Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι αναμεσα σε crossfire hd 7950 η single hd 7970 ,πριν λιγο καιρο ειχα gtx 670 και γενικα για τα λεφτα της δεν εμεινα ικανοποιημενος ,παιζω κυριως battlefield 3 για τα αλλα παιχνιδια δεν με ενδιαφερει επισης θα παρω 120 hz οθονη και γενικα θελω κατι πολυ δυνατο το οριο στα χρηματα ειναι περιπου 500 ευρω

θα ηθελα την αποψη καποιων παιδιων που εχουν hd 7950 crossfire αν αντιμετωπιζουν προβληματα (stuttering , lag , frame latency)

;;;;;;

ευχαριστω πολυ

i5 3570k

sabertooth p67

850watt ( θα το αλλαξω)

8 gb 1600mhz

ssd 830

Δημοσ.

Απο την στιγμή που θα πας σε 120Ηz monitor προβλήματα tearing λιγο δύσκολο να έχεις.

Το stuttering δυσκολα θα το γλυτώσεις τουλαχιστον μεχρι να δεήσουν να βγάλουν σωστους drivers.

Stuttering και frame latency ειναι το ίδιο πράγμα. Το δεύτερο προκαλεί το πρώτο.

Τωρα απο ποια αποψη δεν εμεινες ικανοποιημένος απο την 670 μονο εσύ το ξέρεις. Μιας και απο αποψη δύναμης για 1080p της περισσεύει.   

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την αμεση απαντηση σας να στε καλα , τελικα σκεφτηκα να παω σε single hd 7970 ghz

επαιζα φιλε ,που λες bf3 gulf of oman και χτυπουσα 40 fps καποιες στιγμες επισης περιμενα οτι το average θα ηταν 80 και ηταν τελικα ποο κατω , οι drivers δεν με οικανοποιησαν καθολου καθε φορα που εβαζα εναν ειχα διαφορα σε επιδοσεις (συνηθως προς το χειροτερο)

Δημοσ.

-Αν δεν σε ικανοποίησε η 670 δεν θα σε ικανοποιήσει ούτε η 7970.

-Frame drops θα έχεις με όλες τις κάρτες. Είναι και θέμα του εκάστοτε παιχνιδιού.

-Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πως έκανες τη διαδικασία απεγκατάστασης/εγκατάστασης. Αν δεν το έκανες σωστά, λογικό να μην δουλεύει 100% άριστα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα σου κάνει τίποτα αυτή που θα πάρεις για τις απαιτήσεις που έχεις.

'Επρεπε να κρατήσεις αυτήν που είχες (που ήταν κρύα και αθόρυβη και την σκότωσες 300 ευρώ) και να πάρεις άλλη μία ίδια.

Οι επιδόσεις σου θα ήταν όσο μιας 690

Ενδεικτικά...

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-670-review,3200-5.html

το crossfire 7950 είναι πάνω από 690 σε επιδώσεις.

δες το review μου εδώ: http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/7950-single-1200-1575-7950-crossfire-1150-a-115914.html

είναι η καλύτερη αγορά για extreme επιδώσεις σε αυτή τη γενιά.

Ωραίος!! Κανένα unigine 4 έχεις ανεβασμένο πουθενα?

Δημοσ.

το crossfire 7950 είναι πάνω από 690 σε επιδώσεις.

δες το review μου εδώ: http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/7950-single-1200-1575-7950-crossfire-1150-a-115914.html

είναι η καλύτερη αγορά για extreme επιδώσεις σε αυτή τη γενιά.

Ωραίος.

Ακομη μια φορά που αποδεικνύεται ποσο κακό scaling έχει η frostbyte με το cf.

Ακου εκεί 33%!!!! :fear:  

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια για την αμεση απαντηση σας να στε καλα , τελικα σκεφτηκα να παω σε single hd 7970 ghz

επαιζα φιλε ,που λες bf3 gulf of oman και χτυπουσα 40 fps καποιες στιγμες επισης περιμενα οτι το average θα ηταν 80 και ηταν τελικα ποο κατω , οι drivers δεν με οικανοποιησαν καθολου καθε φορα που εβαζα εναν ειχα διαφορα σε επιδοσεις (συνηθως προς το χειροτερο)

με single 7950 1175/1575 ΠΟΤΕ κάτω από 60 στο bf3 κατά κανόνα είμαι 75-85 στις ανοιχτές και δύσκολες πίστες. Σε κλειστές πάνω από 100

Ωραίος.

Ακομη μια φορά που αποδεικνύεται ποσο κακό scaling έχει η frostbyte με το cf.

Ακου εκεί 33%!!!! :fear:  

είναι προβληματικό το σημείο πάνω στο tower πέφτει το usage.

γενικά με cf 7950 έπαιζε από 110 έως 200 το bf3 (2600k @ 4.4 ghz)

Μην μου νέα bench με CF γιατί το έχω σπάσει στα δύο μηχανήματα και παίζω με μία τώρα.

Μόλις πάρω μια μικρότερη κάρτα για το δεύτερο μηχάνημα θα το ξαναστήσω

• Like 1
Δημοσ.

το εχω δει φιλε το review σου πολυ ενδιαφερον ,αλλα θελω να μου πεις θα εχω θεματα με το crossfire? θα κολαω ,?

Δημοσ.

τι να σου πω φιλε και γω τα ιδια διαβαζα αλλα σε gulf of oman εκλαιγα ,δεν ξερω πλεον δεν εμπιστευομαι τα reviews, ειλικρινα πελαγωσα δεν ξερω τι να κανω πια.....

γενικα πιστευω οτι τα λεφτα τους δεν τα αξιζουν ολες αυτες οι καρτες δυστυχως

Δημοσ.

λες οτι δε τα αξιζουν, αλλα πας να το κανεις χειροτερο σκοπευοντας να σκασεις τεραστια ποσα 

παρε μια καλη καρτα (μια , οι παραπανω δεν αξιζουν ) και στο κατω κατω ριξε τις ρυθμισεις σου , δε χαλασε ο κοσμος 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...