά. Με προβληματίζει και μένα το ότι είναι νέο κομμάτι αλλά δεν έχω και χρόνο να περιμένω γιατί της το 'χω υποσχεθεί για το Πάσχα. Απ' ότι βλέπω στα περισσότερα site είναι πλέον διαθέσιμο και σε stock. (Τέλος Μαρτίου έλεγαν ότι θα παραλάμβαναν από το εργοστάσιο). Με λίγο ψάξιμο που έκανα, νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Οπότε με απασχολεί περισσότερο από πιο site να το παραγγείλω. Το έχω βρει στα sharkbuy, merimobiles, ipadalternative. Το τελευταίο έχει και ελληνικά και υποστήριξη από κάποιον αντιπρόσωπο σε άλλο ελληνικό γνωστό forum. Ίσως να υπάρχει και αλλού απλά δεν το έψαξα άλλο.
captnemo Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το έχω παραγγείλει για φίλο και το περιμένουμε σε λίγες μέρες από εδώ : http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html 281$ με θήκη κομπλέ και μεταφορικά.
fiji Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ναι ειμαι μέλος και στο αλλο το forum, και τουλαχιστον στο ipadalternative εχεις κάποιου είδους support ας πουμε... και το Meri είναι οκ. Ρίξε μια ματιά και στο Cube u9gt5 ή u9gtV αλλά πρόσεξε να έχουν τον RK3188. Λένε πως τα πλαστικά κουμπώνουν λίγο καλυτερα και δεν "λύγιζουν" όπως στο U30. Εχει ακόμα καλύτερη ανάλυση (και καλό και κακό) , 2 καλύτερα ηχεία, αλλα χειρότερη πίσω κάμερα..(μικρό το κακό). Τωρα το να πάρεις στην κόρη κινέζικο ταμπλετ είναι tricky γιατι γενικώς δεν θα αντέξει πολύ ανάλογα τη χρηση λόγω ποιότητας κατασκευής.. screen protector κ θήκη απο την πρώτη μέρα για να το σώσεις Τέλος οσν αφορά το μέγεθος οθόνης είναι θέμα aspect τι σ αρέσει περισσοτερο.. π.χ. browsing η ταινίες Το έχω παραγγείλει για φίλο και το περιμένουμε σε λίγες μέρες από εδώ : http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html281$ με θήκη κομπλέ και μεταφορικά. Φίλε μου μεγείες, εύχομαι να έρθει στη ώρα του μιας και για το συγκεκριμένο site έχουν ακουστεί πάρα πολλά.. Χρησιμοποίησε αυτό το όνομα για να φαίνεται οτι είναι αντιπρόσωπος η η ίδια η εταιρία, έστελνε test συσκευές κλπ.. Ακόμα και η ίδια η cube αναγκάστηκε να αναρτήσει στο official site οτι ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο site και εταιρία.
evmenis Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ποτε δεν παιρνουμε ταμπλετ που εχει λιγο καιρο στην αγορα ,ποτε δεν ξερεις τι κουσουρια θα βγαλει στην πορεια. Αφηστε καποιον αλλο να κανει το πειραματοζωο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα