Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω έναν υπολογιστή που να μπορεί να συντρίβει τα pc games. Θα ήθελα να έχει 8 GB RAM και κανα τετραπύρηνο επεξεργαστή. Κάρτα γραφικών 7870 και μητρική με Crosfire X. Οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι έχω. 

Διαθέτω 750€. 

Έχετε καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Με 750 ευρώ δεν θα συντρίβει τα pc games όπως λες, ωστόσο θα παίζεις παραπάνω από ικανοποιητικά.

Θα σου κάνουν συνθέσεις τα παιδιά απλά στο λέω για να μην έχεις τέτοιες προσδοκίες.

Δημοσ.

Εντάξει δεν λέω να παίζω και σε max, απλώς να έχω μια ικανοποιητική απόδοση. 

αλλο συντριβω τα παιχνιδια και αλλο παιζω με ικανοποιητικη αποδοση.. η διαφορα ειναι μερικες εκατονταδες ευρω..  :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχε υπόψιν σου ότι η προοπτική του crossfire θα σου ανεβάσει από τώρα το κόστος. Όχι μόνο λόγω κουτιού και τροφοδοτικού

αλλά και λόγω μητρικής και επεξεργαστή. Το crossfire των 7870 δεν είναι παίξε-γέλασε. Ανεβαίνει το ποσό..

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε:

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...