asd28 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αγόρασα από τον κωτσόβολο τα χριστούγεννα ένα lenovo z580.To μόνο πρόβλημα που μ εχει παρουσιάσει αλλα διαβασα οτι το εχει κανει και σε αλλους είναι οτι οταν τον ανοιγω συνδεεται με το wifi αλλα μετα απο 5 δευτερολεπτα αποσυνδεεται και πρεπει να κανω αντιμετωπιση προβληματων κτλ κτλ κτλ οποτε θελει συνηθως 1-2 λεπτα το πολυ για να συνδεθει κανονικα. Διαβασα και σε ξενα site(και νομιζω και καπου στο insomnia αλλα δεν το βρισκω) οτι προτεινουν αλλαγη στον ανταπτορα του wifi το οποιο ειχα κοιταξει ειχε ενα κοστος της ταξης των 15 ευρω. Υπάρχει κανενας ν εχει το ιδιο προβλημα και πως το αντιμετωπισε? να το παω κωτσοβολο η θα μ βαλουν παλι ιδιο ανταπτορα?
SPARTIAN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Φίλε μου η τακτική είναι μία όταν κάτι το πληρώσεις απαιτείς να δουλεύει σωστά πόσο μάλλον και με εγγύηση... Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να μείνεις λίγες μέρες χωρίς υπολογιστή... 1
spocky Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Επειδη εψαχνα κι εγω να αλλαξω την καρτα δικτυου που εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ ειδα πως η Lenovo εχει κλειδωμενο το bios ετσι ωστε να μην μπορεις να βαλεις αλλη καρτα πανω,οποτε και στον Κωτσοβολο να το πας παλι την ιδια θα σου βαλουν.Βρηκα ενα bios στο οποιο εχει φυγει η whitelist και εβαλα μια δικια μου wifi καρτα πανω η οποια ειναι κλασης ανωτερη απο την broadcom που εχει. Αν θες να στο στειλω ριξε ενα πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα