evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μετά από ανακοίνωση ότι θα γίνονται μπλόκο για έλεγχο καυσαερίων, τελικά έγινε. Σήμερα στην Λεωφόρο Κύμης στο ύψος του ΟΑΚΑ στην διασταύρωση είχαν μπλόκο της αστυνομίας και μπροστά ένα φορτηγάκι για έλεγχο καυσαερίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 καλα κανουν , ειδικα με τα ντιζελ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μετά από ανακοίνωση ότι θα γίνονται μπλόκο για έλεγχο καυσαερίων, τελικά έγινε. Σήμερα στην Λεωφόρο Κύμης στο ύψος του ΟΑΚΑ στην διασταύρωση είχαν μπλόκο της αστυνομίας και μπροστά ένα φορτηγάκι για έλεγχο καυσαερίων. ωχ που κοντα? στο παρκινγκ το μεγαλο? εκειπου ειναι και ενας γυφτος που πουλαει λαχανικα κλπ? την κατσαμε δεν ξαναπερναω απο εκει θα τρωω φουλ κλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Όχι (Κύμης είπα καλέ ) προς Πλαπούτα λίγο πριν την είσοδο για τα πούλμαν στα φανάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τους καταλύτες σας και πίσω στον μάστορα,που μου θέλετε και decat 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ωχ που κοντα? στο παρκινγκ το μεγαλο? εκειπου ειναι και ενας γυφτος που πουλαει λαχανικα κλπ? την κατσαμε δεν ξαναπερναω απο εκει θα τρωω φουλ κλησεις. Πετρέλαιο θέρμανσης? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πετρέλαιο θέρμανσης? Μαζούτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μαζούτ... παντως δεν καιμε λαδι ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εσύ είσαι αυτός που έρχεται με ενα RC τύπου off road στο ΟΑΚΑ? στα parking για πουλμαν... Βασικά είναι 2 και άλλος 1ας με ενα street... Δεν ξέρω απο RC και τα λεω ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εσύ είσαι αυτός που έρχεται με ενα RC τύπου off road στο ΟΑΚΑ? στα parking για πουλμαν... Βασικά είναι 2 και άλλος 1ας με ενα street... Δεν ξέρω απο RC και τα λεω ετσι μια χαρα τα λες Radio Control=RC οχι εχω πανω απο 2 χρονια να ερθω στο οακα.. συνηθως σε πιστες για αγωνες μονο πηγαινω.. αλλα ερχομαι καμμια φορα και χαζευω εκει. ειμαι της πιστας εγω.χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Που έχει πίστες? κάπου εδώ Αθήνα που να μπορείς να πας με μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Που έχει πίστες? κάπου εδώ Αθήνα που να μπορείς να πας με μεταφορικά? στην σταματα εχει www.frt.gr χωματινη και ασφαλτινη και 1 χωματινη-5χ5 με μοκετα για off road 1/10 στην παχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 μια χαρα τα λες Radio Control=RC οχι εχω πανω απο 2 χρονια να ερθω στο οακα.. συνηθως σε πιστες για αγωνες μονο πηγαινω.. αλλα ερχομαι καμμια φορα και χαζευω εκει. ειμαι της πιστας εγω.χεχε καρτα καυσαεριων εχει το rc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 καρτα καυσαεριων εχει το rc? Ετσι και του κανεις ελεγχο δεν ξερω και γω τι μπορει να σου βγαλει... Νιτρομεθανολη +λαδακι καινε...= καπνιλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα