REDODIN7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Χθες αναβάθμισα τον Chrome στην τελευταία έκδοση που υπάρχει για Linux (26.0.1410.43) και παρατήρησα ότι έχει πρόβλημα ο Flash Player. Συγκεκριμένα ο ήχος έχει σπασίματα και κολλήματα ενώ το video δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ?
REDODIN7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δεν βλεπω να απανταει κανεις οποτε μηπως καποιος μπορει να μου πει αν μπορω να αφαιρεσω τον φλας και να βαλω παλιοτερη εκδοση ?
xman249 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εγώ έχω τα win8 και ο chrome+flash καταρρέει για πλάκα(όχι προβλήματα ήχου) πολύ εύκολα κάνει crash..
thomasG4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εγώ έχω τα win8 και ο chrome+flash καταρρέει για πλάκα(όχι προβλήματα ήχου) πολύ εύκολα κάνει crash.. Γράψε chrome://plugins/ πάνω στην μπάρα διευθύνσεων και πάτα στο details. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον έναν από τους δύο flash player και δες ποιος δεν κάνει crash.
REDODIN7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Γράψε chrome://plugins/ πάνω στην μπάρα διευθύνσεων και πάτα στο details. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τον έναν από τους δύο flash player και δες ποιος δεν κάνει crash. Ποιος δυο ? Εμενα ενα μου βγαζει, μηπως εννωεις τον shochwave player ?
thomasG4 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ποιος δυο ? Εμενα ενα μου βγαζει, μηπως εννωεις τον shochwave player ? Άμα σου βγάζει ένα τότε σημαίνει ότι δεν έχεις εγκαταστήσει τον flash player και έχεις την ενσωματωμένη έκδοση του chrome (Pepper Flash). Κατέβασε από τον package manager της διανομής σου τον flash player και μετά απενεργοποίησε τον Pepper Flash στο chrome://plugins/
REDODIN7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Άμα σου βγάζει ένα τότε σημαίνει ότι δεν έχεις εγκαταστήσει τον flash player και έχεις την ενσωματωμένη έκδοση του chrome (Pepper Flash). Κατέβασε από τον package manager της διανομής σου τον flash player και μετά απενεργοποίησε τον Pepper Flash στο chrome://plugins/ Τελικα εβαλα αλλον φλας αλλα ελεγε οτι θελει νεοτερη εκδοση οποτε κατεβασα το save απο το puppy και ολα ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα