WalkerSW Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τπτ ρε συ... παρακαλώ.... Μακαρι ολοι οι νεοι χρήστες να ήταν ευγενικοι σαν και εσένα!
georgemp2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 τελικα δεν τα καταφεραμε φιλε μου, παλι μπηκα και δεν αναγνωριζε το πληκτρολογιο και το ποντικι. μηπως εχεις καμια αλλη προταση? λες να φταει η εκδοση που εχω κατεβασει?
WalkerSW Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το μονο αλλο που μπορώ να σκεφτώ ειναι καποιο γενικότερο προβλημα με το λειτουργικο? Τα windows ειναι πειρατικα ή γνήσια? Αν δεν είναι και αυτό το μονο που μένει είναι δυστυχώς και το πιο σοβαρο.
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 **είναι από ξένο σαιτ με ανάλογο πρόβλημα mic πήγαινε στις επιλογές ήχου κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή συσκευές εγγραφής,εάν το μικρόφωνο δεν υπάρχει κάνε δεξί κλικ σε αυτό και επέλεξε "ειδικές συσκευές" και πάτα enable.
WalkerSW Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 πήγαινε στις επιλογές ήχου κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή συσκευές εγγραφής,εάν το μικρόφωνο δεν υπάρχει κάνε δεξί κλικ σε αυτό και επέλεξε "ειδικές συσκευές" και πάτα enable. Φιλε μου αποτι κατάλαβα το θέμα με το μικροφωνο το λύσαμε . Τωρα αυτο που παραμένει είναι το θεμα ότι αλλες φορές αναγνωρίζει τα εξωτερικα πληκτρολογιο και ποντικι και αλλες όχι!
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Φιλε μου αποτι κατάλαβα το θέμα με το μικροφωνο το λύσαμε . Τωρα αυτο που παραμένει είναι το θεμα ότι αλλες φορές αναγνωρίζει τα εξωτερικα πληκτρολογιο και ποντικι και αλλες όχι! οκ τότε walker πάω "πάσο" στήν "διαχείριση συσκεύων" μήπως έχει σε safe mode τα κάνει αυτά;; θα συμφωνήσω στο πόστ σου #18
georgemp2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 πειρατικα ειναι, ισως ειναι αυτο το προβλημα. ειχα τα vista προεγκατεστημενα και δεν τα αντεχα ποια και αποφασισα να βαλω σπασμενα τα 7. αρα να βρω να τα ξανακατεβασω? για το μικροφωνο λυθηκε το θεμα.
WalkerSW Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ναι κανε ενα κοπο να βρεις καποια αλλα. Και βαβαιώσου ότι δεν είναι καθολου πειραγμένα. Διοτι κυκλοφορουν αρκετες πειραγμενες εκδόσεις εκει έξω με διαφορα προβλήματα. Αν δεν λυθει ετσι μετα μαλλον μιλαμε για προβληματικές θύρες usb
coolerman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εγω κατάλαβα απο τα μυνημάτα σου ότι εξακολουθούσε το "θέμα" με το μικρόφωνο βεβαίως και θα σε βοήθησουμε να το λύσεις το προβλημά σου.
WalkerSW Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Επισης κράτα back up απο τους drivers που κατέβασες σήμερα για να μην τους ξαναψαχνεις! Ερώτηση τα 7αρια τα πέρασες πανω απο τα vista η έκανες κανονικά φορματ?
georgemp2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 εχετε να μου προτεινεται καποιο σιτε για να τα κατεβασω?εκανα φορτματ, ημουν πολυ νευριασμενος απο τα vista που αν και ηταν γνησια τα προεγκατεστημενα και τα εσβησα.
georgemp2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 τη ειναι το pm?!!! ειμαι λιγο ασχετος...
georgemp2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 παιδια τελικα κατεβασα αλλη εκδοση και μεχρι στιγμης ολα καλα. το μικροφωνο μονο δεν λειτουργει αλλα ξερω νομιζω πως θα το κανω. ευχαριστω πολυ τον walker και τον coolerman. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα