Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την εγγραφή ταινιών σε dvd.Λοιπόν,έχω αντιγράψει μια ταινία που αγόρασα με το dvdfab 8 και θέλω να την περάσω σε ένα dvd για να την έχω σαν αντίγραφο.Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα έχει αποθηκεύσει την ταινία σε έναν φάκελο και την έχει μοιράσει σε αρχεία τύπου vlc.Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει εγγραφή?

Και δεύτερον έχω κατεβάσει μια αλλη ταινία και θέλω να την περάσω και αυτή σε dvd μαζί με τους υπότιτλους οι οποιοι είναι ανεξάρτητη απο την ταινία δλδ θέλω να ενσωματωσω τουσ υπότιτλους στην ταινία και έπειτα να κάνω εγγραφή.

Δεν ξέρω αν και κατά πόσο έιναι εφικτό αυτό,,όποιος μπορεί παρακαλώ ας μου απαντήσει... :-)

Επεξ/σία από miliva
Δημοσ.

Γειά σας!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την εγγραφή ταινιών σε dvd.Λοιπόν,έχω αντιγράψει μια ταινία που αγόρασα με το dvdfab 8 και θέλω να την περάσω σε ένα dvd για να την έχω σαν αντίγραφο.Το πρόβλημα είναι ότι το πρόγραμμα έχει αποθηκεύσει την ταινία σε έναν φάκελο και την έχει μοιράσει σε αρχεία τύπου vlc.Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει εγγραφή?

Οι φάκελοι αν είναι ένας video_ts και ένας audio_ts τότε αυτή είναι η δομή ενός DVD και μπορείς απλά να αντιγράψεις τους φακέλους αυτούς με όποιο πρόγραμμα θέλεις π.χ. http://cdburnerxp.se/help/data/compiledata ,φρόντισε να είανι μόνο οι δύο φακέλοι που θα γράψεις και να μην είναι μέσα σε άλλον φάκελο.

Για την δεύτερη, δεν άκουσα από που την βρήκες(σπόντα,διάβασε τους όρους του φόρουμ) αλλά μπορείς να την γράψεις σε dvd με το DVDFlick

Ελληνικός οδηγός:

http://www.dvdflick.net/guide/index_gr.html

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...