Προς το περιεχόμενο

Άρχησαν τα μπλοκο...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από ανακοίνωση ότι θα γίνονται μπλόκο για έλεγχο καυσαερίων, τελικά έγινε. Σήμερα στην Λεωφόρο Κύμης στο ύψος του ΟΑΚΑ στην διασταύρωση είχαν μπλόκο της αστυνομίας και μπροστά ένα φορτηγάκι για έλεγχο καυσαερίων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από ανακοίνωση ότι θα γίνονται μπλόκο για έλεγχο καυσαερίων, τελικά έγινε. Σήμερα στην Λεωφόρο Κύμης στο ύψος του ΟΑΚΑ στην διασταύρωση είχαν μπλόκο της αστυνομίας και μπροστά ένα φορτηγάκι για έλεγχο καυσαερίων.

ωχ που κοντα? στο παρκινγκ το μεγαλο? εκειπου ειναι και ενας γυφτος που πουλαει λαχανικα κλπ?

την κατσαμε δεν ξαναπερναω απο εκει θα τρωω φουλ κλησεις.

ωχ που κοντα? στο παρκινγκ το μεγαλο? εκειπου ειναι και ενας γυφτος που πουλαει λαχανικα κλπ?

την κατσαμε δεν ξαναπερναω απο εκει θα τρωω φουλ κλησεις.

Πετρέλαιο θέρμανσης? :P

• Like 1

Εσύ είσαι αυτός που έρχεται με ενα RC τύπου off road στο ΟΑΚΑ? στα parking για πουλμαν... Βασικά είναι 2 και άλλος 1ας με ενα street... Δεν ξέρω απο RC και τα λεω ετσι :P

Εσύ είσαι αυτός που έρχεται με ενα RC τύπου off road στο ΟΑΚΑ? στα parking για πουλμαν... Βασικά είναι 2 και άλλος 1ας με ενα street... Δεν ξέρω απο RC και τα λεω ετσι :P

μια χαρα τα λες Radio Control=RC οχι εχω πανω απο 2 χρονια να ερθω στο οακα.. συνηθως σε πιστες για αγωνες μονο πηγαινω.. αλλα ερχομαι καμμια φορα και χαζευω εκει.

ειμαι της πιστας εγω.χεχε

Που έχει πίστες? κάπου εδώ Αθήνα που να μπορείς να πας με μεταφορικά?

στην σταματα εχει

www.frt.gr χωματινη  και ασφαλτινη και 1 χωματινη-5χ5 με μοκετα για off road 1/10 στην παχη.

μια χαρα τα λες Radio Control=RC οχι εχω πανω απο 2 χρονια να ερθω στο οακα.. συνηθως σε πιστες για αγωνες μονο πηγαινω.. αλλα ερχομαι καμμια φορα και χαζευω εκει.

ειμαι της πιστας εγω.χεχε

καρτα καυσαεριων εχει το rc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...