Silenzio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 καλησπέρα, σε έναν εξωτερικό σκληρό wd my book 320 gb έκανα format σε ntfs και μετα σε fat και του πέρασα games για wii. υπάρχει περίπτωση να ανακτήσω κάποια αρχεία (φωτογραφίες) που υπήρχαν στον σκληρό ? και αν ναι ποιο ειναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα ?
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το PhotoRec. http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πόσα gb τον γέμισες;;;(ρητορική ερώτηση) Όπου έγραψες πάνω από τα παλιά δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσεις...
Silenzio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 να κάνω μια προσπάθεια παιδιά γιατί υπάρχει πρόβλημα. οκ ας δοκιμάσω με αυτό τότε. καμμια 150 με 200 gb έγραψα για να το δουλεψω το προγραμμα ξανακανω φορματ σε ntfs ?
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 για να το δουλεψω το προγραμμα ξανακανω φορματ σε ntfs ?Και να κάνεις και να μην κάνεις, το ίδιο είναι, το απλό format από τα windows δεν σβήνουν δεδομένα,αν ήταν έτσι θα χρειαζόταν ώρες,οπότε όπως θες. Από τα καλύτερα πάντως θεωρείτε το Active@file recovery
Silenzio Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ok ξεκίνησα πριν λίγο με το photorec (αν και με μπερδεψε που εχει 2 προγραμματα και το photorec kai to testdisk αλλα εβαλα το photorec μιας και προκειται για φωτογραφιες λολ) μετα θα δοκιμάσω και με το active file recovery και βλέπουμε. ευχαριστώ για τη βοήθεια !!
Silenzio Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 το link που μου έδωσες για το file recovery ειναι demo to προγραμματακι οποτε τσαμπα εκανα αναλυση 4 ωρες γτ μου λεει για αρχεια πανω απο 65 kb πρεπει να το αγορασω.. υπαρχει κανεναν free software ?? παρακαλω ξερει κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα