HERTHAN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εντυπωση μου κανει το γεγονος οτι σε μια τοσο καλη(θεωρητικα παντα) προσφορα δεν εχει κανει παραγγελια κανεις απο εδω μεσα που συνηθως οταν βγαινει κατι καλο στις προσφορες ολο και καποιος θα παρει κατι απο το insomnia και μετα θα δωσει μερικες πληροφοριες γενικες.......!
jtheogr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γιατί το λές αυτό ξέρεις κατι εννοω που ξέρεις οτι δεν το παρηγγειλε κανενας ?
arxaggelos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τί σκ@τ@ έγινε με το ποστ μου και μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα; Τεσπα, έλεγα ότι λογικό να μην φαίνονται αγοραστές, αφού όσοι καίγονταν για καινούριο λαπτοπ τσίμπησαν την προσφορά του MG (ή είναι στην αναμονή), και οι άλλοι (όπως κι εγώ) την ψυλλιάστηκαν με το μαγαζί. Οπότε δεν έχει πολλούς αυθόρμητους αγοραστές όπως το άλλο Και αν θέλετε να δείτε το ίδιο με ένα πράγματικά καλό configuration, αλλά από Γερμανία, δείτε εδώ να πάθετε πλάκα. Δεν το βάζω στις προσφορές λόγω χώρας, αλλά έτσι κι αλλιώς ούτε εκεί δεν είναι προσφορά...Αν δεν με χαλούσε το γερμανικό kb ίσως έλεγα σε συγγενείς να μου το τσιμπήσουν. Και δεν είναι και φωτιζόμενο που έχω φάει κόλλημα. Αλλά για τέτοιο μηχάνημα, χαλάλι 1
HERTHAN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Γιατί το λές αυτό ξέρεις κατι εννοω που ξέρεις οτι δεν το παρηγγειλε κανενας ? Συνηθως τις περισσοτερες φορες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οταν καποιος απο εδω μεσα παραγγελνει κατι το ποσταρει κιολας οπως γινεται στα περισσοτερα θεματα αν προσεξεις(ειδικα στις πολυ καλες προσφορες).Αυτην τη φορα δεν ειδα κατι μεχρι στιγμης (π.χ. οπως εγινε και στο θεμα με το 3521). Μπορει να το εχουν παρει μερικοι και να μην το το εχουν δημοσιευσει ακομη(οχι οτι ειναι απαραιτητο βεβαια)και να κανω λαθος. Δεν γνωριζω κατι κουβεντα να γινεται.
razkal Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 για να λυθει το μυστηριο, ειμαι ενας απο τους λιγους "τυχερους". Επειδη τυχαινει και δουλευω κοντα, το παρηγγειλα τηλεφωνικα το πρωι και πηγα και το παρελαβα με το που τελειωσα. δυστυχως δεν θα το χαρω γιατι παει για δωρο... σχετικα με την αξιοπιστια του καταστηματος, χωρις να ειμαι ο πιο φανατικος του πελατης (αλλη μια οθονη εχω παρει απο εκει και οχι σε προσφορα), δεν ειχα κανενα προβλημα.
jotheo Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Καλησπέρα από Λαμία Ποστάρω για πρώτη φορά εδώ, απ το νέο μου Dell Inspiron 15R 5521 το οποίο έχω στα χέρια μου από την Τετάρτη και για τη προσφορά του ενημερώθηκα από εδώ : http://www.insomnia.gr/topic/481601-dell-inspiron-15-5521-i5-3317u1564gb500gbati-7670windows-8-469%E2%82%AC/. Αρχικά λίγες ημέρες πριν είχα ανακαλύψει την προσφορά http://www.insomnia.gr/topic/481225-dell-inspiron-15-3521-i5-3337u1564gb500gbintel-hdwindows-8-399%E2%82%AC/ όμως αφού είχε εξαντληθεί. Ήταν ακριβώς ότι έψαχνα και σε τιμή που δεν φανταζόμουν με τίποτε ότι θα βρώ. Το μηχάνημα ήταν σούπερ και τα ποσταρίσματα που διάβαζα μιλούσαν για ένα αξιόπιστο κατάστημα. Μετά από δύο μέρες ενημερώνομαι για αυτό που τελικά αγόρασα το οποίο και το κλείνω αφού ενημερώθηκα από το ίδιο το κατάστημα τηλεφωνικά ότι καλύπτεται από εγγύηση της DELL Ελλάδας. Πάλι δεν πίστευα ότι βρήκα τέτοια τιμή. Αφού το έχω κλείσει άρχισα με να διαβάζω προβληματισμούς κάποιων για το αν το κατάστημα είναι αξιόπιστο. (Κατά τη γνώμη μου, και εκ του αποτελέσματος, είναι) Θα παρακαλούσα κάποιον να με διαφωτίσει για το προβληματισμό αρκετών περί αξιοπιστίας ή όχι ενός καταστήματος, από τη στιγμή που μετά την αγορά έχουμε να κάνουμε με το σέρβις της DELL Ελλάδας και όχι με το κατάστημα. ΥΓ : Τελικά το μηχάνημα είναι πολύυυυυυυυυυ καλύτερο από ότι περίμενα να αγοράσω με 500 ευρώ που είχα θέσει ως όριο αγοράς.
giorginho Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 O προβληματισμος πηγαζει απο την ιδια την ελληνικη νομοθεσια η οποια καθιστα αποκλειστικα υπευθυνο απεναντι σου ως προς την αγορα που εκανες το... καταστημα που σου πουλησε το προϊον και οχι την "μητρικη" εταιρια ή την οποιαδηποτε αντιπροσωπεια/εισαγωγεα. Φυσικα μπορει η ιδια η dell να σε εξυπηρετησει και αν δεν κανω λαθος (γιατι δεν εχω καποιο προϊον της για να ξερω σιγουρα) πρεπει να εχει καλη εξυπηρετηση με την εννοια οτι δε θα προκυψουν χρεωσεις. Για δοκιμασε να στειλεις απο την Λαμια τιποτα στην πχ toshiba (η οποια η ιδια εχει κανει βουκινο το 'σουπερ-σερβις' της) και να μου πεις ποσα θα χρηματα θα χρεωθεις για να το στειλεις αλλα το κυριοτερο ποσα δεκαδες ευρω θα σε φεσωσουν για να στο επιστρεψουν με καποια πανακριβη κουριερουπηρεσια!! Με βαση τον νόμο λοιπον, αν απευθυνθεις στο καταστημα για προβλημα εντος εγγυησης δε θα εχεις το παραμικρο κοστος (το οποιο αναγκαστικα θα μετακυλησει στο καταστημα εφοσον υποχρεουται για την επισκευη πχ να το στειλει στην αντιπροσωπεια). Ετσι λοιπον οι αγαπημενοι μας 'καταστηματαρχες' κανουν αυτο ακριβως που εκαναν και σε εσενα: Σου ξεκαθαριζουν οτι για οτιδηποτε προκυψει μετα την πωληση δεν πρεπει με τιποτα να απευθυνθεις σε αυτους αλλά οπουδηποτε αλλου (αλλού = παντα αντιπροσωπεια). Πες το αυτο σε καποια αρχη προστασιας του καταναλωτη και το 1ο που θα ακουσεις ειναι: "Αν το δεχθεις, εχεις παραιτηθει απο ενα σωρο δικαιωματα σου!" Για να μη παρεξηγηθω δεν θυμαμαι καν για ποιο καταστημα μιλαμε (και το παραπανω τροπαριο το εχω ακουσει απο το 'μικροτερο' μεχρι το 'μεγαλυτερο' καταστημα, αρα δεν ειναι απαραιτητα το νο1 κριτηριο αναξιοπιστιας), απαντησα εντελως γενικα στην (ευλογη) απορια του νεου μελους.
jotheo Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί έτσι.. Είχα την εντύπωση ότι απευθυνόμαστε απ ευθείας στις εταιρίες και όχι στα καταστήματα (και αυτό έχω κάνει σε μία κάμερα canon και μία φωτογραφική fuji όταν χρειάστηκα κάτι – ευτυχώς χωρίς χρέωση). Πάντως για να μη δημιουργηθεί παρεξήγηση, εγώ ρώτησα το κατάστημα όλο αγωνία αν ισχύει η ελληνική εγγύηση (φοβούμενος μη μπλέξω με εξωτερικό) και δεν ήταν δική τους πρωτοβουλία να μου το ξεκαθαρίσουν. Να σαι καλά πάντως, έμαθα και κάτι καινούργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα