Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω δει φιλε το review σου πολυ ενδιαφερον ,αλλα θελω να μου πεις θα εχω θεματα με το crossfire? θα κολαω ,?

Το crossfire και το SLI πάντα έχουν προβληματάκια.

Είναι όμως σε νέα παιχνίδια ή μικρές κυκλοφορίες.

στο BF3 θα πετάς με CF 7950. 

Είναι τόσο δυνατές που θα σε κόβει το CPU. ακόμα και στα 4.5 ghz οι 4-threaded δεν αντέχουν να τροφοδοτίσουν 2* 7950 σε bf3 multi 64-player.

Φυσικά όσο και να σε κόβει θα είσαι πάνω από 100 fps σταθερά

Δημοσ.

φιλε blade αφου το λες αμα ειναι θα το δοκιμασω ευχαριστω πολυ , και θα κανω αναρτηση να σας πω αποτελεσματα και προβληματα

Δημοσ.

Κάθεσαι και αγχώνεσαι και χαλάς λεφτά για το πιο προβληματικό fps που βγήκε ποτέ !

Μια χαρά ήταν η 670 που είχες. Ας έπαιρνες άλλη μια 670 κάι να έκανες sli ( αν και το cf της ati αποδίδει καλύτερα)

Με μια 7950 δεν θα δεις περισσότερα frames στο battlefield 3 από την 670.

Σου το λέω όμως ξανά μην την ψάχνεις με το battlefield 3 το παιχνίδι είναι ότι να'ναι, είναι κακογραμμένο, την μια μπορεί να παίζεις μια χαρά και την άλλη να παίζεις χάλια.

Πάρε η την 680 ή την 7970 (εγώ προτείνω την 680) εκτός και αν θέλεις να συνδέσεις πολλά monitor όπου εκεί η ati είναι μονόδρομος.

Και δοκίμασε την οποία σούπερ κάρτα επιλέξεις σε αλλά παιχνίδια για να καταλάβεις ότι είσαι τούμπανος.

Το battlefield είναι για πεταμα, μην το έχεις σαν κριτήριο για το σύστημα σου.

Δημοσ.

ναι φιλε δεν αντιλεγω με αυτα που λες αλλα βασικα παιζω μονο bf3 ολα τα αλλα τα βαριεμαι αφου σκεφτομαι να πουλησω και τον λογαριασμο του steam... και γενικα μεγαλωνοντας αρχισα να βαριεμαι τα παιχνιδια εκτος απο bf3 φυσικα οποτε οσο κακογραμμενο και αν ειναι μου αρεσει , γενικα εχω μια λογικη η θα παρω κατι φτηνο και θα παιζω ισα ισα το παιχνιδι και δεν θα με ενοχλει η οταν δωσω λεφτα οποιο ποσο και αν ειναι αυτο θελω αυτο που πληρωνω να το παιρνω οποτε θα το σκεφτω λιγο τωρα γιατι δεν βλεπω τιποτα σοβαρο επισης καθως εψαχνα να αγορασω καρτα διαπιστωσα πως κανενα μαγαζι (εκτος πλαισιο) δεν εχει καρτες και πρεπει να περιμενω καιρο και αν την φερουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...