Προς το περιεχόμενο

Phablet/Tabler 5.5-7"?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω μια καινουρια συσκευη με σκοπο να μπορω να μπορω το χρησιμοποιω στο δρομο, σαν media player, ebook reader, web browser, εφαρμογες και games. Καλα και βολικα τα κινητα αλλα ακομα και τα πιο τεραστια φτανουν με το ζορι τις 5 ιντσες. Επισης tablet με 10 ιντσες ειναι σχεδον λαπτοπ και δεν βολευουν σε μεταφορα, οποτε θελω κατι μεχρι 7 ιντσες το πολυ, αντε και 8 με το ζορι αν αξιζει πολυ.

Το Ipad mini θα ηταν για μενα ισως το ιδανικο, αλλα με χαλαει η αναλυση του και το τετραγωνο σχημα του. Aν ηταν κοντα στο FullHD Και ειχε και 16:9 φορματ θα το σκεφτομουνα σοβαρα. Δεδομενου πως η απλα δεν εχει αλλο προιον σε τετοιες ιντσες αναγκαστικα παω σε android. Αλλα τι να παρω? Κανα Note 2 ή Huawei Ascend Mate, ή να κοιταξω κατι σε καθαρο tablet 7-8"?

Για το PlayBook δεν ξερω. Εχω δουλεψει κινητα Blackberry σε OS4,5,7 και δεν μαρεσει το λειτουργικο τους κια οι ποικιλια εφαρμογων. Πιθανοτατα το PlayBook να παιζει και αυτο στα ιδια πειπεδο.

Επισης με ενδιαφερουν πολυ και λειτουργιες με πενακι, για γρηγορες σημιωσεις και ζωγραφικη. Περα απο το Note, υπαρχει καποια συσκευη με αντιστοιχες λειτουργιες?

Οποτε για να συνοψισω οι επιλογες στις οποιες καταληγω ειναι, Note 2, Huawei, iPad Mini, Google Nexus 7. Αν υπαρχουν και αλλες αξιολογες προτασεις που μου ξεφυγαν να αναφερθουν.

Σημειωση, οτι δεν θελω κινεζικα. Θελω κατι επωνυμο, αλλα που να αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω.

Τι εχετε δοκιμασει και θα μου προτεινατε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...