HERTHAN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ειμαι αναμεσα σαυτο που εχει ανοιξει το θεμα κ στο Samsung αυτο που βγαινει 459 μαζι με μεταφορικα κ φορους......Εχω κολλησει ενα απο τα δυο πρεπει να το παρω ως αυριο.....Ειναι τραγικες διαφορες ενος i3 apo enan i5? Εχω τον ξαδερφο μου αυτη τη στιγμη που χτυπιεται και δεν ξερει ποιο απο τα δυο να παρει κι'αυτος μιας και δεν πηρα χαμπαρι για το 3521 απο το mgmanager. Το 17αρι το Samsung οπως ανεφερα και στο αλλο θεμα το πηρε ενας φιλος πριν μερικες μερες και ειναι φοβερο μηχανημα.Εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος μου ειπε.Υποψιν οτι απο amazon δεν εχει Ελληνικους χαρακτηρες το πληκτρολογιο. Και με την εγγυηση ξεχασα να τον ρωτησω απο amazon τι παιζει.Ξερει κανεις? Εχει μεταφορικα το συγκεκριμενο? 1
magdalhnh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ειμαι αναμεσα σαυτο που εχει ανοιξει το θεμα κ στο Samsung αυτο που βγαινει 459 μαζι με μεταφορικα κ φορους......Εχω κολλησει ενα απο τα δυο πρεπει να το παρω ως αυριο.....Ειναι τραγικες διαφορες ενος i3 apo enan i5? Ο i3 3110Μ του samsung είναι πιο δυνατός από τον i5 3317U. Από κει και πέρα μην τα συγκρίνεις, γιατί μιλάς για άλλες ίντσες, διαφορετικές κάρτες γραφικών, διαφορετική αυτονομία στην μπαταρία, ( η μπαταρία του i5 3317U θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ) όπως και λιγότερη κατά ένα έτος εγγύηση, έναντι του Dell 2 χρόνια onsite. Κοίτα τις ανάγκες σου και διάλεξε. 3
marialesvos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Εχω τον ξαδερφο μου αυτη τη στιγμη που χτυπιεται και δεν ξερει ποιο απο τα δυο να παρει κι'αυτος μιας και δεν πηρα χαμπαρι για το 3521 απο το mgmanager. Το 17αρι το Samsung οπως ανεφερα και στο αλλο θεμα το πηρε ενας φιλος πριν μερικες μερες και ειναι φοβερο μηχανημα.Εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος μου ειπε.Υποψιν οτι απο amazon δεν εχει Ελληνικους χαρακτηρες το πληκτρολογιο. Και με την εγγυηση ξεχασα να τον ρωτησω απο amazon τι παιζει.Ξερει κανεις? Εχει μεταφορικα το συγκεκριμενο? Μεταφορικα δεν εχει μονο 10 λιρες πανω συσκευασια και φοροι 489 λιρες βγαινει οσο για εγγυηση απο οσο ξερω εχεις σιγουρα 1 χρονο απο το ιδιο το αμαζον λεπτομερειες παραπανω δεν γνωριζω και τα δυο μηχανηματα ειναι πολυ καλα....
HERTHAN Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 sold out λεει τωρα Ελεος γ#$#%@$%@% την π@#$$.............
magdalhnh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ε όχι!! Μήπως δημιουργήθηκε μια κατάσταση μόνο για την διαφήμιση του Καταστήματος? Λέω εγώ τώρα?? Edit: διότι αυτή τη στιγμή το κατάστημα είναι κλειστό. Εχει καλύτερο πρόγραμμα και από του mgmanager να βγαίνει sold out αυτόματα, μετά την πώληση του διαθέσιμου αποθέματος?
marialesvos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Αμαζον και παλι Αμαζον τελος στον πονηρο τον Ελληναρα τελος.....Δεν ξαναπερνω τιποτα κ ποτε απο Ελλαδα τελος ρε λεμεεεεεεεεεεεε τελοςςςς......
magdalhnh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ειδαν την διαφήμιση που έπεσε στο MGmanager με την γειτονική προσφορά και είπαν , γιατί να μην κάνουμε λίγο ντόρο και εμείς? Αν όμως το τραβούσαν για πολύ ακόμα , θα πετυχαίνανε το ακριβώς αντίθετο, γιατί μετά θα έπρεπε να ακυρώσουν όλες τις παραγγελίες και όλοι θα ήταν δυσαρεστημένοι μαζί τους.
katcos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ειδαν την διαφήμιση που έπεσε στο MGmanager με την γειτονική προσφορά και είπαν , γιατί να μην κάνουμε λίγο ντόρο και εμείς? Αν όμως το τραβούσαν για πολύ ακόμα , θα πετυχαίνανε το ακριβώς αντίθετο, γιατί μετά θα έπρεπε να ακυρώσουν όλες τις παραγγελίες και όλοι θα ήταν δυσαρεστημένοι μαζί τους. Μα και το ΜG δεν ακύρωσε πάνω από τις μισές παραγγελίες ;;; Τουλάχιστον εδώ δεν σ'αφήνει να προχωρήσεις την παραγγελία παρουσιάζοντας το προιον ''άμεσα διαθέσιμο'' Φιλικά , απλά παρατηρώντας και χωρίς καμια διαθεση αντιπαράθεσης. Υ.γ. Αν αποδειχεί οτι τελικά ήταν ''λάθος'' ή οτι δεν πήρε κανείς σε αυτή την τιμή θα βάλλω το λίθο πρώτος
magdalhnh Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ο HERTHAN τους πήρε τηλ στη 1 το μεσημέρι για να ρωτήσει αν είναι σωστή η τιμή ( τότε ήταν διαθέσιμο ) και του είπαν θα το κοιτάξουν και θα τον πάρουν πίσω. Ε ακόμα παίρνουν!!! Μετά δεν απαντούσαν στα τηλ ( πήρα και εγώ ) και τελικά απάντησαν σε ένα email, μετά τις 5 το απόγευμα και είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο και ευχαριστούμε πολύ κλπ. 1
katcos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ο HERTHAN τους πήρε τηλ στη 1 το μεσημέρι για να ρωτήσει αν είναι σωστή η τιμή ( τότε ήταν διαθέσιμο ) και του είπαν θα το κοιτάξουν και θα τον πάρουν πίσω. Ε ακόμα παίρνουν!!! Μετά δεν απαντούσαν στα τηλ ( πήρα και εγώ ) και τελικά απάντησαν σε ένα email, μετά τις 5 το απόγευμα και είπαν ότι δεν είναι διαθέσιμο και ευχαριστούμε πολύ κλπ. οπότε μέχρι νεωτέρας μάλλον black list ..
Nomedor Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 μιλάμε ή για λάθος τιμή ή οι για απατεώνες. Το "κατώτερο" μοντέλο τις ίδιας σειράς λάπτοπ είναι μια χαρά διαθέσιμο στα 600 ευρώ παρακαλώ. http://www.grab-it.gr/laptops-and-tablets/laptops/dell/dell-inspiron-15-5521-15.6-i3-3217u-6gb-500gb-silver.html Άρα η "προσφορά" αυτή ήταν προφανώς κοροϊδία για να μαζέψει hits! Ουστ! 2
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Άρα η "προσφορά" αυτή ήταν προφανώς κοροϊδία για να μαζέψει hits! Ουστ! Όπως και ο TS!!! Έλεος!!
jtheogr Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Είπα να μην κάνω το δικηγόρο του διαβόλου αλλά και εδώ http://www.mgmanager.gr/dell_inspiron_15_521_black_i217u1564gb500gbwindows_8/el/pid/12027/ δεν έχει το κατώτερο μοντέλο ακριβότερο και διαθέσιμο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα