NemeSis1990 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γίνεται με το notebook (win8) να μπορώ από απόσταση να ελέγχω τον σταθερό (win7); Δηλαδή να μπορώ να τον ανοίγω-κλείνω και να έχω πρόσβαση στα αρχεία του.
alpo Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Με το TeamViewer μπορείς να κάνεις απομακρυσμένη διαχείριση. Για να τον διαχειριστείς και να τον κλείσεις μπορείς εύκολα. Για να τον ανοίξεις όμως θέλεις λίγο περισσότερες ρυθμίσεις. Πρέπει να έχεις σταθερή ip και να έχεις ενεργοποιήσει μέσα από το BIOS το WAKE ON LAN.
NemeSis1990 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Με το TeamViewer μπορείς να κάνεις απομακρυσμένη διαχείριση. Για να τον διαχειριστείς και να τον κλείσεις μπορείς εύκολα. Για να τον ανοίξεις όμως θέλεις λίγο περισσότερες ρυθμίσεις. Πρέπει να έχεις σταθερή ip και να έχεις ενεργοποιήσει μέσα από το BIOS το WAKE ON LAN. Δεν υπάρχει τέτοια λειτουργιά από τον πίνακα έλεγχου; Αναγκαστικά πάμε σε 3rd party?
alpo Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Στα Windows 8 υπάρχει η 'Σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας". Δεν το έχω δοκιμάσει καν. Δεν έχω μπει στον κόπο, αφού υπάρχει το TeamViwer που με καλύπτει πλήρως. Έχει πάρα πολλές επιλογές και είναι και δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα