Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα δεν τα καταφεραμε φιλε μου, παλι μπηκα και δεν αναγνωριζε το πληκτρολογιο και το ποντικι. μηπως εχεις καμια αλλη προταση? λες να φταει η εκδοση που εχω κατεβασει?

Δημοσ.

Το μονο αλλο που μπορώ να σκεφτώ ειναι καποιο γενικότερο προβλημα με το λειτουργικο? Τα windows ειναι πειρατικα ή γνήσια?

Αν δεν είναι και αυτό το μονο που μένει είναι δυστυχώς και το πιο σοβαρο. 

Δημοσ.

**είναι από ξένο σαιτ με ανάλογο πρόβλημα mic

πήγαινε στις επιλογές ήχου κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή συσκευές εγγραφής,εάν το μικρόφωνο δεν υπάρχει κάνε δεξί κλικ σε αυτό και επέλεξε "ειδικές συσκευές" και πάτα enable.

Δημοσ.

πήγαινε στις επιλογές ήχου κάτω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στην επιλογή συσκευές εγγραφής,εάν το μικρόφωνο δεν υπάρχει κάνε δεξί κλικ σε αυτό και επέλεξε "ειδικές συσκευές" και πάτα enable.

Φιλε μου αποτι κατάλαβα το θέμα με το μικροφωνο το λύσαμε . Τωρα αυτο που παραμένει είναι το θεμα ότι αλλες φορές αναγνωρίζει τα εξωτερικα πληκτρολογιο και ποντικι και αλλες όχι!

Δημοσ.

Φιλε μου αποτι κατάλαβα το θέμα με το μικροφωνο το λύσαμε . Τωρα αυτο που παραμένει είναι το θεμα ότι αλλες φορές αναγνωρίζει τα εξωτερικα πληκτρολογιο και ποντικι και αλλες όχι!

οκ τότε walker πάω "πάσο" ^_^

στήν "διαχείριση συσκεύων" μήπως έχει :shifty:

σε safe mode τα κάνει αυτά;;

θα συμφωνήσω στο πόστ σου #18

Δημοσ.

πειρατικα ειναι, ισως ειναι αυτο το προβλημα. ειχα τα vista προεγκατεστημενα και δεν τα αντεχα ποια και αποφασισα να βαλω σπασμενα τα 7. αρα να βρω να τα ξανακατεβασω?

για το μικροφωνο λυθηκε το θεμα. 

Δημοσ.

Ναι κανε ενα κοπο να βρεις καποια αλλα. Και βαβαιώσου ότι δεν είναι καθολου πειραγμένα. Διοτι κυκλοφορουν αρκετες πειραγμενες εκδόσεις εκει έξω με διαφορα προβλήματα.

Αν δεν λυθει ετσι μετα μαλλον μιλαμε για προβληματικές θύρες usb

Δημοσ.

εγω κατάλαβα απο τα μυνημάτα σου ότι εξακολουθούσε το "θέμα" με το μικρόφωνο :-)

βεβαίως και θα σε βοήθησουμε να το λύσεις το προβλημά σου.

Δημοσ.

Επισης κράτα back up απο τους drivers που κατέβασες σήμερα για να μην τους ξαναψαχνεις!

Ερώτηση τα 7αρια τα πέρασες πανω απο τα vista η έκανες κανονικά φορματ? 

Δημοσ.

εχετε να μου προτεινεται καποιο σιτε για να τα κατεβασω?
εκανα φορτματ, ημουν πολυ νευριασμενος απο τα vista που αν και ηταν γνησια τα προεγκατεστημενα και τα εσβησα.

Δημοσ.

παιδια τελικα κατεβασα αλλη εκδοση και μεχρι στιγμης ολα καλα. το μικροφωνο μονο δεν λειτουργει αλλα ξερω νομιζω πως θα το κανω. ευχαριστω πολυ τον walker και τον coolerman.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...