SR71B Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Eχω ενα Plextor PX-L871A που μπορει να καψει double layer δισκακια. Η ειρωνια ειναι οτι, μεχρι τωρα, ΠΟΤΕ ΔΕΝ χρησιμοποιησα DL δισκακι. Τωρα ομως, θελω να καψω μια ματροσκα 8Gb μονοκοπανια πανω σε DL δισκακι. Αγορασα ενα δισκακι Verbatim DVD+R DL (8.5Gb), το πεταξα στο Plextor, μπηκα στο Nero ... και μου εβγαλε οτι πρεπει να αλλαξω το φορμα σε UDF. Δεν ηξερα τι ειναι UDF ! Εψαξα στο νετ και ειδα (με μια καποια εκπληξη) οτι ΔΕΝ ειναι μπαμ-και-κατω ιστορια να καψεις ενα μεγαλο (>4Gb) βιντεο μεσα σε ενα DL δισκακι. Οποτε, πριν κανω το απονενοημενο (βημα) .... πειτε μου τι μου διαφευγει στην ολη υποθεση !
makfil Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Έχω κάψει πολλά δισκάκια 2DL στο παρελθόν με την επιλογή UDF, χωρίς κανένα πρόβλημα και όσες φορές τα ξαναχρησιμοποίησα πάλι δεν είχα πρόβλημα ανάγνωσης. Βέβαια, τελευταία, άλλαξα αποθηκευτική τακτική και δεν γνωρίζω αν οι τελευταίες εκδόσεις του Nero εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτή την κωδικοποίηση. Υπάρχουν, όμως, και άλλα προγράμματα εγγραφής όπως το Cyberlink Power2Go που είναι πολύ φιλικό.
SR71B Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 To Νero v6.6 εχω και εγω. Διαβαζω οτι δεν υπαρχει προβλημα με την υποστηριξη UDF. Η διαφορα του UDF απο το UDF/ISO ειναι μονο στο ISO ? Τι αλλο να προσεξω στις επιλογες ? Ok, η εγγραφη θα γινει σε 4x ταχυτητα αλλα τι αλλο να προσεξω ?
makfil Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γιατί επιλέγεις να χρησιμοποιείς το παμπάλαιο 6.6 και όχι το πιο σύγχρονο 12, εάν επιμένεις στο Nero;
SR71B Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γιατι εχω το επισης παμπαλαιο Win XP (SP1) στον υπολογιστη (και δεν θελω να το αλλαξω). Το Nero 12 θα τρεχει σε Win XP (SP1) ???? (μην με ρωτησεις τι hardware εχω .... θελω να κρατησω μια στοιχειωδη αξιοπρεπεια στο φορουμ :unsure: :unsure: ) offtopic: Μολις ακουσα ενα τζαζ κομματακι στο PC μου, χωρις να το εχω ξανακουσει και με minimized τον FireFox στο Insomnia. ΤΙΠΟΤΑ αλλο φορτωμενο !!!! Καποιος με ειρωνευεται .... (νομιζω) ..... offtopic:
SR71B Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Λοιπον, επειδη καποια στιγμη ΣΗΜΕΡΑ .... μεχρι τις 12 .... πρεπει να παρω την αποφαση και να πηδηξω στο κενο (της αγνοιας-ημιμαθειας μου) ... εχει κανεις κανα προχειρο αλεξιπτωτο ? Κατι που να γλιτωσει το DVD απο σιγουρη αδυναμια να παιξει στο BD player (στο σαλονι) ? Εχουν κλεισει και τα μαγαζια ... ΔΕΝ μπορω να βγω να αγορασω δευτερο δισκακι DL. Να πηδηξω στο κενο ?
SR71B Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ολα πηγαν καλα !!!!! 12 παρα τεταρτο αρχισε η εγγραφη στο δισκακι ... 12 και δεκα τελειωσε (σε 4x, εννοειται). 12 και εντεκα, το δισκακι επαιζε στον BD player στο σαλονι. Χωρις κομπιασματα και με ολα τα languages και subtitles αναγνωρισιμα και λειτουργικα. Το UDF δουλεψε απροβ- ληματιστα ακομα και με Nero 6.6. Η, μαλλον ... δουλεψε απροβληματιστα σε δισκακι Verbatim DVD+R DL. Για αλλα δισκακια ... δεν βαζω το χερι μου στην φωτια ! Προγραμματακι (και λειτουργικο) του 2001 εγραψε δισκακι που διαβασε ... playerακι του 2012 ! Playerακι που, στο manual του, ανεφερε υποστηριξη σε ολα τα φορμα ΕΚΤΟΣ απο DL (!!!!!!) NOT BAD .... (αν ειναι να σκεφτω ποσα πραγματα θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να ειχαν παει στραβα !) Να ευχαριστησω τον Makfil για την συνδρομη του (και το υπεροχο avatar του). 1
makfil Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Σ' ευχαριστώ, νάσαι πάντα καλά. Έχω κάψει, στο παρελθόν, πάρα πολλά DL, και μέσω παλαιότερων εκδόσεων του nero. Αρχικά, αγόραζα τα Philips, σε συσκευασία των 5, που ήταν πανάκριβα, την εποχή εκείνη. Αργότερα, στην επίσκεψή μου το 2008 στο Μόντρεαλ, ανακάλυψα σε αλυσσίδα πολυκαταστήματος τη συσκευασία της TDK σε πύργους των 50, πήρα ένα και τον επόμενο χρόνο μου έφερε ο ξάδελφος άλλο ένα, από τα οποία μου έχουν μείνει πολύ λίγα. ΥΓ Σε ότι αφορά στο avatar, το επέλεξα γιατί έχει σχέση με το επάγγελμά μου.
SR71B Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Και εγω επελεξα το avatar μου ... εχει σχεση με την "επαγγελματικη" μου διαστροφη ... σε text-based λειτουργικα !!!
kostas_dr Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τέλος καλό, όλα καλά Blackbird, και χρήσιμο σ' όποιον έχει αντίστοιχο λειτουργικό και θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα