Alchemist` Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Έχω ένα pc που έχει έναν σκληρό δίσκο με ένα partition και έχει περασμένα και λειτουργικά τα win7. Κάνω συρρίκνωση του δίσκου και δημιουργώ ένα άλλο partition. Φορμάρω εκείνο το partition και μόνο, όπου και κάνω εγκατάσταση εκεί τα WinXP SP3. Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι κατά την εκκίνηση δεν με ρωτάει πιο λειτουργικό θέλω να δουλέψει αλλά φορτώνει με την μία τα XP. Τι μπορώ να κάνω? Τα Windows 7 ήταν λειτουργικά και φυσικά δεν έχω πειράξει οποιδήποτε αρχείο-ρύθμισή τους. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. EDIT: είμαι ηλίθιος και είδα μετά το Pinned νήμα... Το θέμα είναι ότι δεν έχω σε οπτικό δίσκο τα win7 και δεν μπορώ να ακολουθήσω την επίλυση που περιγράφεται εκει. Είναι λαπτοπ το σύστημα και τα είχε προεγκατεστημένα.
Alchemist` Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Thanks, έβαλα τα entries για XP και 7 και πάτησα save settings. Μου βγάζει μύνημα στην εκκίνηση "Invalid boot.ini", οπότε κάνω στα XP ένα repair για να ξαναμπώ. Έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο?
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν χρειάζεται repair,απλά ανοίγεις το boot.ini με το notepad και του λες σε ποιο διαμέρισμα είναι τα XP
Alchemist` Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Εφτιαξα το boot.ini και τα XP ανοίγουν κανονικά... Μου εμφανίζει επιλογή για την χρήση win7 ή XP, αλλά τα 7 μου πετάνε BSOD. Βρήκα dvd ϊδιας έκδοσης αλλά ούτε από εκεί μου κάνει repair... Τo BSOD είναι τελείως generic και μου λέει ότι απλά αντιμετωπίστηκε ένα πρόβλημα. Να αφαιρέσω καινούργιες συσκεύες και να κάνω έλεγχο δίσκου... WTF?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα