Infinity Gene Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Χαίρετε. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ένα gaming pc. Θέλω να παίζω απροβλημάτιστα παιχνίδια όπως Crysis 3 και Battlefield 4. Δεν ενδιαφέρομαι για OC. Όσο πιο vfm τόσο το καλύτερο. Θα μου άρεσε ένα μουράτο tower όπως το Zalman Z11. Ποσό που διαθέτουμε : 800 € Χρήση υπολογιστή : GamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τίποτα συγκεκριμένο.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειάζομαι οθόνη/TVΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Έχω ήδη ηχεία Logitech 2.1. Τα υπόλοιπα τα χρειάζομαι.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΚερατσίνιΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Προτιμώ από ένα για να γλυτώσω και τα μεταφορικά.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Προτιμώ απο το κατάστημα.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Μπορώ να βρω τα windows 7 64 bit αρα δεν χρειάζομαι. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πανομοιότυπο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/481654-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-pc/ Δυστυχώς δε γίνεται φίλε μου με τα χρήματα που διαθέτεις.
evagelou Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 καλησπερα!βλεποντας πως θες να παιζεις crysis 3 ,bf 4 Κλπ! αναγκαστικα πρεπει να πας σε αρκετα δυνατη καρτα και τουλαχιστον 23 ιντσες οθονη! αρα εχουμε και λεμε! μονιτορ-τηλεοραση http://www.skroutz.gr/s/1956593/LG-M2352D.html 182 και συνθεση:667 συνολο 850! τωρα να πας πιο κατω εφοσον θες αυτα τα παιχνιδια(και να παιζεις με καλα settings ειναι μονοδρομος η 7870xt οχι παρακατω)αν δεν τα διαθετεις μπορεις να πεσεις σε καρτα γραφικων και να γλυτωσεις ~30 ευρω που κατ εμε δεν αξιζουν να τα κοψεις) 1
Infinity Gene Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε ένα μήνα το budget μου θα ανέβει στα 1000 €. Να περιμένω καλύτερα? Αν ναι,πρότεινε μου upgrades στο συγκεκριμένο bundle σου.
evagelou Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Σε ένα μήνα το budget μου θα ανέβει στα 1000 €. Να περιμένω καλύτερα? Αν ναι,πρότεινε μου upgrades στο συγκεκριμένο bundle σου. οτι ειδες μεσα στην δυνθεση που σου εκανα απλα αλλαζεις καρτα γραφικων και πας εδω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=28497&cat=5 70ευρω η διαφορα +100 o επεξεργαστης +10 τροφοδοτικο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32103&cat=2&sub=377&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined και βγαινει 1030 ευρω ολα μαζι και τροφοδοτικο αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27539&cat=17&sub=0&pmanuf=395&sort=undefined&step=undefined 1
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τον 8350 με την 7950 σε αυτό το τροφοδοτικό θα τα βάλει? Θα τα πάρει αλλά να έχει και λίγο αέρα. Αν ανέβει σε μπάτζετ βάζει τον 6300 , μένει στην 7870xt + 20 ευρώ τα μεταφορικά + άλλα 30 πληκτρολόγιο ποντίκι + 30 ευρώ ένα καλύτερο τροφοδοτικό και να σου τα 960. Κι άλλα 30 μία ψύκτρα για να μην του πάρει η στοκ τα αυτιά, 1000. Αν τώρα φτάσει τα 1100, αλλάζουν τα δεδομένα και πάει σε i5 και 7950. 1
Ashmadia Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 1)Τον 8350 με την 7950 σε αυτό το τροφοδοτικό θα τα βάλει? Θα τα πάρει αλλά να έχει και λίγο αέρα. Αν ανέβει σε μπάτζετ βάζει τον 6300 , μένει στην 7870xt + 20 ευρώ τα μεταφορικά + άλλα 30 πληκτρολόγιο ποντίκι + 30 ευρώ ένα καλύτερο τροφοδοτικό και να σου τα 960. 2) Κι άλλα 30 μία ψύκτρα για να μην του πάρει η στοκ τα αυτιά, 1000. Αν τώρα φτάσει τα 1100, αλλάζουν τα δεδομένα και πάει σε i5 και 7950. 1) Εχω Antec HCG 520m και για να ειναι τοσο αθορυβο μαλλον δεν εχει φορτωθει ουτε στα μισα (ψαξε τις καμπυλες θορυβου σε review).Αρα το Thermaltake και μαλιστα το 630 μια χαρα ειναι και αερατο το λες μαλιστα. 2) Η στοκ του 6300 μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις ακομα και οταν δουλευει στο 100% ακουγεται λιγοτερο απ το fan της 7870 Black (VTX3D) οταν το τελευταιο δουλευει στο 40% περιπου, κατι που ειναι συνηθισμενο σεναριο παιζοντας. Αφηνω μια πισινη γιατι εχω αψογο airflow (aerocool strike-x adv) και παιζει κ αυτο το ρολο του. Κρατα τα χρηματα σου μεχρι να στεριωσει το νεο socket της intel φιλε Infinity, αυτη ειναι η αποψη μου. Ας περιμενεις μεχρι Μαιο-Ιουνιο να φανει η νεα πλατφορμα, μιας και αν ειναι να πας για intel ας ειναι στο νεο socket! Δεν εχεις να χασεις τιποτα αν υπαρχει περιθωριο υπομονης. Ασε που οντως αν πας το budget με οικονομια εκεινη την περιοδο στα 1100 θα βαλεις οντως καλυτερα πραγματα.
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Θα περιμένει παραπάνω για να δει τι θα γίνει και με τις μητρικές λογικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα